هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال مهم ممنون میشم پاسخ داده بشه .

پروفایل که پلاس هم داره که متعلق به ps4 خودم هست میشه با ویتا استفاده کرد یعنی پروفایل هر دو یکی بشه و از همین پلاس روی ویتا استفاده کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان از اون جایی که تشخیص دادن کنسول آکبند از غیر آکبند کار سختی هست پیشنهادتون چیه ؟

کنسول های شرکتی هم جعبشون باز میشن یا نه ؟

دوستان یه سوال مهم ممنون میشم پاسخ داده بشه .

پروفایل که پلاس هم داره که متعلق به ps4 خودم هست میشه با ویتا استفاده کرد یعنی پروفایل هر دو یکی بشه و از همین پلاس روی ویتا استفاده کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله راحت میشه این اکانت و پلاس رو روی 3 تا کنسول ویتا و پلی 3و پلی4 استفاده کرد

- - -ویرایش - - -

دوستان از اون جایی که تشخیص دادن کنسول آکبند از غیر آکبند کار سختی هست پیشنهادتون چیه ؟

کنسول های شرکتی هم جعبشون باز میشن یا نه ؟
از جای مطمئن خرید کنید و اینکه کنسول آک معمولا" پلمپ دارن چه پلمپ ساده که یه تیکه چسب ساده هست یا یه تیکه برچسب که مارک پلی زده روش !! اما اگه نداشت هم مشکلی نداره ولی پلی4 که آکبند باشه 100% معلومه آخه سطح براق داره راحت خش بر میداره .....
نظرم من اینه که از آدم مطمئن خرید کنید

هدست ps4 رو طرز استفاده و نحوه کارش رو میشه بگید ؟
اگه مونو منظورتون هست که به دسته وصل میشه برای چت اگه هم میخواید که کل صدا رو بشنوید داخل تنظیمات میتونید بذارید که صدای بازی رو هم ازش بشنوید اما اگه منظورتون از مدل های وایرلس هست که یدون دانگل داره وصل میشه به usb و با روشن کردن هدست به دستگاه هدست وصل میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی چه چیزی پیشنهاد میکنید منم بلاخره از ebay کنسول خریدم

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
بچه ها که بیشتر بتل رو پسندیدن توی داستانی هم تامب رایدر !! و اسسین

دوستان دستگام ریجن 1ه و میخوام یه آکانت psn بسازم.میدونم محدودیتی نیست ولی برای اطمینان میپرسم.هم میخوام مولتی بازی کنم و هم از امکانات store استفاده کنم بدون محدودیت

به نظرتون آکانت ریجن چند و برای چه کشوری بسازم ؟

ممنون.

دوست عزیز دستگاه تو حالت استندبای فنش خاموشه و اصلا داغ نمیکنه!
اینکه شما میزاری دستگاه چند گیگ بازی دانلود کنه قضیه اش فرق داره!...موقع دانلود بازی و فایل طبیعی هستش که دستگاه یکم داغ میشه و فنش هم کار میکنه.
تو فروم خود پلی استیشن هم گفتن که بهتره دستگاه در حالت استندبای باشه و تند تند نیازی نیس خاموش بشه!
خوب مگه بجز دانلود کردن کاربرد چندادن خاصی هم نداره!!
فک نمیکنم دلیلی داشته باشه همینطور دستگاه روی حالت استندبای باشه!!
بهتره که خاموش بشه مگر اینکه دانلود بخوای بکنی!
در کل در حالت استند بای همچنان دستگاه داره کار میکنه و مطمعنا عمر دستگاه رو کم میکنه...

دوستان دستگام ریجن 1ه و میخوام یه آکانت psn بسازم.میدونم محدودیتی نیست ولی برای اطمینان میپرسم.هم میخوام مولتی بازی کنم و هم از امکانات store استفاده کنم بدون محدودیت

به نظرتون آکانت ریجن چند و برای چه کشوری بسازم ؟

ممنون.
1 یا 2 با توجه به اینکه دوستان میگن کارتهای psn این ریجنها برای خرید موجود هست. فکر کنم امریکا و امارت و UK .

خوب مگه بجز دانلود کردن کاربرد چندادن خاصی هم نداره!!
فک نمیکنم دلیلی داشته باشه همینطور دستگاه روی حالت استندبای باشه!!
بهتره که خاموش بشه مگر اینکه دانلود بخوای بکنی!
در کل در حالت استند بای همچنان دستگاه داره کار میکنه و مطمعنا عمر دستگاه رو کم میکنه...
اگر لازم نبود در حالت استندبای کاری بجز دانلود کنه سونی در تنظیمات قابلیت خاموش کردن اتصال به نت رو در این حالت قرار نمیداد!!!
طراحی کنسول طوری هست که بهتره در حالت استند بای باشه تا اینکه روزی ۱۰ بار خاموش بشه;)
من کنسول ام ۲۴ ساعت در حالت استندبای هست
بعد خواهشا یه جا نگی عمر کنسول کم میشه!:d

ps4 در کنار هدفونم که امروز رسید دستم:)
دوستان یه توضیحی راجع به این هدفون میدید؟
مخصوص خود ps4 هست؟
قیمتش چنده؟؟
من یه چند جا هدفون دیدم اما این شکلی نبود ....! (بیشتر واسه برچسبش میگم ...)
یه نکته دیگه راجع به قسمت شیشه ای چه پیشنهادی میدین؟ برچسبی چیزی نیس؟؟
اخه میدونید اگه این قسمت یه خش برداره انگار شمشیر فرو میکنند تو قلبت:d
:p

آخرین ویرایش:
دوستان یه توضیحی راجع به این هدفون میدید؟
مخصوص خود ps4 هست؟
قیمتش چنده؟؟
من یه چند جا هدفون دیدم اما این شکلی نبود ....! (بیشتر واسه برچسبش میگم ...)

هدفونی که داخل جعبه کنسوله کیفیتش خوب نیست...یعنی هدفون 1100 قدیمی بهتر از اینه...
تو بازار ندیدم...
این که تو عکسه...بیرون خریده مخصوص نیست...

Send By Sony Xperia Z1

سلام به همگی هرچند اکثرا با اصطلاح (ریفرشده ) آشنا هستند ولی برای دوستانی که این اصطلاح رو نشنیدند و در آینده قصد خرید ps4 دارند دقت کنن که روی جعبه کنسول عبارت ( REFURBISHED) یا به اصطلاح ( تعمیر شده) چاپ نشده باشه به طور مثال : این عکس مربوط به جعبه ی یه ps3 هستش که این عبارت روش چاپ شده و این نوع کنسول ها قبلا به کارخونه مرجوع شدند و پس از تعمیر مجددا بسته بندی شدند.
967ab14a.jpg

سلام به همگی هرچند اکثرا با اصطلاح (ریفرشده ) آشنا هستند ولی برای دوستانی که این اصطلاح رو نشنیدند و در آینده قصد خرید ps4 دارند دقت کنن که روی جعبه کنسول عبارت ( REFURBISHED) یا به اصطلاح ( تعمیر شده) چاپ نشده باشه به طور مثال : این عکس مربوط به جعبه ی یه ps3 هستش که این عبارت روش چاپ شده و این نوع کنسول ها قبلا به کارخونه مرجوع شدند و پس از تعمیر مجددا بسته بندی شدند.
967ab14a.jpg
عکس کجاست؟؟:|

کسی اطلاع دقیق داره میشه دسته ها رو به پورت های یو اس بیه دیگه مثل لپتاپ یا رسیور هم زد تا شارژ بشن؟ با توجه به اینکه یو اس بی ها ورژن های مختلف دارن و احتمالا ولتاژهای مختلفی تولید میکنند این به باطری صدمه نمیزنه؟
ضمنا این اکانت sen رو وز کجا میشه ساخت و ساین کرد؟

کسی اطلاع دقیق داره میشه دسته ها رو به پورت های یو اس بیه دیگه مثل لپتاپ یا رسیور هم زد تا شارژ بشن؟ با توجه به اینکه یو اس بی ها ورژن های مختلف دارن و احتمالا ولتاژهای مختلفی تولید میکنند این به باطری صدمه نمیزنه؟
ضمنا این اکانت sen رو وز کجا میشه ساخت و ساین کرد؟

خو این چه کاریه مگه با خود کنسول شارژ نمیشه این سوال ها چیه میپرسی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or