هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من در دی جی کالا برای خرید تحقیق می کردم نوشته بود:قفل بودن ریجن محتوای دانلود و محدود کردن قابليت‌هاي کنسول در صورت نداشتن اشتراک پلي‌استيشن در وردشون توضیح بدید من نفهمیدم یعنی نمیتوانم بازی دانلود کنم؟ و راه حل آن را به من بگید

سلام من داشتم بازی میکردم دستگاه خآموش شد بعد چند دقیقه روشن کردم آمد بالا ولی احساس میکنم افت گرافیکی کرده فکر کنم برق ضعیف قوی شده شایدم وسواس فکری منه
وسواس فکریه عزیز ، افت گرافیک نداره این دستگاه ! یه نرخ ثابتی رو اجرا میکنه اگه نتونه کلا تصویر نمیده نه اینکه با افت تصویر بده

• Like
Reactions: Wolf1992
سلام من در دی جی کالا برای خرید تحقیق می کردم نوشته بود:قفل بودن ریجن محتوای دانلود و محدود کردن قابليت‌هاي کنسول در صورت نداشتن اشتراک پلي‌استيشن در وردشون توضیح بدید من نفهمیدم یعنی نمیتوانم بازی دانلود کنم؟ و راه حل آن را به من بگید
منظورش این بوده بازی های پولی که هر ماه رایگان میشین اگه پلاس نداشته باشی نمی تونی دانلود کنی

بازی داریم که 60 فریم روی ps4 معمولی اجرا شه؟
اکثر بازیای شوتر بالای ۳۰ فریم اجرا میشن.

الان تایتان فال ۲ هم روی پرو هم روی معمولی تو محدوده ۶۰ فریم اجرا میشه حالا اگه صحنه خیلی شلوغ بیاد روی ۴۵ تا ۵۰.

ولی خب یه سری بازیم هستن که با این که اول شخصه ولی کلا شرکتش نتونسته ۶۰ فریمو اوکی کنه.

مثه dishonored 2.
من الان این بازی رو خریدم ولی فریم ریت فوق العاده پایینه فک کنم زیر ۲۵ باشه.

ولی در کل شما اینجوری در نظر بگیر بیشتر بازیای اول شخص روی ۶۰ فریم و سوم شخص هم روی ۳۰ فریم اجرا میشن

سلام.
یکی از دوست هام اطلاعات اکانتش رو با یکی شیر کرده بود حالا این دوتا دعواشون شده و طرف اکانت دوستم رو تعییر داده میخوام بدونم راهی برای برگردوندن اکانت هست یا کلا به صورت فیزیکی وارد کار بشه؟:D

سلام.
یکی از دوست هام اطلاعات اکانتش رو با یکی شیر کرده بود حالا این دوتا دعواشون شده و طرف اکانت دوستم رو تعییر داده میخوام بدونم راهی برای برگردوندن اکانت هست یا کلا به صورت فیزیکی وارد کار بشه؟:D
اونی که اکانت رو ساخته با دونستن اطلاعات اکانت مثه تاریخ تولد و سوال امنیتی راحت میتونه برشگردونه.

ولی اگه این اطلاعات رو نداره فیزیکی بهتر به نتیجه میرسه :) :)

اونی که اکانت رو ساخته با دونستن اطلاعات اکانت مثه تاریخ تولد و سوال امنیتی راحت میتونه برشگردونه.

ولی اگه این اطلاعات رو نداره فیزیکی بهتر به نتیجه میرسه :) :)
حالا سوال امنیتی رو میشه یه کاریش کرد ولی اونم بعید میدونم تاریخ تولدش رو درست زده باشه:D
بعد برای پیگیری باید از کجا اقدام کنه؟

سلام دوستان
من ميخوام ps4 slim 1t بگيرم
دارم در موردس تحقيق ميكنم
بنظرتون مدل باندل رو بگيرم يا معمولي
باندل بتلفيلد١ يا انچارتد
بنظرتون كدوم بهتره؟
واينكه اگر لطف كنيد ادرس چنتا سايت فروش انلاين كه هم معتبر باشه و هم قيمتش مناسب باشه واسم پ.خ كنيد
ارادتمند

حالا سوال امنیتی رو میشه یه کاریش کرد ولی اونم بعید میدونم تاریخ تولدش رو درست زده باشه:D
بعد برای پیگیری باید از کجا اقدام کنه؟
بايد ايميل ست شده رو اكانتو داشته باشه
ريست پس بزنه لينك ميفرستن قبلش تاريخ تولد يا سوال امنيتيو ميخوان اگه درست بزنه ميتونه رمزو عوض كنه
اگرم به ايميل دسترسي نداره كه همون فيزيكي حلش كنه راحتتره

• Like
Reactions: Max Blood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or