خیانت آیا ؟میگم نمیشه امضا ps4 بزاریم و آواتار x1 ؟ چون من هنوز نمیدونم کدومش بخرم... :d
دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم ps4 امکان اجرای بازی های ps3 رو داره و اگر داره به چه صورت هست ؟ باید دانلود بشه یا به صورت دیسک عرضه میشه ؟
چون من به خاطر بازی های انحصاری ps3 می خواستم یه دونه این آخر نسلی بخرم و اگر ps4 می تونه این بازی ها رو اجرا کنه که نخرم . ممنون .
اینطور که گفتن که نمیتونه !(معماری کاملا" تغیر کرده !)دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم ps4 امکان اجرای بازی های ps3 رو داره و اگر داره به چه صورت هست ؟ باید دانلود بشه یا به صورت دیسک عرضه میشه ؟
چون من به خاطر بازی های انحصاری ps3 می خواستم یه دونه این آخر نسلی بخرم و اگر ps4 می تونه این بازی ها رو اجرا کنه که نخرم . ممنون .
خیانت آیا ؟
یعنی هنوز نمیدونی که پلی4 عزیز خیلی عالی هست (بین پلی3 و x1 هم پلی3 انتخاب میشه چه برسه بین ps4, x1)
پی اس ان نشون میدهرونماییش بصورت زنده پخش میشه ؟
اگه آره که شبکه های پخش کننده این رویداد مهم سال رو قرار بدید :d
انشاالله که این طور باشد تا ما که فقرا بتونیم بخریمپی اس ان نشون میده
Arvind Bhatiaکارشناس sterne ageeاعلام کرد ps4قیمتی کمتر از 400$ خواهد داشت وی ادامه داد سونی از اتفاقات سال 2006که ps3را باقیمت گذاف 600$عرضه شد درس گرفته و امسال حتی اگر در ابتدا مقداری از نطر مالی ضرر کند بازهم آنراباقیمت زیر 400$عرضه خواهد کرد