هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من پلی استیشن 4 دارم. می خوام خودم بازی ها رو روش بریزم و بیرون ندم. ممنون میشم اگه مطلبی کامل و جامع در خصوص ریختن بازی ها بهم معرفی کنید.
با تشکر

دوستان از کجا می تونم گیفت کارت ۶۰ یورویی اروپا بخرم ؟
تو خصوصی لینک میدید؟ به شدت لازم دارم
و سوال بعدی اینکه مثلا گیفت کارد ۶۰ یورویی ایتالیا با مثلا آلمان فرق می کنه؟

دوستان یادمه موقع خریدن میگفتن کنسولای ژاپن دکمه X و O ش جابجاعه توی منو و یا یک همچین چیزی... بعد بازیای ریجن ژاپن چطور؟ اونا هم تفاوت اینشکلی دارن؟ یا تماما با ریجن های امریکا و اروپا یکسانن؟
یکی از دوستان از ژاپن داره میاد میگفت اونجا بازیارو با قیمت خیلی کم میتونه تهیه کنه گفتم ببینم اگه تفاوتی ندارن بخرم...

سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم ایا روی ps4با ورژن 5.05 که کپی خور شده فرقی میکنه بازی ریجن یک یا دو دانلود بشه و کپی بشه داخلش؟
دستگاه بنده ریجن ۲ هست میخواستم خودم بازی دانلود کنم

ممنون

سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم ایا روی ps4با ورژن 5.05 که کپی خور شده فرقی میکنه بازی ریجن یک یا دو دانلود بشه و کپی بشه داخلش؟
دستگاه بنده ریجن ۲ هست میخواستم خودم بازی دانلود کنم

ممنون
درود
نه هیج فرقی نمیکنه ، فقط DLC و آپدیت ها باید مخصوص ورژنی که دانلود میکنی باشه

• Like
Reactions: z00r00
سلام دوستان من مشکل nw-31456-9 دارم نه میتونم بازی اپدیت کنم نه میتونم دانلود کنم.با نت گوشی همه چی اوکی هست ولی نت خونه نه ارور میده.دو تا اینترنت شاتل با گستر پردیس(شرکت خصوصی) تست کردم ولی همش ارور nw-31456-9

سلام دوستان من مشکل nw-31456-9 دارم نه میتونم بازی اپدیت کنم نه میتونم دانلود کنم.با نت گوشی همه چی اوکی هست ولی نت خونه نه ارور میده.دو تا اینترنت شاتل با گستر پردیس(شرکت خصوصی) تست کردم ولی همش ارور nw-31456-9
منم دقیقا این مشکلو دارم. امروز ظهر بازی کردم شب اومدم psn کانکت نمیشه. با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم dns و mtu گفت دادم دستگاه بازم اوکی نشد. با هات اسپات گوشی وصل میشم ولی. کسی میتونه کمک کنه؟

دوستان یادمه موقع خریدن میگفتن کنسولای ژاپن دکمه X و O ش جابجاعه توی منو و یا یک همچین چیزی... بعد بازیای ریجن ژاپن چطور؟ اونا هم تفاوت اینشکلی دارن؟ یا تماما با ریجن های امریکا و اروپا یکسانن؟
یکی از دوستان از ژاپن داره میاد میگفت اونجا بازیارو با قیمت خیلی کم میتونه تهیه کنه گفتم ببینم اگه تفاوتی ندارن بخرم...
فقط کنسول دکمه هاش فرق داره
مهم نیست ریجن بازی چی باشه هیچ دکمه ای تغییر نمیکنه

• Like
Reactions: HIGH DEVS
سلام دوستان و اساتید گیمر یه سوال درباره اکانتهای ظرفیتی؟
۱) این که زیر هر اکانت ظرفیتی می نویسند ریجن ۱ یا ۲ ینی اینکه فقط با همون ریجن کنسول ، اون اکانت ظرفیتی کار میکنه ! یا فرقی نداره ۱ یا ۲ باشه ؟
۲) چطوری میشه اکانت ظرفیتی رو با اکانت هکی تشخیص داد؟
۳) اکانتی که از سایت یا فروشنده بگیرم چطوری می تونم صحت و صقم اکانت و نوع ظرفیت ش رو خودم چک کنم ( منبع یا مرجع ی هستش؟)
قبلا از پاسخ شما سپاس دارم

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

سلام دوستان و اساتید گیمر یه سوال درباره اکانتهای ظرفیتی؟
۱) این که زیر هر اکانت ظرفیتی می نویسند ریجن ۱ یا ۲ ینی اینکه فقط با همون ریجن کنسول ، اون اکانت ظرفیتی کار میکنه ! یا فرقی نداره ۱ یا ۲ باشه ؟
۲) چطوری میشه اکانت ظرفیتی رو با اکانت هکی تشخیص داد؟
۳) اکانتی که از سایت یا فروشنده بگیرم چطوری می تونم صحت و صقم اکانت و نوع ظرفیت ش رو خودم چک کنم ( منبع یا مرجع ی هستش؟)
قبلا از پاسخ شما سپاس دارم

سلام
1 ) نه به ریجن کنسول مربوط نمیشه اصلا، مربوط به ریجن دیتا بازی میشه که باهم فرق دارن، اگه دیتا بازیو بخای از بیرون بگیری معمولا ریجن 1 پیدا میشه و ریجن ها دیگه به سختی پیدا میشه
2 ) اکانت ظرفیتی از جای معتبر بگیری از همون ایمیل مشخصه که ایمیل برا خودشون هست یا نه، معمولا بازی های هکی بیشتر از 1 بازی داخل اکانت هست بازی های قانونی معمولا تک بازی
3 ) یعنی چی دقیقا؟ چیشو میخای تست کنی؟

سلام
1 ) نه به ریجن کنسول مربوط نمیشه اصلا، مربوط به ریجن دیتا بازی میشه که باهم فرق دارن، اگه دیتا بازیو بخای از بیرون بگیری معمولا ریجن 1 پیدا میشه و ریجن ها دیگه به سختی پیدا میشه
2 ) اکانت ظرفیتی از جای معتبر بگیری از همون ایمیل مشخصه که ایمیل برا خودشون هست یا نه، معمولا بازی های هکی بیشتر از 1 بازی داخل اکانت هست بازی های قانونی معمولا تک بازی
3 ) یعنی چی دقیقا؟ چیشو میخای تست کنی؟
ممنون از پاسخگویی شما
میخواستم سایتی رو معرفی کنید که بشه چک کرد طرف که اکانت و به من شیر کرده اکانت رو دی اکتیو کرده با نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or