ehsas1
کاربر سایت
بازیم ظرفیت 3 هست.نتو قطع کنم اجرا نمیشهاگه داری اپدیت رو با psx میگیری و لینک ها رو دراوردی اون اپدیت رو از دانلود های کنسول حذف کن و اینترنت رو قطع کن از دستگاه . باید ok بشه.
بازیم ظرفیت 3 هست.نتو قطع کنم اجرا نمیشهاگه داری اپدیت رو با psx میگیری و لینک ها رو دراوردی اون اپدیت رو از دانلود های کنسول حذف کن و اینترنت رو قطع کن از دستگاه . باید ok بشه.
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5051/~/ps4-power-indicator-lightsسلام.
الان داشتم تو psn میچرخیدم دیدم یه مقدار کنسول کند شده ، رفتم تو یه بازی دیدم لود ها خیلی طول میکشه و یه مقدار که بازی کردم کنسول هنگ کرد.
دکمه رو کنسول رو زدم که خاموش بشه ، کلی طول کشید خاموش نشد ، دستمو نگه داشتم رو دکمه خاموش شد.
کنسول رو که روشن کردم چراغ سفید اومد بالا ، چه مشکلی الان براش پیش اومد؟
مثل این عکسه:
![]()
فک نمیکنم مشکلی براش پیش اومده باشه !سلام.
الان داشتم تو psn میچرخیدم دیدم یه مقدار کنسول کند شده ، رفتم تو یه بازی دیدم لود ها خیلی طول میکشه و یه مقدار که بازی کردم کنسول هنگ کرد.
دکمه رو کنسول رو زدم که خاموش بشه ، کلی طول کشید خاموش نشد ، دستمو نگه داشتم رو دکمه خاموش شد.
کنسول رو که روشن کردم چراغ سفید اومد بالا ، چه مشکلی الان براش پیش اومد؟
مثل این عکسه:
خیربا سلام.
دو تا سوال دارم.
اول اینکه اون بازی هایی که به صورت دیجیتالی از استور میخریم و دانلود میکنیم اگر به هر دلیلی بازی پاک بشه و سیوی چیزی ازش نمونه اگر خواستیم دوباره بازیس کنیم باید بریم تو استور و اون بازی رو دوباره بخریم؟
د.
بازیم ظرفیت 3 هست.نتو قطع کنم اجرا نمیشه
دو تا سوال:ایشالا اگه موفق شدیم یا همینجا آموزش میذاریم، یا شایدم یه تاپیک بزنیم
(از آقا آرمان هم که داره حسابی کمک میکنه کمال تشکر رو دارم... ممنون داداش :-*)
فک نمیکنم مشکلی براش پیش اومده باشه !
اگر این اتفاق افتاد یه بار rebuild کن
خب اگه ظرفیت 3 هست یه بار دانلود رو کلا delete کن از دانلود های کنسول بعد تست کن ببین میره تو . چون مال خودم فیزیکی بود و وقتی این مشکل پیش اومد با قطع نت درست شد.بازیم ظرفیت 3 هست.نتو قطع کنم اجرا نمیشه
برا من اول آبیه ، زمانی که میره تو صفحه انتخاب یوزر میشه سفید ...
همین دیروز کنسول رو ریست فکتوری کرده بودم ...
سلام فقط میخواستم مطمن شم که اگر بازی رو از استور دانلود کنیم همیشه ان را داریم و هرگز به دیسک فیزیکی نیاز نخواهیم داشت درسته ایا این حرف؟
سلام دوستان یکی به من کمک کنه تازه دستگاه گرفتم سر در گم هستم چکاری بهتره انجام بدم یه چند تایی دیتا دانلود کردم قبلا حالا چگونه اکانتشون بگیرم اکتیوشون کنم .راهنمایی کنید من روسلام دوستان کجا میتونم اکانت بازیها را خریداری کنم برای فعالسازیشون وبسایتی اگه میشه معرفی کنید..بازیها رو با psx DOWNLOAD HELPER لینکشون
برداشتم و دانلود کردم حالا برای فعالسازیشون از کجا اکانت بخرم .لطفاگه میشه فروشگاهی هست معرفی کنید بهم
نمیدونم کی میخواد سونی یه فکری به حال این قطعی های پشت مستمر PSN بکنه
- - -ویرایش - - -
من 1 ماه پیش آموزششو از هرکی خواستم واسه آیفون بلد نبود شما بلدی؟
جواب سوال دوم چند سانت بالاتر هست :dدو تا سوال:
یکی اینکه روی گوشی های روت نشده هم جواب میده؟ و دوم اینکه روشی برای iOS هم هست؟
هرچی هست مشکله هارد که بالا نمیاد دستگاهسلام
امروز کنسول رو روشن کردم ولی بعد از نشون دادن لوگو ps ریستارت شد و دوباره لوگو ps رو نشون میده و ریستارت میشه بعد از چند بار ریستارت شدن وارد safe mode میشهریبیلد دیتابیس رو هم میزنم دوباره میره لوگو رو نشون میده و ریستارت میشه
ساپورت سونی هم که آفلاینه
الان باید چیکارش کنم ؟
خب اگه ظرفیت 3 هست یه بار دانلود رو کلا delete کن از دانلود های کنسول بعد تست کن ببین میره تو . چون مال خودم فیزیکی بود و وقتی این مشکل پیش اومد با قطع نت درست شد.
اینکه طبیعیه . تا زمانی که کنسول داره بوت میشه چراغ ابیه و زمانی که میرسه به انتخاب پروفایل سفید میشه.
در مورد مشکلتون هم شما یه بار storage تون رو چک کنید ببینید فضای خالی چقدره و ایا داره کم میشه ازش؟؟ به عبارتی فضای هارد خود به خود پر میشه و یه باگ هستش که واسه خودم پیش اومده . یه rebuild data base کنید احتمالا ok میشه.
بله . یعنی حتی اگه بازی پاک هم بشه از هاردتون باز هم قابلیت دانلود دوباره وجود داره . به نوعی شما وقتی لاینسنس بازی رو میخرید از استور دیگه اون بازی برای همیشه روی اکانتتون هست و از بین نمیره .