نمیدونم والا ولی من الان ۱ماه دارم ناخنم کوتا معمولا وقشنک با خود شصت بازی میکنم همچین مشکلی برام خداروشکر پیش نیومده
ایشالا که پیش نیاد منم دوتا دسته دارم ولی فقط این اینطوری شده،فکر کنم چون باشصت بازی کردم اینطوری شده :d
نمیدونم والا ولی من الان ۱ماه دارم ناخنم کوتا معمولا وقشنک با خود شصت بازی میکنم همچین مشکلی برام خداروشکر پیش نیومده
سلام.حقیقتش در مورد این ریفر موقعی که یه بنده خدا داشت دستگاه میاورد با قیمت عالی فروشنده هایه عزیز چو انداختن که اره ممکنه دستگاها ریفر باشن هر ارزونیو نخرید! عکس رو جعبش کجاهست من نمیدونم چون ندیدم! اما چیزی که اون اقایه فروشنده گفت منم گفتم. جریان بارکد هم دقیقا برایه جیمز باندی بودن نبود خب اگر دستگاه ریفر باشه بزارن تو جعبه دیگه چطور میشه فهمید؟از طریق همین شماره سریال کار از محکم کاری عیب میکنه؟ به نظرت دوسته عزیز؟ مگه چقدر وقت میگیره؟ در مورد اپدیت سر خود دستگاها سری جدید موافقم اما سری جدید قرار نیست فبریه بیاد؟.راستی بحثی بود در مورد خرید ۴یا وان که من تو این تاپیک گفته بودم برایه وان نصب بازی حتمی به اینترنت وصل باشید که این اطلاعاتم اشتباه بوده نیازی به اتصال اینترنت نیست میشه افلاین هم بازی نصب کرد.اول جعبه دستگاه کامل نگاه کن جایی ننوشته باشه ریفرشینگیه عکس بذارین که بدونن همه جعبه های رفرشر چه شکلی یا کجاش نوشته یا رو میره ترس تو دلشه میمونهاگر گفت رو خودش اپدیت ۱.۵۲ بهش بگو اناناس بیا بیرون مطمئن باش دستگاه قبلا روشن شده عزیز فکر می کنم سری جدید کنسول ها اخرین اپدیت باشه ! شما مطمئنییییی؟جعبس برش گردونی زیرش مشخصه سه تا بارکد اخریش سریالش با جعبش یکی باشه.اگر اوکی بود حالا میریم مرحله بعد...خیلی دیگه جیمز باند بازی نیست ؟ D:
قول میدم دوستمون استرس ریزی برداشت از این قسمت D:
من الان بیشتر از 1 ماه دارماین مشکل روکش استیک ها جدیه؟ بقیه هم کنترلرهاشون این مشکل رو داره یا اینم تک و توک هست؟ این مشکل فراگیر باشه که دیگه هیچی! از سونی بعیده واقعا!
من الان بیشتر از 1 ماه دارم
روزی 5-6 ساعتم bf4 و ghosts اینا فقط میزنم D:
دسته هیچیش نشده و سالم سالم !
ریجن ها فقط برای فیلمهای بلوری تاثیر دارن! گیمها ریجن فری هستن!سلام به همگی .یه سوال داشتم .چرا ریجن 3 ارزونتره . ایا فرقی میکنه برای خرید ؟
خیلی ممنون از جواب . تو کیفیت فرقی نئاره . یا سروری که میخوام بازی کنم.ریجن ها فقط برای فیلمهای بلوری تاثیر دارن! گیمها ریجن فری هستن!
دلیل ارزونیش هم کم بودن خریداراشه! اکثرا ریجن 2 یا 1 میخرن
نه همه کنسولا یه جا ساخته میشن! سرورها هم به خود بازی ربط داره! مثلا metal gear 4 به ریجن بازیت سرورات فرق میکرد! یعنی بازی ریجن 1 بود فقط با ریجن یکی ها بازی میکردی! که البته الان دیگه هیچکس این کارو نمیکنه چون الان matchmaking بیشتر پینگت رو چک میکنه!خیلی ممنون از جواب . تو کیفیت فرقی نئاره . یا سروری که میخوام بازی کنم.
ok.ty نکته هست که باید بدونم .شاید تو این چند روزه بخرم . من اماتورم .نه همه کنسولا یه جا ساخته میشن! سرورها هم به خود بازی ربط داره! مثلا metal gear 4 به ریجن بازیت سرورات فرق میکرد! یعنی بازی ریجن 1 بود فقط با ریجن یکی ها بازی میکردی! که البته الان دیگه هیچکس این کارو نمیکنه چون الان matchmaking بیشتر پینگت رو چک میکنه!
داداش یکم واضحتر میگی چی شده من که منظورت رو اصلا نفهمیدم.راست میگه دسته منم تیک توک میکنه وقتی فشار میدم یا بازی میکنم
آقا موقع روشن شدن دستگاه دو سه ثانیه یه صدای خر خر نسبتا خفیفی ازش درمیاد
این طبیعیه؟