هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا خداوکیلی کسی نیست بین شما ها بلد باشه!
داداش به دلیل جدید الورود بودن این کنسولها فعلا تعمیرکار زیادی براشون وجود نداره
پیشنهاد میکنم تو فرومهای انگلیسی زبان سرچ کنین

متاسفانه بازیسنتر خیلی از حالت قدیمش فاصله گرفته
سالهای قبلی تعمیرکارهای خوبی اینجا عضو فعال بودن و جوابگو ولی الان تعدادشون خیلی کم شده متاسفانه

داداش به دلیل جدید الورود بودن این کنسولها فعلا تعمیرکار زیادی براشون وجود نداره
پیشنهاد میکنم تو فرومهای انگلیسی زبان سرچ کنین

متاسفانه بازیسنتر خیلی از حالت قدیمش فاصله گرفته
سالهای قبلی تعمیرکارهای خوبی اینجا عضو فعال بودن و جوابگو ولی الان تعدادشون خیلی کم شده متاسفانه
داداش به مولا هر سایتی رو بگی من رفتم:/(از یوتیوب تا...... )
فایده نداره
هرکی یه چیزی میگه یا بعضیها هم که کلا کنسولشونو عوض کردن.
بابا اصن یه چیز عجیبیه بی دلیل همینطوری ر $ید:|
بعدش خواستم لایو چت با ساپورت کنم نمیدونم چطور بنویسم!!!!!! منظورم اینه یارو میگه سلام نه کیبوردی داره نه جایی واسه نوشتن اگه بلدی لطف کن بگو چطور بنویسم
خداییش نه میشه فروختش نه تعمیر موندم بدجوری:|

والا اکانت ژاپن رو پرایمری کردم و الان بازی جی تی ای رو هم از طریق همون پلاس ژاپن بازی میکنم ولی در اکانت امریکام عکس پلاس نیست ولی میتونم بازیهای دیگر رو انلاین بازی کنم ولی برای بازی درایو کلاب ظاهرا اینطور نیست
حالا علتش چیه نمیدونم
من متال گیر رو همینجوری روی اکانت اصلیم بازی کردم
بازم میگم ریستوری لایسنس رو بزن

کسی نظری نداره:-/
دوست عزیز ترجمه کنید از خودش هم معلومه
( برای ورود به سیستم، به روز رسانی اطلاعات حساب خود را مورد نیاز است. ایمیل با دستورالعمل داده شده است به mr.rjo1@yahoo.com ارسال می شود. ممکن است تا 24 ساعت طول بکشد برای دریافت این ارسال.)
فک کنم اطلاعات حساب شما قدیمی شده یک ایمیل برای شما فرستاده میشه از طریق اون بروزرسانی کنید
(فقط مراقب حمله های فیشینگ باشید)

روی یکی از بازی های پلاس option رو بزنید و گزینه information بزنید اونجا نوشته.
من پلاسم برا ژاپنه.فیفا رو روی یه اکانت دیگه دارم اما روش میزنم همچین چیزی ننوشته.اکانت ژاپن منم پرایمری هستش
از داخل خود اکانت ژاپن که نباید نگا کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or