هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله یک ساعت ، دو ساعت و سه ساعت نامحدود شبانه!
لینک سایت ایرانسل یا توضیحات بیشتر رو برام پیغام خصوصی کنید چون چند ماه پیش من میخواستم بخرم به ایرانسل زنگ زدم گفت رایگان شبانه نداریم.حالا اگر داشته باشه میخرم.
ممنون

لینک سایت ایرانسل یا توضیحات بیشتر رو برام پیغام خصوصی کنید چون چند ماه پیش من میخواستم بخرم به ایرانسل زنگ زدم گفت رایگان شبانه نداریم.حالا اگر داشته باشه میخرم.
ممنون
برنامه ایرانسل من رو نصب کنی هست !

ممنون
بله داره سیم معمولیش شبانه
ولیTD نه
اینم لینک
https://eform.irancell.ir/portal/home/?142470/بسته‌های-3G-4G

بله داره سیم معمولیش شبانه
ولیTD نه
اینم لینک
https://eform.irancell.ir/portal/home/?142470/بسته‌های-3G-4G
همه میگن که lte advanced یا همون 4.5 جی سرعتش به مراتب بیشتره. چه کاری باید بکنیم که 4g+ فعال بشه؟
من با گوشیم (cat 16) رو حالت 4 جی با بسته 3 ساعته 13 گیگ گرفتم. ولی نمیدونم از کجا باید 4g+ رو فعال کنم.

یه سوال دیگه داشتم خدمت عزیزان
من بازی فیفا ۱۷ ریجن ۲ دارم و ریجن اکانتم یکه. امشب میخوام بازی رو اپدیت کنم.ریجنا چون باهم فرق دارن احتمال داره اپدیت نشه؟یا یه سری چیزاش اپدیت نشه؟
dlc یا بسته الحاقی برا فیفا اومده؟
میخواستم واس نقل و انتقالات اپدیت کنم.دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی‌کنه

یه سوال دیگه داشتم خدمت عزیزان
من بازی فیفا ۱۷ ریجن ۲ دارم و ریجن اکانتم یکه. امشب میخوام بازی رو اپدیت کنم.ریجنا چون باهم فرق دارن احتمال داره اپدیت نشه؟یا یه سری چیزاش اپدیت نشه؟
dlc یا بسته الحاقی برا فیفا اومده؟
میخواستم واس نقل و انتقالات اپدیت کنم.دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی‌کنه
درود
با خیال راحت اپدیت کنید چون اپدیت هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره
در واقع اپدیت تنها به ریجن دیسک ربط داره اونم فقط زمانی که با کنسول اپدیت نکنید!
یعنی شما اپدیت میخواین بخرین و یا دانلود کنید و بعد انتقال بدین رو کنسول
تنها زمانی که قراره فرضا dlc برای بازیتون بخرید باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه
درواقع در اینده اگر بازی ایی که میدونید واسش قطعا dlcمیگیرید،اونو سعی کنید ریجن 1 انتخاب کنید که با اکانتتون که 1 هست یکی باشه
و یا اینکه اگر 2 گرفتین واسش باید یه اکانت ریجن 2 درست کنید و بعد برید تو کارش

• Like
Reactions: mohsen_75
همه میگن که lte advanced یا همون 4.5 جی سرعتش به مراتب بیشتره. چه کاری باید بکنیم که 4g+ فعال بشه؟
من با گوشیم (cat 16) رو حالت 4 جی با بسته 3 ساعته 13 گیگ گرفتم. ولی نمیدونم از کجا باید 4g+ رو فعال کنم.
اون دست ما نیست باید پوشش تو منطقه باشه اگه باشه خودش اوتومات رو گوشی نشون میده
من با TD تو یه ساعت ۱۰ گیگ گرفتم

دوستان یه سوال دارم

تو بازی GTA V برای هر یک از شخصیت های بازی تو بخش آفلاین یه ماشین پیفرض در نظر گرفته شده ، چطور میشه این ماشین هارو تعییر داد که بعد از سیو و شروع مجدد بازی به ماشین قبلی بر نگرده ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوستان یه سوال دارم

تو بازی GTA V برای هر یک از شخصیت های بازی تو بخش آفلاین یه ماشین پیفرض در نظر گرفته شده ، چطور میشه این ماشین هارو تعییر داد که بعد از سیو و شروع مجدد بازی به ماشین قبلی بر نگرده ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
این سوالو باید تو تاپیک مخصوص این بازی میپرسیدی

ولی به هر حال، این ماشینا پیشفرضن و عوض نمیشن

Sent from my D6503 using Tapatalk

• Like
Reactions: 4058423

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or