هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خدمت دوستان، پیشاپیش شب یلدا رو تبریک عرض میکنم
من تقریبا دو هفته هست پی اس 4 گرفتم
مشکل من این هست تو مولتی پلیر بتل 4 افت فریم گاها شدید که احساس میکنم نزدیک 30 میشه، البته مداوم اینجوری نیست و مقطعی هست
واقعا درگیرم نمی دونم مشکل کجاست میشه راهنمایی کنید مشکل کجاست و راه حلش چیه!؟
Cuh-1216b و اپدیت رو هم با خوده کنسول دانلود و نصب کردم
البته تو سینگل پلیر مشکل ندارم، تو بازی gta v سینگل هم مشکل ندارم اما هنوز مولتی اون رو تست نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

منم ایم مشکل را دارم
بعد از آپدیت اخر دستگاه این اتفاق افتاده
امید وارم درستش کنند.

همچنین امید وارم این پست را پاک نکنند! معلوم نیست ادمینای بازیسنتر چشونه!

سلام دوستان من از فروشگاه بازی سنتر بازی دیجیتال گرفتم حالا موندم دیتاشو از کجا پیدا کنم .لطفا اگه کسی رو میشناسید دیتا رو هارد کپی میکنه شمارشو واسم پخ کنید.البته به قیمت منصفانه بفروشه .

آره تا 16 تا اكانت را ميشه اكتيو كرد.

ولي مشكل عجيبيه. چون من خودم راحت همه اكانت هام گزينه اكتيو شدن را دارن و همزمان هم اكتيوشون كردم.

و كلا همون لحظه اول كه اكانت را بسازي، خودش يه پيغام ميده كه ميخواي اكتيو بشه يا نه.

الان شما ميتوني دوباره اكانت اصليتو هم اكتيو كني؟

نه ...دوباره اون نداره.

اقا دیشب رفتم برای پسر یکی از دوستام کنسول بخرم صحبت این بود که مدل 1216 با هارد یه ترا و 2 تا دسته رفرش و تعمیری های های اروپاست
این قضیه صحت داره؟

اقا دیشب رفتم برای پسر یکی از دوستام کنسول بخرم صحبت این بود که مدل 1216 با هارد یه ترا و 2 تا دسته رفرش و تعمیری های های اروپاست
این قضیه صحت داره؟

نه صحت نداره مدل 1216 زمان زیادی نیست اومده بازار و اینکه آخرین سری پی اس هست با کمترین درصد خرابی
فقط توجه داشته باش قیمت دو دسته با تک دسته فرقه زیادی نداره، چون تخفیف سونی بوده ولی خیلی از فروشندگان با اختلاف 170 تومانی می فروشن

سلام. دوستان چند تا سوال در مورد ظرفیت 1 داشتم .
من اگه یه بازی ظرفیت یک بریزم بعد از چند وقت اگه بازیهای دیگه ظرفیت یک بریزم اون بازی قبلی قفل میشه یا نه؟ (اصلا به نت وصل نشم)
بازی های ظرفیت 1 کلا وقتی به نت وصل شی بازی قفل میشه یا وقتی بری تو بازی؟
برای بازی ظرفیت 3 باید همیشه به نت وصل شد یا فقط موقع شروع بازی؟
دوستان یه فروشگاه یا سایت مطمئن برای خرید بازیهای دیجیتالی معرفی کنید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان چند تا سوال در مورد ظرفیت 1 داشتم .
من اگه یه بازی ظرفیت یک بریزم بعد از چند وقت اگه بازیهای دیگه ظرفیت یک بریزم اون بازی قبلی قفل میشه یا نه؟ (اصلا به نت وصل نشم)
بازی های ظرفیت 1 کلا وقتی به نت وصل شی بازی قفل میشه یا وقتی بری تو بازی؟
برای بازی ظرفیت 3 باید همیشه به نت وصل شد یا فقط موقع شروع بازی؟
دوستان یه فروشگاه یا سایت مطمئن برای خرید بازیهای دیجیتالی معرفی کنید.
با تشکر

ظرفیت یک بخوای بریزی بازی قفل میشه . وقتی ظرفیت یک ریختی اگر بخوای یه بازی دیگه بریزی برای اینکه بیاریش تو لیست دانلود مجبوری به نت وصل بشی در نهایت اون بازی ظرفیت یک قبلی قفل میشه .
ظرفیت سه باید مدام به نت وصل باشی . حدود هر 20 دقبقه لایسنس چک میکنه اگر موقع شروع بازی که قفله رفت نت رو قطع کنی بعد 15-20 دقیقه میپره بیرون .

سلام.یه سوال داشتم خدمت اساتید ایا این اکانت های یه چند تا بازی داخلش هستش بعدش خودت دیتای بازیهارو باید بریزی و میگن 6 ماه گارانتی داره باید همیشه به نت وصل باش یا نه؟باتشکر

سلام
من بازيم ريجن all هست و اكانتم ريجن ٢ (امارات)
يه DLC مجانى برا بازى دان كردم الان نصب نميشه.
بايد با اكانت ريجن ١ بگيرم؟ مگه بازى ها ريجن فرى نيستند؟ (اين كه براى گرفتن با يه اكانت ديگه بايد چيكار كنم رو ميدونم)

سلام
من بازيم ريجن all هست و اكانتم ريجن ٢ (امارات)
يه DLC مجانى برا بازى دان كردم الان نصب نميشه.
بايد با اكانت ريجن ١ بگيرم؟ مگه بازى ها ريجن فرى نيستند؟ (اين كه براى گرفتن با يه اكانت ديگه بايد چيكار كنم رو ميدونم)
بازی ها برای اجرا رو کنسول ریجن فری هستن ولی ریجن اکانت DLC و بازی باید هماهنگ باشه.

يعني خيلى سخته ؟
خواهشا يكي جواب مارو بده
دوست عزیز با توجه به صحبت بقیه دوستان هاردهای اکسترنال و اینترنال 2.5 اینچی با چرخش 5400 دور در دقیقه برای کنسول مناسب هستن البته پیشنهاد میشه حالا که تصمیم به تعویض هارد گرفتید حداقل 1 ترابایت استفاده کنید مارک های سیگیت و سامسونگ رو دوستان پیشنهاد دادن برای تعویض.

ببخشيد يه سوْال ديگه
١-الان من يه اكانت اصلي دارم كه اكانت هايي كه ميخرم رو اون اكتيوه . يه اكانت خريدم چند تا بازي روشه و روي اكانت اصلي أكتيو هست فقط هارد پر شده و اون چندتا بازي رو نميتونم دانلود كنم ميخواستم بدونم اگه يه هارد جديد خريدم بعد مشخصات اكانت أصليم رو وارد كنم بازيهاي أكتيو شده (اون چند تا بازي تازه) داخل library تو هارد جديد مياد كه بعد داخل هارد جديد دانلود كنم ؟
خواهش ميكنم زود جوابمو بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or