hamidvictor
کاربر سایت
ممنون کاش لینکش رو بدبد بهم چون پیدا نکردم واقعااین سوالو باید تو تاپیک مخصوص این بازی میپرسیدی
ولی به هر حال، این ماشینا پیشفرضن و عوض نمیشن
Sent from my D6503 using Tapatalk
بفرماییدممنون کاش لینکش رو بدبد بهم چون پیدا نکردم واقعا
ولی یه سوالی که هست اینه که پس چرا قسمتی برای تیونیگ ماشین تو بازی طراحی شده ؟!
اگه قرار باشه بعد از هر بار بازی کردن و ازش خارج شدن ماشین از بین بره پس تیونینگ برای چیه ؟! قطعا باید یه راهی باشه برای اینکه بشه ماشینی به غیر از ماشین خودشون رو همیشگی استفاده کرد
هر دو عادیه دوست عزیز حساس شدیدوستان
جدیدا تو صفحه ی اول ps4( همون به اصطلاح دکستاپ ps4 ) سرعت یکم کنده ،مثلا چپ به راست یا برعکس میرم لگ میزنه ( بیشترم زمانی این اتفاق میفته که از برنامه یا بازی ای از طریق دکمه هوم دسته به صفحه اول بر می گردم این )
حالا این چیزه عادی ای یا باید بهش رسیدگی بشه؟
مورد دوم هم بعضی وقتا از خود کنسول یه صدای تق کوچولو میاد که دقیقا بیشتر زمانی اتفاق میفته که تو بازی میرم و فن کنسول سرعتش بیشتر میشه
حالا اینم چیز عادی ای ؟
................
مدل کنسول هم اسلیم ۱ ترابایت هست
مدل معمولی مدل اسلیم و مدل پرو این ۳ نوع داره معمولی دیگه نیست تو بازاردوستان من اطلاعاتی در خصوص PS4 ندارم. مدل های مختلفی داره؟
آیا مدل هایی داره که قدیمی شدخ باشه و ارزش خرید نداشته باشه؟ آخه الان مثلا یکی از فروشگاه ها قراره با تخفیف به فروش برسونه اما نزده دقیقا چه مدلیه.
معمولی پس هیچ پسوند و پیشوندی نداره؟مدل معمولی مدل اسلیم و مدل پرو این ۳ نوع داره معمولی دیگه نیست تو بازار
اسلیم و پرو موجودن
نه هیچ کدومشون پس و پیش ندارنمعمولی پس هیچ پسوند و پیشوندی نداره؟
فرق اسلیم و پرو در چیه و کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
چه ریجنی بهتره؟
خیلی لطف کردید.نه هیچ کدومشون پس و پیش ندارن
ارزش پرو چون فریم بهتر میده و4k هم هست
شما ۲ بگیرین
خاهش میکنمخیلی لطف کردید.
فقط 2 تا سوال یادم رفت به عنوان آخرین سوال ها.
اول اینکه چه ظرفیت حافظه ای الان خریدش بهتره؟
و دوم اینکه این نسخه هایی که مثلا روش نوشته FIFA 17 یا Resident Evil یا بازی های دیگه، اینا چه جورین؟ چه فرقی دارن و ارزش خرید دارن؟
دروددوستان وقتی هارد دستگا پر میشه.. چطوری یه بازی رو پاک کنیم که یه بازی دیگه رو بتونیم نصب کنیم؟ منظورم اینه مثلا من gta رو دارم .. میخام پاکش کنم