هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یکی از دوستان mgs رو به صورت دیجیتالی خریده و حالا که دانلود تموم شده اجازه اجرای بازی رو بهش نمی ده و با این ارور مواجه می شه :

cannot start the application
this application can be started only by a user who has a license for it

مشکل چیه ؟ ضمن اینکه می گه عکس اون قفل هنوز روی ایکون بازی هست و اون قفل نرفته !

ممنون

باید primary ps4 رو اکتیو کنید از قسمت تنظیمات دستگاه > psn

سلام بچه ها یک سوال داشتم کنسول اگر زیاد تو حالت استندبای باشه بهش فشار میاد من الان 2 روز تو حالت استندبای مونده
بستگی داره که باهاش چیکار کنی!
مثلا اگه همینطور گزاشتی رو استندبای که به نظرم خاموش کن چون تو حالت عدی هم ازش استفاده میشه و باز فشار میاد
اما اگه دانلوده بیشتر از حالت عادی فشار میاد ولی بعضی ها اینجا چند روزم گزاشتن مشکلی نداشته!
در کل سعی کن زیاد رو حالت استند بای نزاری مگر واسه دانلود!

سلام بچه ها یک سوال داشتم کنسول اگر زیاد تو حالت استندبای باشه بهش فشار میاد من الان 2 روز تو حالت استندبای مونده
نظره شخصی من
Stand by مشکلی ایجاد نمیکنه . کلا توی طوله روز stand by میزارم شب که دیگه نمیخوام بازی کنم یه راست کلا خاموشش میکنم . در حالت stand by اگه دانلود نکنه دستگاه خیلی خنک راحت میمونه.

یه سوال داشتم خارج از موضوع این تایپک هست ولی بازم ربط داره ... میخوام ببینم واقعا این احساس منه یا نه واقعا مشکلی هس اینطوری ... فیفا 14 رو بازی میکنم قسمت سیسن .. بعضی اوقات کسایی که عقبن استارت میزنن بعد میان تو بازی بعد چند ثانیه یه ارور میاد و من مثلا میرم ببینم نتیجه رو زده به نامه من اما در عین ناباوری هیچی ثبت نکرده !!!!! آخه بازی بدون لگ داره اجرا میشه من نمیتونم بگم از نتم دی سی شده ... حالا اینا به درک .. نوش جانشون اصلا .. دیروز یکی این کارو کرد از اون کارش به بعد من هر بازی میکنم دقیقه 60 به بعد بازیم قطع میشه .. واقع این حرفم خیلی عجیبه .. شاید هیچکی باور نکنه ولی بخدا همینطوریه ... کل بازیو بدون دلی و لگ بازی میکنم دقیقه 60و70 به بعد بازی دی سی میشه ... واقعا موندم آخه یعنی چی. .. ویروسی انداختن رو کنسولم ؟ دی یعنی راهی هست کاری کرد !!!؟ نمیدونم والا خودمم موندم یعنی چی ... از بازی میپره بیرون حداقل ارتباط با Ea قطع شه ی چیزی ولی آخخه وصله و فقط از اون بازی دی سی میشه ... از دیروز اینطوریه دقیقا .. چی کنم دوستان ... نزدیک 10 تا بازی جلو بودم دقیقه 60 70 اومده بیرون :(

یه سوال داشتم خارج از موضوع این تایپک هست ولی بازم ربط داره ... میخوام ببینم واقعا این احساس منه یا نه واقعا مشکلی هس اینطوری ... فیفا 14 رو بازی میکنم قسمت سیسن .. بعضی اوقات کسایی که عقبن استارت میزنن بعد میان تو بازی بعد چند ثانیه یه ارور میاد و من مثلا میرم ببینم نتیجه رو زده به نامه من اما در عین ناباوری هیچی ثبت نکرده !!!!! آخه بازی بدون لگ داره اجرا میشه من نمیتونم بگم از نتم دی سی شده ... حالا اینا به درک .. نوش جانشون اصلا .. دیروز یکی این کارو کرد از اون کارش به بعد من هر بازی میکنم دقیقه 60 به بعد بازیم قطع میشه .. واقع این حرفم خیلی عجیبه .. شاید هیچکی باور نکنه ولی بخدا همینطوریه ... کل بازیو بدون دلی و لگ بازی میکنم دقیقه 60و70 به بعد بازی دی سی میشه ... واقعا موندم آخه یعنی چی. .. ویروسی انداختن رو کنسولم ؟ دی یعنی راهی هست کاری کرد !!!؟ نمیدونم والا خودمم موندم یعنی چی ... از بازی میپره بیرون حداقل ارتباط با Ea قطع شه ی چیزی ولی آخخه وصله و فقط از اون بازی دی سی میشه ... از دیروز اینطوریه دقیقا .. چی کنم دوستان ... نزدیک 10 تا بازی جلو بودم دقیقه 60 70 اومده بیرون :(
دیروز برای منم همینطور شده بود احتمالا از نت

من یه سوال دارم. ماکروسافت روی آنلاین خیلی سرمایه گذاری کرده. Titanfall و Plant vs Zomie هر دو آنلاین و موفق بودند می خواستم سوال کنم سونی هم برنامه ای واسه این موضوع داره یا نه؟ ممنون

من یه سوال دارم. ماکروسافت روی آنلاین خیلی سرمایه گذاری کرده. Titanfall و Plant vs Zomie هر دو آنلاین و موفق بودند می خواستم سوال کنم سونی هم برنامه ای واسه این موضوع داره یا نه؟ ممنون
برادر TF که برا PS میاد
اگه یه روز سونی از نظر مولتی عقب بیفته اون روز اخر الزمان هست نمونه ی عالیش مولتی پلیر TLOU که عالیییییی بود و همین طور مولتی U2 اگه سونی یه استدیو داشته باشه مثل ND دیگه استدیو انحصاری نمیخواد بیخود نیست بازی بسازی که GOTY بشه و مولتی بد داشته باشه(TLOU)

سونی هم بازیهای انلاین انحصاری داره . یکی از بهترین MMO ها همین FF هست که ماه اینده عرضه میشه هرچند که نیاز به پرداخت ماهیانه داره اما اگر احلشی بازی خیلی خوبی هست .
Destiny هم که Beta اصلا انحصاری سونی هست .
باید دید اینده چه بازیهای دیگه ای هست
احتمالا titanfall اینبار روی 4 هم بیاد ( نسخه 2)

سونی هم بازیهای انلاین انحصاری داره . یکی از بهترین MMO ها همین FF هست که ماه اینده عرضه میشه هرچند که نیاز به پرداخت ماهیانه داره اما اگر احلشی بازی خیلی خوبی هست .
Destiny هم که Beta اصلا انحصاری سونی هست .
باید دید اینده چه بازیهای دیگه ای هست
احتمالا titanfall اینبار روی 4 هم بیاد ( نسخه 2)
میشه اسم کاملش ر بگی :x

دقیقا مال منم همین طوری شده هیچ بازی تموم نمیشه همشون وسطش اینجوری میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or