SleepyTurtel
کاربر سایت
دسته را باید باز کنی و دکمهایش را تمیز کنی
در اثر عرق کردن دست گرد وخاک و چربی دست این ایراد پیش میآید
آقا اشکان قلق داره باز کردنش؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دسته را باید باز کنی و دکمهایش را تمیز کنی
در اثر عرق کردن دست گرد وخاک و چربی دست این ایراد پیش میآید
من مربعم سفت شده.چیکار کنم
بستگی دارهکسی تا حالا با کارت صدا ی یو اس پی ، اسپیکر کامپیوترشو به پی اس 4 وصل کرده
منظورم ورودی دسته نیس ، منظور کارت صدای یو اس پی هست
تنظیماته مودم رو باز کن و گزینه UPNP رو تیک بزن. این باعث میشه NAT TYPE 2 بشه . بعدش مودم رو هم ریست کن .با سلام
من nat type 1 هستم و نمیتونم در خیلی از بازی ها join بشم باید چیکار کنم که nat type 2 باشم؟
انلاین بازی کردن بر حسبه ریجنه اکانت نیست
دوستان من psn مال امریکا
حالا برای انلاین بازی کردن باید با امریکا پینگ اوت بگیرم یا لندن ؟؟؟
اصلا وقتی انلاین بازی میکنم به سرور کدوم کشور متصل میشه ؟؟
اره داداش ign بخاطر همون تحريمه ولي بعضي از کانال هاش که بري مثلا نويز داره فقط که يه اينترنت خفن ميخوادسلام دیشب مشکلPlease Wait منم حل شد اکانت ساختم دو تا سوال 1- دیشب اپدیت بازی هارو دانلود نکرد نمی دونم چرا2- من برنامهign رو دانلود کردم ولی وصل نشد ایا مثله سایتش تحریمه یا نه بعد چند تا از برنامه هایی که تحریم نیست رو میگین منظور ازاین برنامه های پلی استیشن مثل امازون وای جی ان
دوست عزیز من خودم با لن هم امتحان کردم من چراغ های رو مودم رو نگاه میکنم زمانی که Sign in رو میزنم کار میکنه بعد از 30 ثانیه چراغا ثابت میشه یعنی این وسط یک چیزی ارتباط من و Psn رو قطع میکنهیک چیز فوق العاده خنده دار هم این که الان درجا تونستم بدون چیز هم بازش کنم us رو...این یعنی یه جورایی فقط باید استارت کارو زد انگار!!
دوستانی که تخصص دارن می تونن از روی این اطلاعات به نتیجه ای برسن? مشکل از چیه? نت ایران یا مودم های ما
من خودم الان پی اس 4 ندارم ولی کسی که داره تست کنه! اگر نمی تونه وارد پی اس ان بشه، از طریق کابل لن یک بار با بروزره ویندوز وارد آدرس us.playstation.com بشه، اگر نتونست بازش کنه، با چیز شکر بازش کنه که قطعا باز میشه!
بعد کابل لن رو وصل کنه به پی اس 4 ببینه وارد می تونه بشه یا نه! من فکر می کنم فقط یه استارت لازم داره برای وارد شدن به پی اس ان! انگار بعضی وقتا یه چیزی بلاک میشه، بعد شما با چیز شکر بازش که می کنید باز می مونه چند وقت :-؟ نمی دونم واللا خیلی غیر فنی دارم حرف میزنم ولی تست کنید ضرر نداره
دوست عزیز من خودم با لن هم امتحان کردم من چراغ های رو مودم رو نگاه میکنم زمانی که Sign in رو میزنم کار میکنه بعد از 30 ثانیه چراغا ثابت میشه یعنی این وسط یک چیزی ارتباط من و Psn رو قطع میکنه
با PC به Uk نشد US v شد البته قبلا تو US با قند شکن رفته بودمبا خود پی سی می تونی وصل بشی به پی اس ان؟ یا بازم نه؟ ببین کلا می تونی با پی سی ساین این بشی راحت بدون چیز شکر یا نه
حالا من یک روش برای شیر کردن اینترنت بدون چیز دارم پیدا می کنم مشکل حل شه انشاءلله.با PC به Uk نشد US رو امتحان نکردم