ehsas1
کاربر سایت
آمازون که ازین 2ارز پشتیبانی نمیکنهمعمولا از آمازون میخرن، با واسطه ارز های دیگه میخرن مثلا بین کوین یا وب مانی
بعد آمازون مگه گیفتو زیر قیمتم میده که اینا زیر قیمت میفروشن؟
آمازون که ازین 2ارز پشتیبانی نمیکنهمعمولا از آمازون میخرن، با واسطه ارز های دیگه میخرن مثلا بین کوین یا وب مانی
آمازون که ازین 2ارز پشتیبانی نمیکنه
بعد آمازون مگه گیفتو زیر قیمتم میده که اینا زیر قیمت میفروشن؟
شما بلدی بگی یا از کسی شنیدی؟از طریق واسطه اینکارو میکنن مستقیم نمیخردن، بله از یه سری روش میخرن ارزونتر از قیمت دلار براشون در میاد
شما بلدی بگی یا از کسی شنیدی؟
میتونی راه دقیقشو بپرسی و بگی؟من ازشون پرسیدم خودم انجام ندادم
نمیدونم چ اصراریه موقع دانلود دیتا اصلی و دیتا آپدیت رو ب اجبار همزمان دانلود کنیم:/
مثلا دیتا لازم برای استارت اسنایپر ۲۵گیگ هست که ۲۰گیگ آپدیت اضافه ش ک پولی هم هست رو باید همزمان با اون دیتا اصلی دانلود کنیم یعنی هزینه نت و اتلاف وقت الکی!
فریمور های قبلی دیتا رو اول دانلود میکردیم و مشغول بازی و دیتای اضافه رو بعد ها دانلود یا اصن دانلود نمیکردیم راحت . .
اپدیت پولی هست یعنی چی ؟نمیدونم چ اصراریه موقع دانلود دیتا اصلی و دیتا آپدیت رو ب اجبار همزمان دانلود کنیم:/
مثلا دیتا لازم برای استارت اسنایپر ۲۵گیگ هست که ۲۰گیگ آپدیت اضافه ش ک پولی هم هست رو باید همزمان با اون دیتا اصلی دانلود کنیم یعنی هزینه نت و اتلاف وقت الکی!
فریمور های قبلی دیتا رو اول دانلود میکردیم و مشغول بازی و دیتای اضافه رو بعد ها دانلود یا اصن دانلود نمیکردیم راحت . .
سلام
1- داخل یک ps4 چند یوزر تعریف کنیم و پلاس خریداری کنیم فقط با همان یوزری که پلاس باهاش تهیه شده میشه هر بازی رو انلاین بازی کرد ؟ یا با یوزرهای دیگه هم میشه ؟ اخه علامت پلاس فقط روی همون یوزر فقط قرار داره ؟
2- چطور ایمیل و پس مربوط به یک یوزر رو میشه تغییر داد ؟ (قبلا یوزر ساختیم الان می خوایم ایمیل و پس رو عوض یا ادیت کنیم )
3- قصد خرید ظرفیت 2 مثلا برای بازی فیفا 20 رو دارم . یه فروشنده میگه (در اموزش مربوط به فعال کردن ظرفیت 2) باید ایمیل و پس یوزری رو که پلاس داره به ما بدی !!!!!! و سایر مراحل
یکی میگه خودمون ایمیل و پسورد بهت میدیم باهاش یوزر بساز و داخل اون بازی رو دانلود کن ولی با اون بازی رو انجام نده و برو داخل یوزر خودت که پلاس داره گیم رو انجام بده .
کدوم درسته ؟
سلام دوستان من از یک نفر یک اکانت پر از بازی بهم رسیده میخوام بهش وارد بشم اما برادرم میگه اگر اکانت هکی یا مشکل دار باشه کل کنسول بن میشه البته از طریق store.playstation.com راحت به اکانت وارد میشم، آیا حرف برادرم درسته؟
لطفا جواب بدید.
البته PS4 که دارم کپی خور هست میخوام اورجینال کنم دوباره با این اکانت لاگین بشم
دوستان چون من از اکانت های هکی استفاده میکنم یه فروشنده تو تهران هست که میگه بدون نیاز به اینترنت آپدیت بازیا رو میریزه اما چون من مشهدم نمیتونم پیشش برم.
راهش رو کسی بلده؟
خب خودم بازیا رو با PSX ریختم اما باید اینترنت داشته باشیمتو همون مشهد هم بگردی هست بابا...
به احتمال زیاد آپدیتا رو داره و با psx انتقال میده دیگه...