هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعد مدت ها هوس خدای جنگ کردم. رفتم library کنسول بزنم دانلود بشه ولی نبود!!
بازی ای که خودم قانونی از استور سونی گرفتم الان نمی تونم دوباره دانلودش کنم؟ کجا رفته؟
نه فقط این بازی خیلی از بازی های دیگم مثل فارکرای همه پریدن!
رفتم تو استور باید دوباره پول بدم بگیرمش!
اگه باگه بگین همین الان عطای کنسول رو به لقاش ببخشم و برم سمت ایکس باکس

بعد مدت ها هوس خدای جنگ کردم. رفتم library کنسول بزنم دانلود بشه ولی نبود!!
بازی ای که خودم قانونی از استور سونی گرفتم الان نمی تونم دوباره دانلودش کنم؟ کجا رفته؟
نه فقط این بازی خیلی از بازی های دیگم مثل فارکرای همه پریدن!
رفتم تو استور باید دوباره پول بدم بگیرمش!
اگه باگه بگین همین الان عطای کنسول رو به لقاش ببخشم و برم سمت ایکس باکس
مطمئنید تو پروفایل خودتون بودید و نه یه پروفایل دیگه رو کنسول؟ چون امکان نداره بازی خریده شده حذف بشه از تو سایت هم میتونید وارد اکانتتون بشید بازیای خریداری شده رو چک کنید

• Like
Reactions: Reza0017
دوستان تاپیک اختصاصی در رابطه با PS Now وجود نداره ؟
من الان میخواستم استفاده کنم از این سرویس اما ۳ سوال داشتم
اولی اینکه خیلی راحت با کردیتی که با گیفت کارت وارد اکانت کردم میتونم بخرم دیگه ؟
دوم اینکه رو یک اکانت که پول توش دارم فعال کنم رو اکانت های دیگه هم میشه استفاده کرد ؟ مثل بازی های معمولی به اشتراک گذاشته میشه ؟
سوم اینکه میشه راحت دانلود کرد و مثل بازی آفلاین باهاش برخورد کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال اول نمیدونم اما به نظر من صرف نمیکنه بخوای گیفت کارت بزنی اکانت بگیر قانونی ‌7 روزه بگیر ۵ یا ۶ تومن بیشتر نیست 14 پلاس برات فعال میشه بعد از ۷روز یکی دیگه بخر قبلی پاک کن دانلود کنی اگه به اینترنت وصل نشی فکر کنم یک هفته بعد بازیت قفل میشه روی اکانت دیگه میشه بازی کرد

مطمئنید تو پروفایل خودتون بودید و نه یه پروفایل دیگه رو کنسول؟ چون امکان نداره بازی خریده شده حذف بشه از تو سایت هم میتونید وارد اکانتتون بشید بازیای خریداری شده رو چک کنید
آره با همین اکانتم خریدم
آدرس دقیق سایت رو میدین؟

دوستان تاپیک اختصاصی در رابطه با PS Now وجود نداره ؟
من الان میخواستم استفاده کنم از این سرویس اما ۳ سوال داشتم
اولی اینکه خیلی راحت با کردیتی که با گیفت کارت وارد اکانت کردم میتونم بخرم دیگه ؟
دوم اینکه رو یک اکانت که پول توش دارم فعال کنم رو اکانت های دیگه هم میشه استفاده کرد ؟ مثل بازی های معمولی به اشتراک گذاشته میشه ؟
سوم اینکه میشه راحت دانلود کرد و مثل بازی آفلاین باهاش برخورد کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر کنم تاپیک داشت
من خودم استفاده نکردم ولی تا جایی که میدونم بله با بالانس خود اکانت میتونید بخرید، شیر میشه رو کنسول و قابل دانلود و استفاده آفلاین هم هست ولی آخرین بار که یادمه تمام بازیا امکان دانلود و استفاده آفلاین نداشت الان رو نمیدونم
آره با همین اکانتم خریدم
آدرس دقیق سایت رو میدین؟
My PlayStation
وارد بشید از قسمت پروفایل اکانت ستینگ رو بزنید وارد صفحه تنظیمات میشید اونجا فک کنم یه گزینه برای آخرین گردش ها باشه

• Like
Reactions: saeed_sg
My PlayStation
وارد بشید از قسمت پروفایل اکانت ستینگ رو بزنید وارد صفحه تنظیمات میشید اونجا فک کنم یه گزینه برای آخرین گردش ها باشه
اونجا که چیزی پیدا نکردم .
جالبه الان بکه division2 رو نصب شده با دی ال سی هاش که از استور گرفتم رو هم تو library ندارم و اگه پاکش کنم مجبورم دوباره مجبورم بخرم!
دوستان کسی هست که میتونه مشکل چیه کمک کنه. جون نعداد بازی هایی که از دست دادمدخیلیه

همین که restore licence رو زدم بازی هام برگشت!
به هر حال ممنون.

سلام. دوستان من هارد اکسترنال کنسول رو برای اپدیت modern warfare حدود 150 گیگ خالی کردم وبعد از اپدیت 148 تا خالی شد اما عجیبه که وقتی میخوام یه بازی 50 گیگا بایتی رو از هارد داخلی انتقال بدم به اکسترنال میگه که باید 43 گیگ هارد اکسترنال رو خالی کنی انگار که فقط 7 گیگ فضای ازاد داره !!! چرا اخه فک کنم باگ گرفته بعد از اپدیت حجیم مودرن وارفر :|

دوستان بین هدفون
new gold و platinium کدوم پیشنهاد میکنین ؟ از نظر کیفیتی؟
سری اول gold ها آشغال بود از نظر کیفیتی سری جدید نمیدونم

پلاتینونم همه جوره سر تره.
پچ های اختصاصی بیشتری هم تو بازی ها واسش اومده.

پلاتینونم همه جوره سر تره.
پچ های اختصاصی بیشتری هم تو بازی ها واسش اومده.
دمت گرم داداشم
یعنی بعد ۶ ماه پوسته پوسته یا نمیشکنه
چون سری اول خریدم بعد ۶ ماه
کامل شکست
یه سوال دیگه واسه موزیک وصلش کنم به گوشی چجوریاست
چون beats solo 3 هم میتونم بردارم ولی شنیدم میکروفن هدست های beats رو ps4 کار نمیده متاسفانه

• Like
Reactions: se.phi.roth
دمت گرم داداشم
کامل شکست
چون beats solo 3 هم میتونم بردارم ولی شنیدم میکروفن هدست های beats رو ps4 کار نمیده متاسفانه
بسته به استفاده و شرایط نگهداری داره دیگه.
من خودم بازیم تموم میشه میزارم تو کاور.
سری اول گلد ها چرمشون بی کیفیت بود و تو سری نیو خیلی بهتر شده.
پلاتینوم واقعن کیفیت ساخت و صدای خوبی داره تفکیک صداش هم عالیه.
من متاسفانه نیو گلد خریدم نه اینکه راضی نباشم ولی پلاتینوم و که بعدش تست کردم خیلی بهتر بود.
فرقی نداره همون کیفیت خوب خودش و حفظ میکنه موقع وصل شدن به گوشی.

دمت گرم داداشم
کامل شکست
پلاتینیوم باطری بهتری داره صدای سه بعدی توی بعضی بازی‌ها داره ولی باس صداش زیاد بالا نیست من قبل خرید با @hbmss مشورت کردم دقیقا این نکات رو گفت الانم تگش کردم میاد کامل توضیح میده واست

با سلام
من برای یکی از اقوام میخواستم پلی استیشن 4 دست دوم بخرم. خواستم ببینم راهی هست که معلوم بشه دستگاه چقدر سالمه؟ چند ساعت کارکرده؟ آیا جای معتبری برای خرید کنسول دست دوم میشناسید؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
بسته به استفاده و شرایط نگهداری داره دیگه.
من خودم بازیم تموم میشه میزارم تو کاور.
سری اول گلد ها چرمشون بی کیفیت بود و تو سری نیو خیلی بهتر شده.
پلاتینوم واقعن کیفیت ساخت و صدای خوبی داره تفکیک صداش هم عالیه.
من متاسفانه نیو گلد خریدم نه اینکه راضی نباشم ولی پلاتینوم و که بعدش تست کردم خیلی بهتر بود.
فرقی نداره همون کیفیت خوب خودش و حفظ میکنه موقع وصل شدن به گوشی.
دم شما گرم ،پس پلاتینیوم بهتره تو نت هم یه سرچ زدم حرف شمارو زده بودن
واقعا واسه the last of us 2 از واجبات

پلاتینیوم باطری بهتری داره صدای سه بعدی توی بعضی بازی‌ها داره ولی باس صداش زیاد بالا نیست من قبل خرید با @hbmss مشورت کردم دقیقا این نکات رو گفت الانم تگش کردم میاد کامل توضیح میده واست
دمت گرم
@hbmss بیصبرانه منتظر یاری سبزتان هستیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or