هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان .من میخواستم پلی 4 بگیرم.این قضیه ریجن 3 چیه میگن بازیارو سانسور میکنه؟چطور سانسور میشه؟
میخوام ریجن 3 بخرم سر این قضیه دو دل شدم.میشه راهمماییم کنید.

اون سانسوری که شما میگید تو بازی های ریجن ۲ هست اونم فقط تا الان چند تا بازی انگشت شمار بودن که سانسور داشتن.

ضمنا ریجن کنسول هم هیچ ربطی به بازی نداره و کلا بین ریجن های مختلف کنسول هیچ فرقی نیست غیر از اینکه تو ریجن ۳ اسیا و ۲ ژاپن دکمه ی تایید و برگشت برعکس هستن.

ps4 فقط گیرنده هست. امکان وصل شدن بهش از طریقه هیچ device الا remote play هایه گوشیهای سونی یا روت شده android یا ویتا وجود نداره.

آخرین اپلیکیشنِ اندروید که اومد دیگه احتیاجی به روت شدنِ گوشی نبود. البته تا آخرین باری که من تست کردم فقط 30 فریم رو انتقال میداد و با توجه به این که دسته PS4 درست و حسابی بهش وصل نمیشه عملاً به هیچ دردی نمیخوره :دی

ممنون...ولی من هنگامی که میخوام با ریموت پلی به کنسول وصل شم، برنامه طبق عکس اول از طریق اینترنت به کنسول وصل میشه(اینترنت واسط بین کنسول و گوشی میشه).
اما من میخوام مثل عکس دوم، مستقیم به کنسول وصل شم که هم از شارژ اینترنتم کم نشه و هم برنامه سریع تر اجرا شه. ممنون میشم کمک کنی آرمان عزیز.
عکس یک:

عکس دوم:
عکس دوم برای چی هست؟ Second Screen?
Remote play از طریقه نت وصل میشه . وقتی تو یه شبکه باشن local host میشه به هر حال

عکس دوم برای چی هست؟ Second Screen?
Remote play از طریقه نت وصل میشه . وقتی تو یه شبکه باشن local host میشه به هر حال
عکس دوم از فیلم «آموزش ریموت پلی در گوشی های غیر روت» هست که لینکشو آخر گذاشتم.
برخلاف حرف دوستمون LBJ4EVER ، داخل فیلم با سرعت خیلی بالا و روون داشت کار میکرد و گوشیش هم روت نشده بود.
آرمان جان اگه به داخل فیلم دقت کنی می بینی که مثل عکس دوم که گذاشتم، اون آیکون اینترنت وسط نقطه چین ها نیست و طرف مستقیم به خود کنسول وصله. سکاند اسکرین هم نیست و خود ریموت پلی هست. من از فیلم هیچی سر در نیووردم؛ اما برای آرمان جان عزیز هم لینک فیلم و هم لینک نرم افزار رو گذاشتم. ممنون میشم اگه خودت تست کنی و نتیجه رو بهم بگی. اگه میشه (و اگه از فیلم چیزی سر در اووردیD: ) به منم روش کارت رو بگو. قربونت، به سلامت.

لینک فیلم: آموزش استفاده از RemotePlay در گوشی های غیر از سونی
لینک برنامه: RemotePlayPortV1.3.2

عکس دوم از فیلم «آموزش ریموت پلی در گوشی های غیر روت» هست که لینکشو آخر گذاشتم.
برخلاف حرف دوستمون LBJ4EVER ، داخل فیلم با سرعت خیلی بالا و روون داشت کار میکرد و گوشیش هم روت نشده بود.
آرمان جان اگه به داخل فیلم دقت کنی می بینی که مثل عکس دوم که گذاشتم، اون آیکون اینترنت وسط نقطه چین ها نیست و طرف مستقیم به خود کنسول وصله. سکاند اسکرین هم نیست و خود ریموت پلی هست. من از فیلم هیچی سر در نیووردم؛ اما برای آرمان جان عزیز هم لینک فیلم و هم لینک نرم افزار رو گذاشتم. ممنون میشم اگه خودت تست کنی و نتیجه رو بهم بگی. اگه میشه (و اگه از فیلم چیزی سر در اووردیD: ) به منم روش کارت رو بگو. قربونت، به سلامت.

لینک فیلم: آموزش استفاده از RemotePlay در گوشی های غیر از سونی
لینک برنامه: RemotePlayPortV1.3.2

رفيق شما خودت كار كردي با برنامه ؟؟؟
چه جورياست ؟ به درد ميخوره ؟ فقط كار راه بندازه حالا بازي هم نشد باهاش كرد اشكال نداره

مي گن با اندرويد 5 خوب كار نميده :| مرض داشتم برداشتم 5 اش كردم :|

باندل جدید Destiny:
b5zr_19469336876_6b50dd16f1_z.jpg

9g5_19492525762_7e3e842c83_n.jpg

15 سپتامبر میاد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or