هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بعد کلی کلنجار رفتن در انتخاب ریجن آکانت هنوز نتونستم ریجنی که به نظرم بهتر باشه رو انتخاب کنم.از کدهای بازی ها میخوام استفاده کنم

حالا به نظرتون ریجن 1 بهتره تو ایران یا ریجن2 ؟ یعنی بازی های کدوم ریجن بیشتر اینجا گیر میاد ؟
بازی های ریجن دو بیشتر گیر میاد ولی خرید از psn با ریجن یک چون دلاره ارزون تر در میاد

خوب من یک روش خارق العاده بی نظیر و استثنایی پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت بدون چیز از طریق پی اس 4...فقط نمی دونم اجازه دارم بگم توی فروم یا نه؟
بهترین روش همینه بی شک و تردید فقط می ترسم بگم بن شم :d آخه نیاز به شکوندن داره

خوب من یک روش خارق العاده بی نظیر و استثنایی پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت بدون چیز از طریق پی اس 4...فقط نمی دونم اجازه دارم بگم توی فروم یا نه؟
بهترین روش همینه بی شک و تردید فقط می ترسم بگم بن شم :d آخه نیاز به شکوندن داره

اگر منظورت از طریق share کردن باشه که برای آنلاین زدن خوب نیست! پینگ رو شدیدا خراب می کنه
البته من دیشب راحت تو psn بودم اکانتمم رجین 1 هست

اگر منظورت از طریق share کردن باشه که برای آنلاین زدن خوب نیست! پینگ رو شدیدا خراب می کنه
البته من دیشب راحت تو psn بودم اکانتمم رجین 1 هست

عزیزم الان بحث اینه که کلا نمیشه وارد پی اس ان شد حالا یه روش باشه که بشه کانکت شد بد نمیشه که :)) بابا ما کلا نمی تونیم ساین این بشیم تو میگی پینگ خراب میشه؟ :D شاید یه بار اگه کانکت شدیم حل شه مشکل خوب! واسه همون کانکت شدن واسه بار اول این روش عالیه همچنین برای استفاده از امکانات دیگه دستگاه!

عزیزم الان بحث اینه که کلا نمیشه وارد پی اس ان شد حالا یه روش باشه که بشه کانکت شد بد نمیشه که :)) بابا ما کلا نمی تونیم ساین این بشیم تو میگی پینگ خراب میشه؟ :D شاید یه بار اگه کانکت شدیم حل شه مشکل خوب! واسه همون کانکت شدن واسه بار اول این روش عالیه همچنین برای استفاده از امکانات دیگه دستگاه!

والا منکه بدون نیاز به share وصلم :دی
اینترنتمم از شاتل هست، dns های گوگل هم به ps4 دادم
8.8.8.8
8.8.4.4
با این شرایط بدون مشکل وصلم، ولی پینگم اکثر مواقع بالای 220 هستo:-)

داداش us.playstation.com بدون هیچی تو pc مثل شیر باز میشه. فک نکنم از این باشه. ( فکر کنم از همین باشه:-/:d)

یه احتمال هم میدم. دوستان سرعت تک کانکشنتون رو چک کنید. اگه خیلی کم باشه معلومه dg! برای اینکار با browser یه فایل دانلود کنید

والا منکه بدون نیاز به share وصلم :دی
اینترنتمم از شاتل هست، dns های گوگل هم به ps4 دادم
8.8.8.8
8.8.4.4
با این شرایط بدون مشکل وصلم، ولی پینگم اکثر مواقع بالای 220 هستo:-)
حاجی مارو خدا زده تو منو از پینگ می ترسونی؟ :D

خوب اون بنده خدایی که مشکل داره همش تو پلیز ویته نباس وصل شه بیچاره؟ :D کاش اجازه بدید من یه روش خیلی ساده برای شیر کردن نت ارائه بدم سرعتتون رو هم تقریبا می تونم بگم "اصلا" کاهش نمیده...

اون سوال منم یه نفر جواب نداد ها :D من از کجا بهمم دستگاه آکه وقتی می خوام بگیرم؟ چه شکلی بفهمم از کارتون درش نیوردن؟
چون من یدونه خریدم یکی دیگه هم میخوام بخرم ولی این دفعه با شناخت کامل بگیرمش سرمون کلاه نره.

- - -ویرایش - - -

داداش us.playstation.com بدون هیچی تو pc مثل شیر باز میشه. فک نکنم از این باشه. ( فکر کنم از همین باشه:-/:d)

یه احتمال هم میدم. دوستان سرعت تک کانکشنتون رو چک کنید. اگه خیلی کم باشه معلومه dg! برای اینکار با browser یه فایل دانلود کنید

آقا باور کن از همینه! این خیلی بگیر نگیر داره...ببین الان من باز نمیشه واسم us.p...با چیز باز میشه ولی!!!

خیلیییییییی بگیر نگیر داره! واللا حق داره دستگاه هی پلیز ویت میده بهمون! الان من 1 دقیقست یه تب باز گذاشتم us.p رو باز کنه همینجور این چرخه داره میچرخه :D
حالا با چیز زارت بازش میکنه

عزیزم فقط ما ایرانیا مشکل داریم با این قضیه پلیز ویت! اوایل که پی اس 4 اومد چند نفر این مشکلو داشتن ولی اون موقع مشکل از خود سرور ها بود الان تنها ملتی که چنین مشکلی دارند ما هستیم متاسفانه!

من که مشکلمو حل کردم با شیر کردن نت بدون چیز!

مشکل اینه که نت ایران یه چیزی سر راه سایت پی اس میذاره نمی دونم چیه دقیقا چون بعضی وقتا باز میشه بعضی وقتا نه!

- - -ویرایش - - -

هیچ راه حلیم به جز این که یه کاری کنیم که کلا اینترنت ایران نباشه نتمون نیست که اینم فقط دو راه داره یکیشون اینه که بخوایم آنلاین بازی کنیم بریم کشور های همسایه بازیمونو کنیم بعد بر برگردیم، یه راه دیگه هم استفاده از چیزه

یه راه دیگه هم سر کردن با این وضعه، 1 بار ساین این بشی یه بار نه...حال آدم بهم میخوره خب. غیر قابل تحمله واسه من -_- همش استرس! بابا ما خودمون کم استرس داریم؟ پی اس 4 گرفتم می خوام راحت کار کنم باهاش بازی 200 تومن پول میدم که آنلاینم بتونم بازی کنم بعد این شکلی باشه؟ خب آدم اعصابش بهم میریزه منم همیشه سعی می کنم کاری کنم اعصابم خراب نشه اصولا! پس سر نمیکنم با این وضع که ساعت 4 صبح یه بار میشه کانکت شد بعد 8 شب پلیز ویت گیر میکنی...یه کاری می کنم کلا گیر نکنه :D

من که کارم راه افتاد پیشنهادم به شما هم شیر کردنه نته! والسلام :bighug:

دوستان این صدای دستگاه و مقدار گرمایی که داره طبیعی هست؟

تو شرایط عادی که نه ولی مثلا مثل من بعد 2 ساعت بازی حدودا صدای فن و گرما بالا بره طبیعی هست
وقتی بازی رو اجرا میکنی دور فن بالا میره بعد اروم میشه بعد 2-3 ساعت دور فن زیاد میشه

- - -ویرایش - - -

بچه ها من ممشکل تایم اوت داشتم بعد یه اکانت پی اسن ان دیگه ساختم مشکلم حل شد با این مشخصات :
شهر : فلوریدا
کشور : آمریکا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or