FARNOOD007
کاربر سایت
Uk که اصلا این ارور رو میده We are unable to provide the page requested. To continue browsing playstation.com, you can try returning to the Home Page or using search
بازی های ریجن دو بیشتر گیر میاد ولی خرید از psn با ریجن یک چون دلاره ارزون تر در میاددوستان بعد کلی کلنجار رفتن در انتخاب ریجن آکانت هنوز نتونستم ریجنی که به نظرم بهتر باشه رو انتخاب کنم.از کدهای بازی ها میخوام استفاده کنم
حالا به نظرتون ریجن 1 بهتره تو ایران یا ریجن2 ؟ یعنی بازی های کدوم ریجن بیشتر اینجا گیر میاد ؟
خوب من یک روش خارق العاده بی نظیر و استثنایی پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت بدون چیز از طریق پی اس 4...فقط نمی دونم اجازه دارم بگم توی فروم یا نه؟
بهترین روش همینه بی شک و تردید فقط می ترسم بگم بن شم :d آخه نیاز به شکوندن داره
اگر منظورت از طریق share کردن باشه که برای آنلاین زدن خوب نیست! پینگ رو شدیدا خراب می کنه
البته من دیشب راحت تو psn بودم اکانتمم رجین 1 هست
عزیزم الان بحث اینه که کلا نمیشه وارد پی اس ان شد حالا یه روش باشه که بشه کانکت شد بد نمیشه که بابا ما کلا نمی تونیم ساین این بشیم تو میگی پینگ خراب میشه؟ شاید یه بار اگه کانکت شدیم حل شه مشکل خوب! واسه همون کانکت شدن واسه بار اول این روش عالیه همچنین برای استفاده از امکانات دیگه دستگاه!
عزیزم الان بحث اینه که کلا نمیشه وارد پی اس ان شد حالا یه روش باشه که بشه کانکت شد بد نمیشه که بابا ما کلا نمی تونیم ساین این بشیم تو میگی پینگ خراب میشه؟ شاید یه بار اگه کانکت شدیم حل شه مشکل خوب! واسه همون کانکت شدن واسه بار اول این روش عالیه همچنین برای استفاده از امکانات دیگه دستگاه!
حاجی مارو خدا زده تو منو از پینگ می ترسونی؟والا منکه بدون نیاز به share وصلم
اینترنتمم از شاتل هست، dns های گوگل هم به ps4 دادم
8.8.8.8
8.8.4.4
با این شرایط بدون مشکل وصلم، ولی پینگم اکثر مواقع بالای 220 هستo:-)
داداش us.playstation.com بدون هیچی تو pc مثل شیر باز میشه. فک نکنم از این باشه. ( فکر کنم از همین باشه:d)
یه احتمال هم میدم. دوستان سرعت تک کانکشنتون رو چک کنید. اگه خیلی کم باشه معلومه dg! برای اینکار با browser یه فایل دانلود کنید
آره به احتمال زیاد فرقی که با اینا که الان هست نمیکنه کهاین باندل PS4 های سفید یخچالی ایران میاد؟؟
کشورتو چی نوشتی؟دوستان این مشکل پلیز ویت از چیه؟
چقدر این مشکل جدیه یعنی فقط بعضی وقتا اینجوریه یا همیشه؟
راه حلی هم دارید؟
با تشکر
دوستان این صدای دستگاه و مقدار گرمایی که داره طبیعی هست؟