هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تنها E3ــیی که میخوام به صورت زنده ببینم!!!!
yahya.png

منم میخوام تو امضام قرار بدم چطوری ؟
برو تو تنظیمات اکانتت و قسمت ویرایش امضا
بعد امضایی که دوست داری رو از طریق لینک مستقیم یا کامپیوتر میتونی آپلود کنی
در آخر بر روی وارد کردن تصویر امضا کلیک کن و ذخیره کردن امضا رو بزن .

خواهشا همگی امضاهای یکسان بزارید! :d همین ساده رو اکثریت توافق کردن،یه دست باشیم بهتره تا اینکه جای نوشته ها رو عوض کنیم،یا متحرکش کنیم و خیلی حرکات دیگه! :d
یک پیشنهاد بود فقط :-"

امضا هم که همه میتونند بزارن! :d حمایت میشه >:)

توی همین 1 صفحه 4 نوع امضای مختلف وجود داره ! یعنی واقعاً انقدر سخته هماهنگ بودن ؟! بابا فهمیدیم همه ی دوستان فتوشاپ کار حرفه ای هستن :دی فقط هماهنگ باشید هماهنگ , یه بار هم که شده در جهت جمع حرکت کنید .
امضای واحد به این معنا نیست که این قشنگ ترین امضاست یا مطابق سلیقه ی همه ی انسان های موجود توی این فروم ! می تونه امضاهای دیگه ای هم درست بشه به ازای هر نفر هم می تونه امضای متفاوت وجود داشته باشه ولی امضای واحد به این معنا ـه که اکثریت اون رو قبول دارن و همه ی اونها و هر کسی که میخواد توی اون حرکت سهیم باشه از اون امضا (چه خوب چه بد) استفاده می کنه صرفاً برای نشون دادن یکی بود جمع .
و گرنه امروز یکی میاد یه مدل دیگه میده میگه من این رو دوست دارم یکی دیگه میاد یه چیز دیگه میده تا نهایت گروه از هم می پاچه و هر کسی یه چیزی میذاره ! هدف از امضای مشترک این نیست که بریم به دوستامون پز بدیم که امضای من خوشگل تره , هدف اینه که نشون بدیم همه ی ما یکی هستیم ! وقتی یه امضا بین یه جمع زیادی مشترک میشه و اون جمع توی یه محیطی پخش میشن تعداد و زیاد بودنشون کاملاً حس میشه ولی وقتی هر کسی با یه امضای دلخواه خودش اینور اونور پرسه میزنه یه نفره بین هزاران نفر !
خواهش میکنم از این پست به بعد دیگه شاهد امضاهای دلخواه نباشیم
ممنون
اقا ما هم میتونیم بزاریم؟
yahoo_22.gif

گفتم یه رخصتی گرفته باشم
yahoo_4.gif

هر کسی دوست داشته باشه می تونه بذاره :دی

آقایون یه آواتار هم ردیف کنین عالی میشه
yahoo_4.gif
آواتار دل به خواهی ـه چون خیلیا مثل من آواتارشون رو عوض نمی کنن :دی حالا شما هر آواتاری مد نظرت هست رو می تونی توی پ.خ به دوستان (یا من) پیشنهاد بدی برات درست کنن :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or