هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دسته کنسول واقعا این امکان رو داره؟
Screen-Shot-2014-02-15-at-3.04.08-PM-640x334.png

Awesome Dualshock 4 Lightbar Decals for PS4 | Playstation 4
اینا یکسری برچسب هست که چند تا سایت خارجی میفروشه
اونارو میچسبونی روی LED دسته بعد اینشکلی میشه

چندی پیش عنوان GTA5 در یکی از فروشگاه های عناوین PS4 به لیست بازی های موجود اضافه شد. این دفعه نیز نوبت به یک فروشگاه آنلاین پرتغالی رسیده که ادعا می کند تا کنون تعداد زیادی از این نسخه را فروخته است.وقتی به جزئیات توجه می کنیم، هیچ تاریخ انتشاری موجود نیست و همچنین وب سایت Eurogamer.pt خطاب به این فروشگاه گفته که اگر مشکلی رخ داده هرچه سریع تر به این مشکل خاتمه داده شود، ولی طبق نامه ای که از این خرده فروش به وبسایت Eurogamer فرستاده شد،اعلام کرده بود ” که هیچ مشکلی رخ نداده و ما به فروش نسخه PS4 عنوان GTA v ادامه خواهیم داد”.طبق تصویر منتشر شده هیچ عددی در مورد تعداد نسخه های فروخته شده نوشته نشده است ولی طبق ادعای خود مالک فروشگاه، از GTA V تعداد زیادی به فروش رسانده است. اگر قصد مراجعه به این وب سایت پرتغالی را دارید می توانید از این لینک استفاده کنید.تصویری هم از محیط لیست شدن این بازی در این وب سایت را هم در زیر می توانید مشاهده کنید :

GTA_5_ps4.jpg

منبع خبر گیمفا

سلام برادران عزیز وقتتون بخیر
اقایون من برام یک مسعله سوال شده الان فرضا من یکه اکانت با ریجن امریکا دارم و پلاس امریکا هم براش گرفتم
حالا بازیهایی که میخرم مثل فیفا 14 یا بتلفیلد به چه سرورهایی وصل میشن به اروپا وصل میشه یا امریکا؟
مسلما وقتی به سرورهای اروپا وصل بشیم پینگ تایم پایین تره چه چیزی این رو تایین میکنه که بازی به چه سرورهایی وصل بشه؟
ایا اگه ریجن اکانتم اروپا باشه و پلاس اروپا روش فعال کرده باشم بازی هم به اروپا وصل میشه؟ یا بالعکس اگه ریجن اکانت امریکا باشه و پلاس هم امریکا اونوقت بازی به سرورهای امریکا وصل میشه؟
یا اینکه ریجن دیسک بازی در وصل شدن به سرورها تاثییر داره
یا اینکه ریجن دستگاه که ساخت اروپا - امریکا - اسیا باشه تاثییر میذاره رو این مسعله؟
خلاصه روشنمون کنین ما چه کنیم که هربازی میخوایم کنیم به سرورهای اروپا وصل بشه؟

آخرین ویرایش:
سلام برادران عزیز وقتتون بخیر
اقایون من برام یک مسعله سوال شده الان فرضا من یکه اکانت با ریجن امریکا دارم و پلاس امریکا هم براش گرفتم
حالا بازیهایی که میخرم مثل فیفا 14 یا بتلفیلد به چه سرورهایی وصل میشن به اروپا وصل میشه یا امریکا؟
مسلما وقتی به سرورهای اروپا وصل بشیم پینگ تایم پایین تره چه چیزی این رو تایین میکنه که بازی به چه سرورهایی وصل بشه؟
ایا اگه ریجن اکانتم اروپا باشه و پلاس اروپا روش فعال کرده باشم بازی هم به اروپا وصل میشه؟ یا بالعکس اگه ریجن اکانت امریکا باشه و پلاس هم امریکا اونوقت بازی به سرورهای امریکا وصل میشه؟
یا اینکه ریجن دیسک بازی در وصل شدن به سرورها تاثییر داره
یا اینکه ریجن دستگاه که ساخت اروپا - امریکا - اسیا باشه تاثییر میذاره رو این مسعله؟
خلاصه روشنمون کنین ما چه کنیم که هربازی میخوایم کنیم به سرورهای اروپا وصل بشه؟
ریجن اکانت تاثیری نداره!
نکته بعدی پینگ اروپا با آمریکا تفاوتش برای بازی اصلا مشکلی درست نمیکنه.... مثلا پینگ اروپا اگر ۲۰۰ باشه واسه آمریکا ۲۳۰!

نزدیکه 20 ساعت با کنسول بازی کردم و روشن بوده حدودا .. فردا مهلت آخر تست هست .. دوستان به نظرتون دیگه اوکیه ؟؟
چون احتمال داره یکی دو هفته نتونم با ps4 بازی کنم و خونه نیستم به نظر شما کار خاصی دیگه نکنم که مطمءن شم دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ممنون میشم بگید .. در ضمن بازی فیفا رو توش گذاشتم و در نیاوردم اصلا .. همینطوری توش بوده بازی کردم .. گفتم شاید باید در آورد که نشون بده اگه مشکل داره ؟؟
ب

نزدیکه 20 ساعت با کنسول بازی کردم و روشن بوده حدودا .. فردا مهلت آخر تست هست .. دوستان به نظرتون دیگه اوکیه ؟؟
چون احتمال داره یکی دو هفته نتونم با ps4 بازی کنم و خونه نیستم به نظر شما کار خاصی دیگه نکنم که مطمءن شم دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ممنون میشم بگید .. در ضمن بازی فیفا رو توش گذاشتم و در نیاوردم اصلا .. همینطوری توش بوده بازی کردم .. گفتم شاید باید در آورد که نشون بده اگه مشکل داره ؟؟
ب
دوست عزیز من کنسول رو بدون مهلت تست خریدم ! طرف دستگاه رو روشن کرد و کامل تست کرد تو مغازه بعد گفت هر چی دوست داری با کنسول بازی کن تو مغازه هر موقع مطمعا شدی بگو جمش کنم ! منم بعد از 2 دقیقه گفتم حله جمش کرد و اومدم خونه کنسول هم تا حالا خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشته ! 3 تا بازی هم انجام دادم کالاف - کیلزون - و تام ریدر !

اقا من داشتم اكانت مي ساختم توي ps4 ريجن يكه دستگاه ، كشور رو امريكا تعريف كردم ، حالا كد پستال مي خواد چه عددي بدم كه قبول شه؟
آدرسه خیلی ساده
Brooklyn, NY 11205, USA ‎

ب
مشکلی نیست
مشکله عمده drive هست و blue pulse که خب اگه نداشتی و بر نخوردی توی این مدت که حله . پس خیالت راحت باشه .
البته بازم بگم هیچ چیز 100% نیست اما انشالا که مشکلی پیش نمیاد .
موفق باشی.

من یه اکانت ریجن 2 دارم که روش پلاس فعاله و تو کنسول اکانت اصلی هست ولی اکانت اصلی خودم که باهاش بازی میکنم و تروفی میگیرم ریجن 1 هست و پلاس نداره

حالا من میخوام با یه اکانت فرعی دیگه که ریجن 1 هست بازی بتل 4 رو بخرم بعد میخواستم بدونم میتونم روی اکانت ریجن 1 خودم بازیش کنم؟؟؟

دوستان عزیز لطفا کمی حرفه ای تر به سوال من نگاه کنین
مسلما همونطور که توی کامپیوتر بازی که میخریم ریجن بازی در وصل شدن به سرورها تاثییر داره و اکثرا ما ورژن اروپا خریداری میکنیم
در کنسول هم یکی از این گزینه ها ( ریجن دیسک بازی - ریجن دستگاه - ریجن اکانت پلاس ) باید در وصل شدن به سرورهای بازی تاثیر داشته باشه
اینکه سونی اعلام کرده دستگاهش ریجن ازاد هست برای اینه که بازیها با ریجن های مختلف روش اجرا بشه و این مسعله دلیل نداره مربوط بشه به وصل شدن به سرورهای بازی
لطفا از اساتید بزرگوار خواهش میکنم به طور دقیق پاسخ بدن نه نظر شخصی خودشون رو بکنن حکم ( روی صحبتم با فرد خاصی نیست کلی گفتم )

مسلما همونطور که توی کامپیوتر بازی که میخریم ریجن بازی در وصل شدن به سرورها تاثییر داره و اکثرا ما ورژن اروپا خریداری میکنیم
خیر رو pc به این علت ورژن اروپا میخریم چون multi language هست!
کشورایی مثل روسیه زبون انگلیسی ندارن در نتیجه مجبوریم برای اطمینان اروپا بگیریم
در کنسول هم یکی از این گزینه ها ( ریجن دیسک بازی - ریجن دستگاه - ریجن اکانت پلاس ) باید در وصل شدن به سرورهای بازی تاثیر داشته باشه
خیلی کم این قضیه اتفاق افتاده! تو اواخر عمر کنسولای قبلی هم تقریبا این اتفاق نیوفتاد! مثلا آخرینی که من یادمه metal gear 4 بود که بر اساس ریجن بازیت به سرورا وصل میشدی!
لطفا از اساتید بزرگوار خواهش میکنم به طور دقیق پاسخ بدن نه نظر شخصی خودشون رو بکنن حکم ( روی صحبتم با فرد خاصی نیست کلی گفتم )​

دقیقا در مورد خودتون صادقه! تا در مورد چیزی کامل اطلاع ندارین مطلبی عنوان نکنید

من یه اکانت ریجن 2 دارم که روش پلاس فعاله و تو کنسول اکانت اصلی هست ولی اکانت اصلی خودم که باهاش بازی میکنم و تروفی میگیرم ریجن 1 هست و پلاس نداره

حالا من میخوام با یه اکانت فرعی دیگه که ریجن 1 هست بازی بتل 4 رو بخرم بعد میخواستم بدونم میتونم روی اکانت ریجن 1 خودم بازیش کنم؟؟؟

فکر نمیکنم Master account خودش رو با اکانت از ریجن دیگری share کنه . فکر کنم قبلا یکی امتحان کرده بود و اینجا نوشته بود اما دقیقا یاد ندارم
به حال تستش ساده هست. خودت میتونی اکانته اصلی رو که Plus هست master کنی ببینی با اکانت ریجن دیگریت share میشه یا نه !!!!

دوستان عزیز لطفا کمی حرفه ای تر به سوال من نگاه کنین
اینکه سونی اعلام کرده دستگاهش ریجن ازاد هست برای اینه که بازیها با ریجن های مختلف روش اجرا بشه و این مسعله دلیل نداره مربوط بشه به وصل شدن به سرورهای بازی
لطفا از اساتید بزرگوار خواهش میکنم به طور دقیق پاسخ بدن نه نظر شخصی خودشون رو بکنن حکم ( روی صحبتم با فرد خاصی نیست کلی گفتم )
این سوال بارها بارها پرسیده شده و جوابهایی که داده شده بر اساسه تفکرات شخصی نبوده عزیز . بازیهایی مثل COD و BF ( که شاید اکثریت انلاین بازی میکن ) چنین محدودیتهایی نداره . بازی مثل BF اصلا خودشت Region select و Server Browser داره و بازی مثل COD هم Test میگیره و بهترین Host رو سعی میکنه Join بشه !
بازیهایی که چنین موردی داشتن تعدادشون خیلی کم بوده و تغریبا دیگه از این سیستم استفاده نمیکنن چون به صرفه نیست. حالا شاید یکی بخواد با دوستانش بازی کنن و هردو توی یک کشور نباشن و خیلی موارده دیگه که نهایتا باعث شد چنین سیستمی نباشه.
توی بازیهای PC هم چنین چیزی نداریم . بازیهای MMO و اکثریت بازیهای Online همه Server ها رو میشه انتخاب کرد . چه الانش چه سالها پیشش با بازیهایی مثل CS های اولی و HALF LIFE و ...
گزینه های ریجن دیسک بازی و ریجن دستگاه تاثیری نداره . وقتی کنسول Free Region اعلام میشه دیگه ریجن دستگاه مهم نیست . Region اکانت در واقع تنظمیم میکنه به store کدوم کشور وصل میشی و اطلاعات رو کدوم region و سرور سونی ذخیره میشه. و این خودش در اجرای بازیهای انلاین هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمیکنه
مسعله ریچن بندی کلا بحثش و فلسفش چیزه دیگه ای هست ... بیشتر بر میگرده به اینکه به قوانین هر کشور و ....
سونی دستگاهاش free region بود و اولین بار نیستش که اینطوری هست . PSP و PS VITA و PS3 هم همین بود .
اینها هم fact هست فکر نمیکنم دوستانی که جواب داده باشن از روی اطلاعات شخصی بوده . کلا همین بوده و همه دیدیم !
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or