سلام دوستان میشه بگین حجم اپدیت اخری که سونی برای ps4 منتشر کرد چه قدره؟؟
بله میتونهالان من میخوام مثلا یه اکانت ظرفیت 2 بخرم با 10 تا بازی
مشکلی در پاینده برا کنسول پیش میاد یا نه ؟ بعد 6 ماه صاحب اکانت یا فروشنده میتونه اکانت بپرونه ؟
DLC یک بازی باید هماهنگ با ریجن اکانت باشه یا ریجن خود بازی ؟
فکر نمی کنم بتونی با USB هیچ مدل دانگل 3جی به پلی4 متصل کنی چون اینا درایور خاصی میخوان پلی4 درایور صداش (برای متصل کردن هدفون از طریق دانگل) فقط این کامله، نه دیوایس های اینترنتی و مودم و اینا فکر نمیکنم داشته باشه.دوستان سلام
یه سوال من دارم ۴ میگیرم خونه مخابرات ۵۱۲ دارم که مسلما نمیشه باهاش انلاین زد به خاطر مشغول بودنه خط تلفن نمیشه نت دیگه ای گرف میخوام ببینم میشه دانگل رایتل گرف با سیم دیتا نت ۸ مگ اون خط رو هم فعال کرد با یو اس بی وصل کرد به ۴ از اون طریق از نت استفاده کرد؟
سلام چن تا وب سایت برا خرید بازی دیجیتال ظ2 رو به من معرفی کنید پبشاپیش ممنون
دوست عزیز اگر اطلاعی در مورد اینترنت وایرلس داری در تهران بهم بگو چند وقته پیگیرشم شک دارمفکر نمی کنم بتونی با USB هیچ مدل دانگل 3جی به پلی4 متصل کنی چون اینا درایور خاصی میخوان پلی4 درایور صداش (برای متصل کردن هدفون از طریق دانگل) فقط این کامله، نه دیوایس های اینترنتی و مودم و اینا فکر نمیکنم داشته باشه.
پیشنهاد می کنم اگر توانایی هزینه ی 400تومنی داری،از خطوط وایرلس استفاده کنی.بخصوص اگر در شهر بزرگی هستی حتمن وایرلس بخر کیفیت بهتری نسبت به وایمسک و ADSL بهت میرسونه.سوالی دراین زمینه داشتی بپرس.

سلام.دوست عزیز اگر اطلاعی در مورد اینترنت وایرلس داری در تهران بهم بگو چند وقته پیگیرشم شک دارم
وایرلس شرکت پارس انلاین چطور هست؟
کمک واسه انتخاب بین ps4 یا ایکس باکس یا پی سی میخوایسلام دوستان من میخام ps4 بگیرم,راستش زیاد تو این چیزا حرفه ای نیستم,نظرات دوستان هم خوندم بیشتر گیج شدم,میشه ی کمک کلی برای خرید کنید
کمک واسه انتخاب بین ps4 یا ایکس باکس یا پی سی میخوای
یا کمک برای چگونگی خرید ps4?