دوستان با این ریجن 1 ها میشه فیلم بلوری های که تو سایتا میفروشن رو پخش کرد ؟ بلوری اصلی نه ! کپی شده
سلام عیدتون مبارک اگه منظورتون on وoffهست وقتی offباشه صدای شما نمی ره راستی انگار اصلا قرار یا قسمت نیست باهم فیفا بازی کنیممیگم این خروجی exit روی دسته کناره اون قسمت هدست واسه چیه ؟
سلام
عیدت مبارک
1. ممکنه مشکل از timed out شدن نتت باشه ؟ سرعت دانلود خوب هست ؟ با DNS دیگه مثل :
8.8.8.8
8.8.4.4
در ضمن باید حتما تیکه internet connection رو زده باشی توی بخشه Power Saving و set functions !
2.یه کی دیگم هست :
129.250.35.250
129.250.35.251
و یا
208.67.222.222
208.67.220.220
اگه منظورت EXT هست.اون واسه پایه شارژ هستش.میگم این خروجی exit روی دسته کناره اون قسمت هدست واسه چیه ؟
میگم این خروجی exit روی دسته کناره اون قسمت هدست واسه چیه ؟
یه سوال خیلی خیلی تخصصی ذهن منو مشغول کرده. به نظرتون چرا زیر کنسول سه تا پایه داره و یه طرف کنسول زیر اون قسمت براقش پایه نذاشتن؟ یکم که به کنسول فشار بیارین انگار یه پایه کم داره![]()
یه سوال خیلی خیلی تخصصی ذهن منو مشغول کرده. به نظرتون چرا زیر کنسول سه تا پایه داره و یه طرف کنسول زیر اون قسمت براقش پایه نذاشتن؟ یکم که به کنسول فشار بیارین انگار یه پایه کم داره![]()
سلام
دوستان یه سوال واقعا میخوام کمکم کنین
من میخوام یه کنسول بازی بخرم
ولی بین ps4 و xb1 موندم
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
به نظرتون کدوم زودتر هک میشه چون من پولی واسه خرید بازی نمیتونم کنار بزارم.
سلام
دوستان یه سوال واقعا میخوام کمکم کنین
من میخوام یه کنسول بازی بخرم
ولی بین ps4 و xb1 موندم
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
به نظرتون کدوم زودتر هک میشه چون من پولی واسه خرید بازی نمیتونم کنار بزارم.
سلام منم خودم داشتم مشکل داشت هی دیسک میداد بیرون بردم دادم 2 خریدمسلام . این ریجن 1 ها ساخت دسامبر مشکلی ندارن؟