هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا اشکان قلق داره باز کردنش؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

باز کردن هر وسیله قلقی داره و یه کمی احتیاط لازم داره

کلا دل روده دسته کاملا باید باز بشه پیچ سیمهای روبانی آن سیم باطری جایگاه باطری و... کلا اگر وارد نیستی اصلا طرف باز کردنش نرو

سلام دیشب مشکل
Please Wait منم حل شد اکانت ساختم دو تا سوال 1- دیشب اپدیت بازی هارو دانلود نکرد نمی دونم چرا2- من برنامهign رو دانلود کردم ولی وصل نشد ایا مثله سایتش تحریمه یا نه بعد چند تا از برنامه هایی که تحریم نیست رو میگین منظور ازاین برنامه های پلی استیشن مثل امازون وای جی ان

آقا اشکان قلق داره باز کردنش؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

البته اشکان راست میگه . ریسکش هست اما

ببین زیاد سخت نیست باز کردنش
هم میتونی از این استفاده کنی :
watch?v=vrtBPJK3qMM&feature=kp

فقط پیچها رو باز میکنی و دسته رو باید بکشی بیرون . یکمی باید فشار بیاری ... تقی صدا میده . بعد جدا میشه. من خودم چند بار باز کردم مشکلی نبود D: فقط موقع بستن حواست به گذاشتن درست جای باطری باش و محکم محکم پیچها رو ببیند .

کسی تا حالا با کارت صدا ی یو اس پی ، اسپیکر کامپیوترشو به پی اس 4 وصل کرده

منظورم ورودی دسته نیس ، منظور کارت صدای یو اس پی هست
بستگی داره
یه سری از این USB ها هستن که نیازی به نصبه Driver ندارن که به اصطلاح همون Plug n Play هستن که فکر میکنم یه سری بودن روی PS3 کار میکردن . اما PS3 کلا محدودیتهای 4 رو نداشت .
در حال حاضر PS4 خیلی محدود اجازه اتصال USB و برقراری ارتباط رو میده . نمیتونم تایید و رد کن اما با توجه با محدودیتهای که در حال حاضر داره احتمالش کمه .
مگر اینکه خودت دمه دست داشته باشی یک امتحانی بکنی .

با سلام
من nat type 1 هستم و نمیتونم در خیلی از بازی ها join بشم باید چیکار کنم که nat type 2 باشم؟
تنظیماته مودم رو باز کن و گزینه UPNP رو تیک بزن. این باعث میشه NAT TYPE 2 بشه . بعدش مودم رو هم ریست کن .
با کابله لن هم استفاده کن !

دوستان من psn مال امریکا

حالا برای انلاین بازی کردن باید با امریکا پینگ اوت بگیرم یا لندن ؟؟؟

اصلا وقتی انلاین بازی میکنم به سرور کدوم کشور متصل میشه ؟؟

دوستان من psn مال امریکا

حالا برای انلاین بازی کردن باید با امریکا پینگ اوت بگیرم یا لندن ؟؟؟

اصلا وقتی انلاین بازی میکنم به سرور کدوم کشور متصل میشه ؟؟
انلاین بازی کردن بر حسبه ریجنه اکانت نیست
معمولا range test میگره نزدیکترین و بهترین رو پیدا میکنه و یا مثل BF4 خودش Server BRowser داره.
برای لندن تست بگیر

بچه ها من به یک چیز جالبی رسیدم در مورد این پلیز ویت!
ببینید من اکانت پی اس ان امریکا دارم که از طریق ادرس us.playstation.com واردش میشم به راحتی توسط PC، یعنی میشدم! تا دیروز راحت وصل میشدم بهش.
امروز اومدم وارد همین ادرس شدم، بروزر همینجوری مونده بود هیچ رفلکسی نشون نمیداد از خودش!! در واقع پس ای 4 بنده خدا هم واسه همین پیلیز ویت رو می زنه!

بعد رفتم به ادرس uk.playstation.com که واسه انگلیسه خیلی راااااحت بازش کرد.

حالا دیگه نمی دونم این یو کی هم مثل یو اس بگیر نگیر داره یا نه، ولی نکته کلیدی اینه که دستگاه ها یکی از ادرسی که برای کانکت شدن به پی اس ان واردش میشن us.playstation.com هست که قطعا بعضی وقتا باز نمیشه حتی با بروزر ویندوز، و بعضی وقتا هم باز میشه.

دلیل اون پلیز ویت هم همینه.

یک چیز جالب دیگه این که من الان با ***** شکن تونستم باز کنم us.playstation.com رو!

این احتمال هم 100% وجود داره که uk.playstation.com هم دقیقا مثل us بگیر نگیر داشته باشه. یعنی یه بار باز شه یه بار نه.

راه کاری که من پیشنهاد میکنم بهتون، شیر کردن نت از روی لپتاپ به پی اس 4 هست. البته یه جوری باید چیلتر شکر رو هم همراهش شیر کرد که من خوندم کاری شدنیه! اگر کسی اموزش این کار رو بذاره دست و پاشو می بوسم شخصا

یک چیز فوق العاده خنده دار هم این که الان درجا تونستم بدون چیز هم بازش کنم us رو...این یعنی یه جورایی فقط باید استارت کارو زد انگار!!

دوستانی که تخصص دارن می تونن از روی این اطلاعات به نتیجه ای برسن? مشکل از چیه? نت ایران یا مودم های ما

من خودم الان پی اس 4 ندارم ولی کسی که داره تست کنه! اگر نمی تونه وارد پی اس ان بشه، از طریق کابل لن یک بار با بروزره ویندوز وارد آدرس us.playstation.com بشه، اگر نتونست بازش کنه، با چیز شکر بازش کنه که قطعا باز میشه!
بعد کابل لن رو وصل کنه به پی اس 4 ببینه وارد می تونه بشه یا نه! من فکر می کنم فقط یه استارت لازم داره برای وارد شدن به پی اس ان! انگار بعضی وقتا یه چیزی بلاک میشه، بعد شما با چیز شکر بازش که می کنید باز می مونه چند وقت :-؟ نمی دونم واللا خیلی غیر فنی دارم حرف میزنم ولی تست کنید ضرر نداره :)

آخرین ویرایش:
سلام دیشب مشکل
Please Wait منم حل شد اکانت ساختم دو تا سوال 1- دیشب اپدیت بازی هارو دانلود نکرد نمی دونم چرا2- من برنامهign رو دانلود کردم ولی وصل نشد ایا مثله سایتش تحریمه یا نه بعد چند تا از برنامه هایی که تحریم نیست رو میگین منظور ازاین برنامه های پلی استیشن مثل امازون وای جی ان
اره داداش ign بخاطر همون تحريمه ولي بعضي از کانال هاش که بري مثلا نويز داره فقط که يه اينترنت خفن ميخواد

دوستان بعد کلی کلنجار رفتن در انتخاب ریجن آکانت هنوز نتونستم ریجنی که به نظرم بهتر باشه رو انتخاب کنم.از کدهای بازی ها میخوام استفاده کنم

حالا به نظرتون ریجن 1 بهتره تو ایران یا ریجن2 ؟ یعنی بازی های کدوم ریجن بیشتر اینجا گیر میاد ؟

یک چیز فوق العاده خنده دار هم این که الان درجا تونستم بدون چیز هم بازش کنم us رو...این یعنی یه جورایی فقط باید استارت کارو زد انگار!!

دوستانی که تخصص دارن می تونن از روی این اطلاعات به نتیجه ای برسن? مشکل از چیه? نت ایران یا مودم های ما

من خودم الان پی اس 4 ندارم ولی کسی که داره تست کنه! اگر نمی تونه وارد پی اس ان بشه، از طریق کابل لن یک بار با بروزره ویندوز وارد آدرس us.playstation.com بشه، اگر نتونست بازش کنه، با چیز شکر بازش کنه که قطعا باز میشه!
بعد کابل لن رو وصل کنه به پی اس 4 ببینه وارد می تونه بشه یا نه! من فکر می کنم فقط یه استارت لازم داره برای وارد شدن به پی اس ان! انگار بعضی وقتا یه چیزی بلاک میشه، بعد شما با چیز شکر بازش که می کنید باز می مونه چند وقت :-؟ نمی دونم واللا خیلی غیر فنی دارم حرف میزنم ولی تست کنید ضرر نداره :)
دوست عزیز من خودم با لن هم امتحان کردم من چراغ های رو مودم رو نگاه میکنم زمانی که Sign in رو میزنم کار میکنه بعد از 30 ثانیه چراغا ثابت میشه یعنی این وسط یک چیزی ارتباط من و Psn رو قطع میکنه

دوست عزیز من خودم با لن هم امتحان کردم من چراغ های رو مودم رو نگاه میکنم زمانی که Sign in رو میزنم کار میکنه بعد از 30 ثانیه چراغا ثابت میشه یعنی این وسط یک چیزی ارتباط من و Psn رو قطع میکنه

با خود پی سی می تونی وصل بشی به پی اس ان؟ یا بازم نه؟ ببین کلا می تونی با پی سی ساین این بشی راحت بدون چیز شکر یا نه

با PC به Uk نشد US رو امتحان نکردم
حالا من یک روش برای شیر کردن اینترنت بدون چیز دارم پیدا می کنم مشکل حل شه انشاءلله.

خوب الان با چیز وصل شو...بعد باز کن سایت رو از طریق ویندوز، چیز رو ببند تست کن ببین حالا یو کی که واست باز نمیشه باز میشه الان یا نه. احتمالا باز میشه!

بعدش لن رو قطع کن از پی سی وصل کن به پی اس 4 ببین چی میشه کانکت میشی یا نه.

من فکر می کنم این شکلی بشه کانکت شد خیلی مسخرست ها، ولی حسم میگه میشه :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or