برداشت من این هست که این چند وقته چون همه چیز به نفع سونی بوده و ما هم همه ی خبر هارو گذاشتیم و خندیدم و کیف کردیم ( چون حقمونه) حالا تو این مدت خیلی از فن های مایکرو ناراحت شدن و مثلا به نوعی خواسته شده این بن ها تسلی خاطر اون ها باشه!!رضا!!!ماکان!!!اونم چه موقعی!!! حیف!
به خاطر دوتا ترول؟؟ بی خیال بابا!!!انتظار دارین بعد از اون ادعا ها و این نتیجه ی عکس دادن ها ابراز هم دردی کنیم؟؟
تو اخبار که ترول میکنیم اخطار میگیریم!اینجا کیفیت ها رو مقایسه میکنیم و واقعیت رو میگیم بن میشم!!!
ینی ترول کردن ممنوع شده یا چون بعضی دوستان ناراحت میشن ما هیچی نباید بگیم؟
يه عزيز ديگه هم بن شده كه يكي از كاربران طراز اول سايت هست !!!!!!cloud strief چرا بن شد؟!
بد موقعی هم بن شد پس جمعه بدون ایشون چی کنیم؟!
از مدیرها تقاضا دارم اگه امکانش هست از بن در بیارند ایشون رو و این جریمش رو هفته ی بعد متحمل بشه!!
چون این هفته مخصوصا پنجشنبه و جمعه و شنبه حضورش در بین دوستداران سونی خیلی ارزشمنده :d
بله از بن شدن تامی فیشر هم ضد حال خوردم و ایشون هم مثل آقا ماکان باید این چند روزه رو حداقل بن نمیشد!!يه عزيز ديگه هم بن شده كه يكي از كاربران طراز اول سايت هست !!!!!!
تامي فيشر
لطفا يكي از مدير ها پي گيري كنه اقاي ماكان و اقاي رضا از كاربران فعال سايت هستن و واقعا نبودشون تو سايت در اين روز هاي پرخبر اصلا خوب نيست.
بیا بعد ناظما میان بن میکنن بعد من چی بگم الان ؟ اگه جواب بدم که بنمدوستان آپدیت روز اول اجباری هست ؟
2تا گیف فوق العاده !
خیلی عالین حتما ببینید :