Rezahajizadegan
کاربر سایت
مگه ایرانسل نامحدود شبانه داره؟!!مودمای td lte تو محدوده ای که td lte آنتن داشته باشه سیم کارت معمولی هم میشه گذاشت و از نامحدودای شبانه استفاده کرد
مگه ایرانسل نامحدود شبانه داره؟!!مودمای td lte تو محدوده ای که td lte آنتن داشته باشه سیم کارت معمولی هم میشه گذاشت و از نامحدودای شبانه استفاده کرد
بله یک ساعت ، دو ساعت و سه ساعت نامحدود شبانه!مگه ایرانسل نامحدود شبانه داره؟!!
لینک سایت ایرانسل یا توضیحات بیشتر رو برام پیغام خصوصی کنید چون چند ماه پیش من میخواستم بخرم به ایرانسل زنگ زدم گفت رایگان شبانه نداریم.حالا اگر داشته باشه میخرم.بله یک ساعت ، دو ساعت و سه ساعت نامحدود شبانه!
برنامه ایرانسل من رو نصب کنی هست !لینک سایت ایرانسل یا توضیحات بیشتر رو برام پیغام خصوصی کنید چون چند ماه پیش من میخواستم بخرم به ایرانسل زنگ زدم گفت رایگان شبانه نداریم.حالا اگر داشته باشه میخرم.
ممنون
بله داره سیم معمولیش شبانهلینک سایت ایرانسل یا توضیحات بیشتر رو برام پیغام خصوصی کنید چون چند ماه پیش من میخواستم بخرم به ایرانسل زنگ زدم گفت رایگان شبانه نداریم.حالا اگر داشته باشه میخرم.
ممنون
همه میگن که lte advanced یا همون 4.5 جی سرعتش به مراتب بیشتره. چه کاری باید بکنیم که 4g+ فعال بشه؟بله داره سیم معمولیش شبانه
ولیTD نه
اینم لینک
https://eform.irancell.ir/portal/home/?142470/بستههای-3G-4G
درودیه سوال دیگه داشتم خدمت عزیزان
من بازی فیفا ۱۷ ریجن ۲ دارم و ریجن اکانتم یکه. امشب میخوام بازی رو اپدیت کنم.ریجنا چون باهم فرق دارن احتمال داره اپدیت نشه؟یا یه سری چیزاش اپدیت نشه؟
dlc یا بسته الحاقی برا فیفا اومده؟
میخواستم واس نقل و انتقالات اپدیت کنم.دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییکنه
اون دست ما نیست باید پوشش تو منطقه باشه اگه باشه خودش اوتومات رو گوشی نشون میدههمه میگن که lte advanced یا همون 4.5 جی سرعتش به مراتب بیشتره. چه کاری باید بکنیم که 4g+ فعال بشه؟
من با گوشیم (cat 16) رو حالت 4 جی با بسته 3 ساعته 13 گیگ گرفتم. ولی نمیدونم از کجا باید 4g+ رو فعال کنم.
سلام من معمولا دسته رو با پاوربانک یا شارژر 1 آمپر شارژ میکنم !سلام. من میخواستم هدست گلد و دسته ps4 رو با پاوربانک شارژ کنم، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ البته پاوربانکم آمپر مورد نیاز دستگاه رو تشخیص میده.
مشکلی که پیش نیومده ؟سلام من معمولا دسته رو با پاوربانک یا شارژر 1 آمپر شارژ میکنم !
این سوالو باید تو تاپیک مخصوص این بازی میپرسیدیدوستان یه سوال دارم
تو بازی GTA V برای هر یک از شخصیت های بازی تو بخش آفلاین یه ماشین پیفرض در نظر گرفته شده ، چطور میشه این ماشین هارو تعییر داد که بعد از سیو و شروع مجدد بازی به ماشین قبلی بر نگرده ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید