هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من فردا یا پسفردا میخوام ps4 بخرم ریجن 3
با توجه به اینکه بیشتر بحث روی ریجن 1 و 2 هست یعنی واسه ایران ریجن 3 خوب نیست و خریدش به صرفه نیست؟؟؟
ی توضیحی هم راجع به جابه جایی دایره و ضربدر دسته روی ریجن 3 بدید ممنون میشم
با تشکر

فرقش فقط همونه که گفتی
یعنی مثلا تو منو بجای اینکه ضربدر دکمه اوکی باشه دایره دکمه اوکی هست همین تو بازی هم همینجوری

سلام.حقیقتش در مورد این ریفر موقعی که یه بنده خدا داشت دستگاه میاورد با قیمت عالی فروشنده هایه عزیز چو انداختن که اره ممکنه دستگاها ریفر باشن هر ارزونیو نخرید! عکس رو جعبش کجاهست من نمیدونم چون ندیدم! اما چیزی که اون اقایه فروشنده گفت منم گفتم. جریان بارکد هم دقیقا برایه جیمز باندی بودن نبود خب اگر دستگاه ریفر باشه بزارن تو جعبه دیگه چطور میشه فهمید؟از طریق همین شماره سریال کار از محکم کاری عیب میکنه؟ به نظرت دوسته عزیز؟ مگه چقدر وقت میگیره؟ در مورد اپدیت سر خود دستگاها سری جدید موافقم اما سری جدید قرار نیست فبریه بیاد؟.راستی بحثی بود در مورد خرید ۴یا وان که من تو این تاپیک گفته بودم برایه وان نصب بازی حتمی به اینترنت وصل باشید که این اطلاعاتم اشتباه بوده نیازی به اتصال اینترنت نیست میشه افلاین هم بازی نصب کرد.‏

نه خب درسته محکم کاری عیب نمی کنه اون بخش صحبتم بیشتر شوخی بود :p ولی این کنسول های ریفرش زیاد نیستن که این اتفاقا بیوفته ... سری جدید دستگاه ها رو خبر ندارم ولی فکر نمی کنم با این امار فروش از سری اول چیزی مونده باشه 4 میلیون نسخه هم رد شده ولی باز دوستان که اطلاعات دقیق تری دارن اگر خبرمون کنن بد نیست ...

شنيدم كنسولاتونو نداد اين مانياسافت :d
نشنو خودت برو سایتش ببین:d
یه متن پر سوز و گداز هم از سختی ها و نامردمی هایی که سرش اومد گذاشته آدم میمونه رو چه حسابی اقدام به پیش فروش کرده بود فقط رو حساب حرف یکی دیگه:|

نشنو خودت برو سایتش ببین:d
یه متن پر سوز و گداز هم از سختی ها و نامردمی هایی که سرش اومد گذاشته آدم میمونه رو چه حسابی اقدام به پیش فروش کرده بود فقط رو حساب حرف یکی دیگه:|

لينك سايتشو بده :d
عجيب بود يكم،كل فروشگاهاى ويرجين تو امارات 600 تا دستگاه گرفتن اين داشت 300 تا ميفروخت :))

يعنى خاك تو سر اين كه رو حرف يكى كه نديدتش اومده پيش فروش به اين گستردگى راه انداخته :))
البته اون بابك بهيزاد صاحب شركت بووق هم كه اسمش تو بيانيه هست آدم خيلى عوضى تشريف داره :d

- - -ویرایش - - -

بچه ها Ps4 Vertical Stand خوبه اگه بگیریم ؟ مفید هست ؟ کلا لوازم جانبی غیر از دسته چی پیشنهاد می کنین بخریم ؟

استند بستگى داره چجورى بخوايد كنسولو بزاريد.
لوازم هم من يه كيف حمل دستگاه،هدفون وايرلس و شارژر دسته رو پيشنهاد ميكنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or