reza7272
کاربر سایت
این قیمتا ربطی ب کیفیتشونم داره یا صرفا رنگ و اسکینه که این تفاوتو ایجاد میکنه؟ اون ۱۴۰ رو کجا میشه خرید لطفا!؟۳ رنج قیمت تو بازار
۱۴۰ - ۱۶۰ -۱۸۰
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این قیمتا ربطی ب کیفیتشونم داره یا صرفا رنگ و اسکینه که این تفاوتو ایجاد میکنه؟ اون ۱۴۰ رو کجا میشه خرید لطفا!؟۳ رنج قیمت تو بازار
۱۴۰ - ۱۶۰ -۱۸۰
این مقازه که قیمت داد گفت برای کیفیتشه اونکه ارزوتر بیکیفترینشه حالا راست و دروغ باخودشاین قیمتا ربطی ب کیفیتشونم داره یا صرفا رنگ و اسکینه که این تفاوتو ایجاد میکنه؟ اون ۱۴۰ رو کجا میشه خرید لطفا!؟
تنها راهش اینه نت کنسول قطع کنید همینسلام دوستان ، یه سوالی داشتم کسی اینجا میدونه چطوری باید جلوی آپدیت شدن اتوماتیک بازی ها رو گرفت ؟
مثلا الان من وقتی دیسک آنچارتد رو میذارم و میرم تو بازی خودش یه صفحه کوچیک بالا میاره میگه Add to Downloads
تو تنظیمات PS4 رفتم و قسمت System بعد Automatic Downloads اونجا همه گزینه ها تیکشون برداشتم ولی فرقی نکرد ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه !
خیلی ممنون پاسخ دادین ولی اینجوری که خیلی بد هستشتنها راهش اینه نت کنسول قطع کنید همین
وگرنه خودش میگیره
ب احتمال زیاد راست گفته چون من هرجا قیمت گرفتم حداقل قیمت ۱۸۰ بوده و بالاتر از ۱۸۰ یعنی بین ۱۸۰ تا ۲۵۰ هم تفاوت اسکینا بودهاین مقازه که قیمت داد گفت برای کیفیتشه اونکه ارزوتر بیکیفترینشه حالا راست و دروغ باخودش
ادرس مال مشهده
نمیدونم اگه میخاستن بدن تا حالا میدادنخیلی ممنون پاسخ دادین ولی اینجوری که خیلی بد هستش
میای اینترنت رو مثلا 10 گیگ شارژ میکنی بعد بخاطر یه سهل انگاری اینجوری همش دود میشه میره رو هوا ، امکانش هست در آینده یه آپدیت بدن که غیرفعال کنه این حالت رو ؟
فعلا که داره برا ما کار میکنه مهم همینهب احتمال زیاد راست گفته چون من هرجا قیمت گرفتم حداقل قیمت ۱۸۰ بوده و بالاتر از ۱۸۰ یعنی بین ۱۸۰ تا ۲۵۰ هم تفاوت اسکینا بوده
کدوم دسته ۱۴۰ خریدی؟نمیدونم اگه میخاستن بدن تا حالا میدادن
فعلا که داره برا ما کار میکنه مهم همینه
دادا آی دی psn ت رو هم بدهنمیدونم اگه میخاستن بدن تا حالا میدادن
فعلا که داره برا ما کار میکنه مهم همینه
متوجه نشدم یعنی چیکدوم دسته ۱۴۰ خریدی؟
فکر کردم شما یه دسته جدید از این ۱۴۰ ها خریدی ولی انگاری منظورت همون دسته ی روی کنسولهمتوجه نشدم یعنی چی
اون ۱۸۰ از این جدیداست که جلوش نور داره
اون ۲ رنج قیمت اون قدیماسایت
پخ کردم
پخ چیزی نیومدهمتوجه نشدم یعنی چی
اون ۱۸۰ از این جدیداست که جلوش نور داره
اون ۲ رنج قیمت اون قدیماسایت
پخ کردم
میتونی اپدیتی که در حال انجامه رو pause کنیخیلی ممنون پاسخ دادین ولی اینجوری که خیلی بد هستش
میای اینترنت رو مثلا 10 گیگ شارژ میکنی بعد بخاطر یه سهل انگاری اینجوری همش دود میشه میره رو هوا ، امکانش هست در آینده یه آپدیت بدن که غیرفعال کنه این حالت رو ؟