اینطور که از گفته های دوستانی که کنسول خریدن بر میاد ظاهرا چیز خاصی در دو تا کنسول نسل جدید دیده نمیشه جز رزولوشن فول اچ دی
از نظر امکانات هم به نظر میاد خیلی کمتر از نسل قبلی هستند
فکر میکنم در حال حاضر خرید کنسول نسل جدید چیز جدیدی برای گیمر نداشته باشه
با این قیمتهای نجومی هم خرید کنسول کپی خور شده سه منطقی تر و عقلانی تر هست
دوستان الان پلاس پی اس 4 هر ماه بازی مجانی میده به کاربرا ؟ دقیقا اول نسل چی داره میده ؟
کسی میدونه قیمت تو ترکیه چنده؟
داداش من خودت میگه کیفیت رفته بالا و قطعات دستگاه یه گیمر دیگه چی مخوای از یه کنسول میخوای تو ظاهر کنسول چه تفاوتی داشته باشهاینطور که از گفته های دوستانی که کنسول خریدن بر میاد ظاهرا چیز خاصی در دو تا کنسول نسل جدید دیده نمیشه جز رزولوشن فول اچ دی
یک نگاهی به اوایله نسله قبل هم بندازی متوجه میشی که تا به امروز OS های PS3 و XBOX 360 چقدر عوض شدن و چه امکاناتی بهشون اضافه شده ....اینطور که از گفته های دوستانی که کنسول خریدن بر میاد ظاهرا چیز خاصی در دو تا کنسول نسل جدید دیده نمیشه جز رزولوشن فول اچ دی
الان برای 4 بازی rosgun و contrast مجانی هست یک سری تخفیف هم برای بازیهای دیگه هست.دوستان الان پلاس پی اس 4 هر ماه بازی مجانی میده به کاربرا ؟ دقیقا اول نسل چی داره میده ؟
آقایون نمیشه بفرمایند که توی آمریکای شمالی چطوری میشه کنسولو با قیمت 400 دلار خریداری کرد؟
شما اول تشریف میبری ایالات متحده :d
بعد میری به یکی از این 5 ایالت زیر
Alaska
New Hampshire
Montana
Delaware
Oregon
در این 5 ایالت بر اساس یه سری قوانین مالیات یا 0 و یا خیلی کمه !
کسی میدونه ارمنستان هم کنسول میارن یا نه؟
من شنیدم پاسپورتم نمیخواد راحت میریم ور میداریم میاریم
نه. اقوام در ایالت کالیفرنیا هستن. میخووام بگم از اونجا بخرن برام. حالا الان اونجا از خرده فروشا بخوان بخرن گرونتر در میاد؟
کلا باید چه کنم الان؟