بله راحت میشه این اکانت و پلاس رو روی 3 تا کنسول ویتا و پلی 3و پلی4 استفاده کرددوستان یه سوال مهم ممنون میشم پاسخ داده بشه .
پروفایل که پلاس هم داره که متعلق به ps4 خودم هست میشه با ویتا استفاده کرد یعنی پروفایل هر دو یکی بشه و از همین پلاس روی ویتا استفاده کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از جای مطمئن خرید کنید و اینکه کنسول آک معمولا" پلمپ دارن چه پلمپ ساده که یه تیکه چسب ساده هست یا یه تیکه برچسب که مارک پلی زده روش !! اما اگه نداشت هم مشکلی نداره ولی پلی4 که آکبند باشه 100% معلومه آخه سطح براق داره راحت خش بر میداره .....دوستان از اون جایی که تشخیص دادن کنسول آکبند از غیر آکبند کار سختی هست پیشنهادتون چیه ؟
کنسول های شرکتی هم جعبشون باز میشن یا نه ؟
اگه مونو منظورتون هست که به دسته وصل میشه برای چت اگه هم میخواید که کل صدا رو بشنوید داخل تنظیمات میتونید بذارید که صدای بازی رو هم ازش بشنوید اما اگه منظورتون از مدل های وایرلس هست که یدون دانگل داره وصل میشه به usb و با روشن کردن هدست به دستگاه هدست وصل میشههدست ps4 رو طرز استفاده و نحوه کارش رو میشه بگید ؟
بچه ها که بیشتر بتل رو پسندیدن توی داستانی هم تامب رایدر !! و اسسیندوستان بازی چه چیزی پیشنهاد میکنید منم بلاخره از ebay کنسول خریدم
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
خوب مگه بجز دانلود کردن کاربرد چندادن خاصی هم نداره!!دوست عزیز دستگاه تو حالت استندبای فنش خاموشه و اصلا داغ نمیکنه!
اینکه شما میزاری دستگاه چند گیگ بازی دانلود کنه قضیه اش فرق داره!...موقع دانلود بازی و فایل طبیعی هستش که دستگاه یکم داغ میشه و فنش هم کار میکنه.
تو فروم خود پلی استیشن هم گفتن که بهتره دستگاه در حالت استندبای باشه و تند تند نیازی نیس خاموش بشه!
1 یا 2 با توجه به اینکه دوستان میگن کارتهای psn این ریجنها برای خرید موجود هست. فکر کنم امریکا و امارت و UK .دوستان دستگام ریجن 1ه و میخوام یه آکانت psn بسازم.میدونم محدودیتی نیست ولی برای اطمینان میپرسم.هم میخوام مولتی بازی کنم و هم از امکانات store استفاده کنم بدون محدودیت
به نظرتون آکانت ریجن چند و برای چه کشوری بسازم ؟
ممنون.
اگر لازم نبود در حالت استندبای کاری بجز دانلود کنه سونی در تنظیمات قابلیت خاموش کردن اتصال به نت رو در این حالت قرار نمیداد!!!خوب مگه بجز دانلود کردن کاربرد چندادن خاصی هم نداره!!
فک نمیکنم دلیلی داشته باشه همینطور دستگاه روی حالت استندبای باشه!!
بهتره که خاموش بشه مگر اینکه دانلود بخوای بکنی!
در کل در حالت استند بای همچنان دستگاه داره کار میکنه و مطمعنا عمر دستگاه رو کم میکنه...
دوستان یه توضیحی راجع به این هدفون میدید؟
دوستان یه توضیحی راجع به این هدفون میدید؟
مخصوص خود ps4 هست؟
قیمتش چنده؟؟
من یه چند جا هدفون دیدم اما این شکلی نبود ....! (بیشتر واسه برچسبش میگم ...)
عکس کجاست؟؟سلام به همگی هرچند اکثرا با اصطلاح (ریفرشده ) آشنا هستند ولی برای دوستانی که این اصطلاح رو نشنیدند و در آینده قصد خرید ps4 دارند دقت کنن که روی جعبه کنسول عبارت ( REFURBISHED) یا به اصطلاح ( تعمیر شده) چاپ نشده باشه به طور مثال : این عکس مربوط به جعبه ی یه ps3 هستش که این عبارت روش چاپ شده و این نوع کنسول ها قبلا به کارخونه مرجوع شدند و پس از تعمیر مجددا بسته بندی شدند.
کسی اطلاع دقیق داره میشه دسته ها رو به پورت های یو اس بیه دیگه مثل لپتاپ یا رسیور هم زد تا شارژ بشن؟ با توجه به اینکه یو اس بی ها ورژن های مختلف دارن و احتمالا ولتاژهای مختلفی تولید میکنند این به باطری صدمه نمیزنه؟
ضمنا این اکانت sen رو وز کجا میشه ساخت و ساین کرد؟