هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم ps4 امکان اجرای بازی های ps3 رو داره و اگر داره به چه صورت هست ؟ باید دانلود بشه یا به صورت دیسک عرضه میشه ؟
چون من به خاطر بازی های انحصاری ps3 می خواستم یه دونه این آخر نسلی بخرم و اگر ps4 می تونه این بازی ها رو اجرا کنه که نخرم . ممنون .

دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم ps4 امکان اجرای بازی های ps3 رو داره و اگر داره به چه صورت هست ؟ باید دانلود بشه یا به صورت دیسک عرضه میشه ؟
چون من به خاطر بازی های انحصاری ps3 می خواستم یه دونه این آخر نسلی بخرم و اگر ps4 می تونه این بازی ها رو اجرا کنه که نخرم . ممنون .

به صورت فیزیکی نه اما از طریق سیستمCloud آره( ولی فکر کنم بعضی بازی ها)
با این سرعت اینترنتی که ما داریم باید بیخیال Cloudبشی بهترین راه اینه که یه PS3بخری یا صبر کنی مثل کالکشن های این نسل برای PS4هم به صورت کالکشنی بازی ها عرضه شن

اینطور که گفتن که نمیتونه !(معماری کاملا" تغیر کرده !)
ولی احتمالا" روی psn بتونن مثل بازیای پلی1 و پلی2 بازیا رو به صورت دیجیتالی تهیه کنی !

خیانت آیا ؟
یعنی هنوز نمیدونی که پلی4 عزیز خیلی عالی هست (بین پلی3 و x1 هم پلی3 انتخاب میشه چه برسه بین ps4, x1)

خوب قیمتش هم هست . اگه قیمت PS4 این چیزی باشه که دوستان توی تاپیک مربوطش میگفتن ، فعلا نمیشه خرید .
اگه قیمت مناسب باشه که بدون فکر کردن ، PS4 رو انتخاب میکنم :d

رونماییش بصورت زنده پخش میشه ؟
اگه آره که شبکه های پخش کننده این رویداد مهم سال رو قرار بدید :d
پی اس ان نشون میده

Arvind Bhatiaکارشناس sterne ageeاعلام کرد ps4قیمتی کمتر از 400$ خواهد داشت وی ادامه داد سونی از اتفاقات سال 2006که ps3را باقیمت گذاف 600$عرضه شد درس گرفته و امسال حتی اگر در ابتدا مقداری از نطر مالی ضرر کند بازهم آنراباقیمت زیر 400$عرضه خواهد کرد

پی اس ان نشون میده

Arvind Bhatiaکارشناس sterne ageeاعلام کرد ps4قیمتی کمتر از 400$ خواهد داشت وی ادامه داد سونی از اتفاقات سال 2006که ps3را باقیمت گذاف 600$عرضه شد درس گرفته و امسال حتی اگر در ابتدا مقداری از نطر مالی ضرر کند بازهم آنراباقیمت زیر 400$عرضه خواهد کرد
انشاالله که این طور باشد تا ما که فقرا بتونیم بخریم

سلام. بالاخره منم فن سونی شدم رفت یوهووو:x
ولی کاش مانی داشته باشیم.

یک با عرض پوزش اینکه هرکدوم زودتر هک شن از اولویت بیشتری برخوردارند ( فقیریم خو:d)
اما من همچنان طرفدار سونی خواهم ماند ....ا ا ا ا بابا اون پرچمه چسبید سقف کمک :>
بابت عجیب غریب بودن امضا sorry

یا علی (ع)

آخرین ویرایش:
خیلی دوست دارم و به شدت منتظرم نسخه ای از BATMAN که در آینده برای نسل بعد ساخته میشه (حالا کی خدا میدونه!) با PS4 تجربه کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or