هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من از دیروز صبح که PS4 رو روشن کردم جهت پایین لود نمیشه در صورتی که اینترنتم مشکلی نداره به این شکل :

b8e550d9_daea_432c_947e_9ef6cf045ad7.jpg

جهت پایین پیش نمایش اپلیکیشن و بازی ها رو نمایش نمیده و دایره لود فقط میچرخه و اتفاقی نمی افته
توی بخش Library هم هر بازی ای رو که هنوز دانلود نکردم رو وقتی انتخاب میکنم نمیتونم بهش دسترسی پیدا کنم و فقط دایره لود میچرخه و اتفاقی نمی افته
اما وقتی توی لیست دانلود توی بخش Notifications وارد میشم و چیزی رو دانلود میکنم این مشکل حل میشه تا زمانی که دستگاه رو خاموش کنم یا ری استارت کنم و وقتی مجددا دستگاه روشن میشه و ری استارت میشه باز به همین مشکل برمیخورم
تست کانکشن انجام دادم و توی تست هم مشکلی وجود نداره به این شکل :

راه حلی وجود داره برای حل این مشکل ؟!!
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم .
راستش منم گهگاهی این مشکلو دارم.مثلا شاید ماهی یکی دوبار.مودم رو خاموش روشن میکنم و کنسول رو ریستارت میکنم همون لحظه درست میشه
نتم مخابراته

• Like
Reactions: naeim_n1
سلام
ببخشيد يه سوال داشتم ميدونم اينجا جاش نيست ولي گيرم
من بازي بتل فيلد ٤ م رو داداه بودم به يكي از فاميلامون حالا كه ازش گرفتم وقتي بازي رو نصب كردم زبان بازي روسي بود احتمال داره ديسك بازي جابجا شده باشه يا ميشه از منوي بازي زبان رو به انگليسي برگردون.
ممنون ميشم جواب بدين

جریان این اکانت ترکیبی ها چیه؟

اینا اکانت های قانونی هست که یک فرد حقیقی خرید کرده در هر جای دنیا (بستگی به ریجن اکانت)
سونی برای خرید و فروش بیشتر بازی ها تو شبکه psn یک امتیاز به کاربرانی که از psn بازی بخرن داده...اونم اینه که میتونه یک بازی رو به هرکی بخواد به اشتراک بذاره..ولی نفر دوم که بازی رو دریافت میکنه باید هنگام بازی همیشه انلاین باشه...نرم افزار هک میاد و این اکانتها رو هک میکنه (اکانت کسانی که بازی خریدن و به کسی ندادن ظرفیت سومش رو) یوزر و پسورد طرف هک میشه شما با اموزش هایی وارد اکانت فرد حقیقی که پول داده میشید کنسولش رو دی اکتیو میکنید و کنسول خودتون برای اون اکانت رو اکتیو!!! یعنی کنسول شما میشه کنسول اصلی اون اکانت... و فرد اصلی ماجرا میشه ظرفیت سوم... اما چون توی خارج از کشور هیچ جا مثل ما دغدغه اینترنت ندارن براشون مشلکلی پیش نمیاد... بن و قفل شدن بازی احتمالش هست (البته بیشتر به خودتون بستگی داره) و اینکه بازی به شکل دزدی به دست اومده هم کم چیزی نیست
بالاخره یک ادم فرقی نمیکنه پولدار یا نه توی هرجای دنیا 60 دلار کمتر بیش تر پول داده به یک بازی و شما بدون اینکه درجریان باشه دارید بازی که اون خریده رو در اختیار میگیرید...!
ریسکش و بقیه ماجراش بستگی به خودتون داره

دوستان وقتی یه اکانتی رو کنسول شما پلاس داره رو بقیه اکانت ها هم

جالبه مولتی میشه زد ولی نمیشه بازی های پلاس رو انجام داد ! برای شما هم همینطوریه ؟

بعله همینطوره...
مولتی پلیر میشه بازی کرد اما از امتیاز های پلاس نمیشه استفاده کرد... پلاس های هکی توی بازار که به قیمت عجیب قریب پایین فروخته میشن در واقع مربوط به یک اکانت هست که دقیقا به همین شکله

سلام دوستان گل:D
دسته من دو تا r2 و L2 قیژ قیژ میکنه چکار کنم؟
یک مغازه هستش میگه بیار برات عوضشون کنم 15 میشه ارزش داره ببرم پیشش؟

منم به همین مشکل برخورد کردم صدای بازی رو بیشتر کردم مشکل رفع شد :))

من بازی gta v تازه خریدم بازی فقط دا ره عکس نشون میده لطفا بگید چی کار کنم

چجوری گرفتین؟ دیجیتالی یا فیزیکی؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: J. Constantine
دوستان سلام.یه سوای داشتم.من فضای خالی تو ps4 ام کمه حدود 100 گیگ و این فضا با فایلهای نصب شده باذی هاست.حالا میخواستم ببینم اگر من فایلهای نصب شده رو پاک کنم برای سیوها یا خود بازی ها مشکلی پیش میاد؟اگه میشه راهنمایی بفرمایین.ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or