تمریندوستان این مشکل هدشات کردن و دقت در تیر اندازی تو بازیهای اکشن و جی تی ای چرا با دسته راحت نیست ؟ این دقت و حرفه ای بودن در تیراندازیو چیکار کنیم راهنمایی میکنین
تمریندوستان این مشکل هدشات کردن و دقت در تیر اندازی تو بازیهای اکشن و جی تی ای چرا با دسته راحت نیست ؟ این دقت و حرفه ای بودن در تیراندازیو چیکار کنیم راهنمایی میکنین
درسته کلا کار دقیق و سریع با جوی استیک مشکله خصوصا بنظر با دسته ps4 حتی مشکلتر از ایکسباکس هم هست اینگار که حساسیتش بیشتر باشه. تو بازیهایی که نشانه گیری اتومات دارند میشه روی اون حالت گذاشت ولی در غیر اون صورت چاره ای نیست جز اینکه اونقدر بازی کنی تا روالش دستت بیاد و عادت کنیدوستان این مشکل هدشات کردن و دقت در تیر اندازی تو بازیهای اکشن و جی تی ای چرا با دسته راحت نیست ؟ این دقت و حرفه ای بودن در تیراندازیو چیکار کنیم راهنمایی میکنین
داداش الان بازیهایی مثل last of us 2 و days gone و god of war رو با دسته راحت تر بازی میکنم بهشون کم کم عادت کردم و ۹۰ درصد مشکلات هدف گیری رو برطرف کردم اما تو بازیهایی مثل واچ داگز و جی تی آی که هدف گیری نقطه مانندی دارن اصلا نمیتونم free aim شلیک کنم و روی کارکتر نشونه گیری کنم خیلی سختهدرسته کلا کار دقیق و سریع با جوی استیک مشکله خصوصا بنظر با دسته ps4 حتی مشکلتر از ایکسباکس هم هست اینگار که حساسیتش بیشتر باشه. تو بازیهایی که نشانه گیری اتومات دارند میشه روی اون حالت گذاشت ولی در غیر اون صورت چاره ای نیست جز اینکه اونقدر بازی کنی تا روالش دستت بیاد و عادت کنی
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اولشه، عادت میکنیداداش الان بازیهایی مثل last of us 2 و days gone و god of war رو با دسته راحت تر بازی میکنم بهشون کم کم عادت کردم و ۹۰ درصد مشکلات هدف گیری رو برطرف کردم اما تو بازیهایی مثل واچ داگز و جی تی آی که هدف گیری نقطه مانندی دارن اصلا نمیتونم free aim شلیک کنم و روی کارکتر نشونه گیری کنم خیلی سخته
من نمیدونم بدون auto aim کسی میتونه راحت بازی مثل gta v رو بازی کنه؟
بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل از ساعت ٢ تا ٧ صبح سرعتش هم بد نیس من یه بسته روزانه زدم بازی ولفنشاتین نیو کلوسوس + ١٠ گیگ آپدیت شو دانلود کردم تو سه ساعتسلام به همه رفقا، بنده برای دانلود دیتای بازی ها از نت های نامحدود استفاده میکردم که متاسفانه همه تعرفه ها برداشته شده، دوستان کسی پیشنهادی داره برای دانلود دیتاهای حجم بالا که به صرفه و سرعت بالایی داشته باشه...؟
همراه اول که هنوز هست یک ماهه ۱ تا ۱۱ نامحدودسلام به همه رفقا، بنده برای دانلود دیتای بازی ها از نت های نامحدود استفاده میکردم که متاسفانه همه تعرفه ها برداشته شده، دوستان کسی پیشنهادی داره برای دانلود دیتاهای حجم بالا که به صرفه و سرعت بالایی داشته باشه...؟
Ps4 از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه ولی متاسفانه فقط تعداد کمی از بازی ها قابلیت استفاده از موس و کیبورد رو پشتیبانی میکنن توی کنسول ها و اکثر بازی ها این قابلیت رو ندارن. ولی میتونید از موس و کیبورد تو سیستم و منو ها استفاده کنید
برای من همراه اول سرعتش از ١-٢ مگ بر ثانیه بیشتر نمیره ولی ایرانسل سرعتش به ۶ تا ٩ مگ هم میرسههمراه اول که هنوز هست یک ماهه ۱ تا ۱۱ نامحدود
باز جا من برعکسه همراول ۱۰ تا ۱۵ مگ میره ولی ایرانسل تا ۳برای من همراه اول سرعتش از ١-٢ مگ بر ثانیه بیشتر نمیره ولی ایرانسل سرعتش به ۶ تا ٩ مگ هم میرسه
ممنون از پاسخ، ولی متاسفانه نمیدونم چرا بسته ایرانسل نامحدود 3 ساعتش مثله سابق نیستش برای من و اینکه سمت ما همراه اول زیاد جواب نیست...برای من همراه اول سرعتش از ١-٢ مگ بر ثانیه بیشتر نمیره ولی ایرانسل سرعتش به ۶ تا ٩ مگ هم میرسه
روی برچسبهای پشت یا زیر کنسول یه DATE CODE باید باشه. اونو بگو چیهآقا سلام من ماه پیش یه PS4 SLIM نو گرفتم مدل Jet black-CUH2216B . حالا میخوام بدونم تولیدش مال چه سال و چه ماهی هستش . توی سایت ها گفته بودنپشتشو نگاه کنید و مثلا اگه فلان عدد روش نوشته بود مال این سه ماه از ساله . ولی من دستگاه خودم رو پیدا نکردم و متوجه نشدم .عکسش هم میذارم اگه کسی میدونه بگه که مال چه سال و چه ماهی هستش ..View attachment 191620