هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان ps4 وای فای داره ؟ اگه داره چجوری فعالش کنم ؟
آخه کنسولم و مودم توی دوتا اتاق جداگانس که فقط با وای فای میشه وصلشون کرد
و در آخر اگه وصل بشم کنسول آپدیت میشه ؟؟(خودکار ) چون تا حالا وصل نشدم باهاش

سلام
دوستان ps4 وای فای داره ؟ اگه داره چجوری فعالش کنم ؟
آخه کنسولم و مودم توی دوتا اتاق جداگانس که فقط با وای فای میشه وصلشون کرد
و در آخر اگه وصل بشم کنسول آپدیت میشه ؟؟(خودکار ) چون تا حالا وصل نشدم باهاش

بله عزيز واي فاي داره
اگه اشتباه نكنم شما بايد بري تو ستينگ بعدم نتورك همونجا واي فاي رو انتخاب كني
جواب سوال بعدي ام بله هست

بله عزيز واي فاي داره
اگه اشتباه نكنم شما بايد بري تو ستينگ بعدم نتورك همونجا واي فاي رو انتخاب كني
جواب سوال بعدي ام بله هست

ممنون داداش
یه سوال دیگه اینکه سرعت نتم 512 هس بنظرتون جواب میده ? و اپدیت کنسول چقدره حجمش ?

ممنون داداش
یه سوال دیگه اینکه سرعت نتم 512 هس بنظرتون جواب میده ? و اپدیت کنسول چقدره حجمش ?

من يه مگ مخابرات دارم خيلي خوبه راحتم هستم ، فك نكنم براي شمام مشكلي داشته باشه
اخرين اپديت ٢٥٠ مگ بود تقريبا

سلام.من پست اول تاپیک و خوندم و نمیدونم سوالم مطابق قوانینه یا نه

می خواستم بدونم آیا امکان هک ps4 وجود داره ؟ اگه هست یه توضیح بدین ممنون میشم

یه سوال دیگم که خیلی ذهنمو درگیر کرده اینه که وقتی هک نشده دوستان چجوری با این قیمت های بازی ها میتونن بازی کنن ؟چون این قیمت ها برا هر کسی زیاده هر چقدرم پولدار باشی.چون میبینم تاپیک بازی های ps4 خیلی فعاله میپرسم.واقعا چجوری از پس قیمتاش بر میاید ؟

اینو صرفا بخاطر راهنمایی کردنم پرسیدم.که ببینم راهی هست که بشه انقد تو خرج نیفتیم یا نه

اگرم اینجا جای سوالم نبود بگین که منتقل کنم.ممنون:(
سلام عزیز
اصلا هک نشده
ولی راه هایی هست که دارن استفاده میکنن ( هک نیست ) که مداوم تو همین صحفه ها در موردش سوال و جواب میشه یه سری از این روش استفاده میکنن ولی همه نه. یه سری از دوستان هم بازی رو میخرن
در ضمن بازی رو که میخری میتونی بفروشی یه بازی دیگه بگیری ! لازم نیست همه رو نگه داری لزوما

سلام من خواستم بدونم چطوري ميشه دسته ٤ رو به كامپيوترم نصب و بازي كرد.ويندوزم ٨ هستش.
plug n play هست. driver خاصی ندارم . نمیدون 8 مشکلی داره باهاش یا نه ولی 7 که Ok هست

با سلام
دوستان یه سوال
کنسول در حالت خام چند گیگ فضای خالی داره؟
سونی دیگه واقعا شورش رو دراورده
فکر کنم در حالت خام که من قبلا دیده بودم حجم خالیش 407 گیگ بود یعنی صد مگ همینطوری پریده بود
الانم فقط بازی GTA نصب شده و چند تا بازی دموی کم حجم و فضای خالی رو 275 گیگ نشون میده
یه جورایی انگار خود به خود داره هاردش پر میشه
در این مورد کسی میتونه کمک کنه
ضمن اینکه یه قسمتش هست نوشته Other و حجمش 18 گیگ هست و نمیشه روش بری و حتی نمیشه پاکش کرد
408 فک کنم
با rebuild database باید درست بشه .

دوستان من بین اکس باکس و پی اس 4 موندم کدوم را بخرم خب خودم همیشه اکس باکس داشتم و باهاش حال میکتم هنورم وان را ترجیح میدم اما توی بخش خوندم خیلی ها با لایوش مشکل دارن میخواستم ببینم توی 4 میتونید راحت سیسن فیفا بازی کنید هیج ای اس پی مشکلی ندارید
بعد کلا من دسته 4 دوست ندارم اما در کل میخوام ببینم نسبت به وان چه بدی و چه خوبی هایی داره

دوستان من بین اکس باکس و پی اس 4 موندم کدوم را بخرم خب خودم همیشه اکس باکس داشتم و باهاش حال میکتم هنورم وان را ترجیح میدم اما توی بخش خوندم خیلی ها با لایوش مشکل دارن میخواستم ببینم توی 4 میتونید راحت سیسن فیفا بازی کنید هیج ای اس پی مشکلی ندارید
بعد کلا من دسته 4 دوست ندارم اما در کل میخوام ببینم نسبت به وان چه بدی و چه خوبی هایی داره

کاری به مزیت های دیگه ی ps ندارم فقط به این مورد توجه کن که کاربرای وان تو ایران خیلی کمن، طوری که حتی برای فروش بازی دست دومشون هم دچار مشکل میشن... برای آنلاین زدن با رفقای ایرانی هم دچار مشکل میشی.

یکی از بدی های ایکس باکس که من داشتم این بود که مسءله ی شیرین و dlc و این حرفا رو اعصابم بود و اینکه بیشتر باید آنلاین باشی
من خودم فور خریدم و راضیم.دستشم بعد یه هفته عادت میکنی.
توی فیفا هم راحت میتونی تو بخش التیماتی کوینت و پوینت و این چیزارو بخری.
بعد ایرانیای زیادی هستن در صورتی که ایکس کمترن.

اون انلاین ایدی میشه ایدیتون
darkevillv
یکار دیگه هم میشه
شما ترفو ادد کنید
و در اخر مهم اینه شما با کدوم ایدی ان میشین و بازی میکنید

فیفا رو میشه با سوییچ یوزر رو اکانت خودت بازی کنی

ینی برای اضافه کردن فرند باید darkevillv رو بدم اما برای بازی آنلاین فیفا golden2390 رو.درسته؟
خب بگین دو فرندلی آنلاین چطوری با یکی آنلاین بزنم.آیا باید داخل کنسولم فرند داشته باشم؟چون یمزنم میگه فرندی نداری و صفر هستش

دوستان من بازی بتمن رو روی یه اکانت share شده با دوستم دارم
ظرفیت من 2 هست که هم افلاین و انلاین میشه بازی کرد تو اکانت خودم و تروفی ها هم ثبت میشه
الان بخوام سیزن پس رو بگیرم میتونم روی بازی set کنم؟
کلا واسه بازی که share شده اگر ظرفیت بازی و اکانت گیمر یکی باشه خرید dlc مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ 30 دلار پوله :D

دوستان امروز درایور کلاب رو نصب کردم.لینک آپدیت 10گیگیش رو از همین انجمن که بچه ها زحمت کشیده بودن گرفتم و دانلود کردم اما هنوز حدود 3 گیگش مونده و شماره آپدیتش اینه.عکس1

اما امروز گفتم خودم یه لینک آپدیت بگیرم ببینم جدیدتر اومده ها.دیدم شماره آپدیتش زیاد شده و حجمشم یه 300مگ زیادتر شده.عکس2

حالا بنظر شما اون 3گیگ رو(که لینکشو بچه ها دادن-عکس1) دیگه دانلود نکنم و برم از نو این 10گیگ رو(عکس2) رو دانلود کنم؟
چون تجربه سر دموی بازی the crew بهم ثابت کرده اگه شماره دیتا یکی نباشه فایل کپی نمیشه و ارور میده
دوستان اینم کل آپدیت جدیده هست در ادامه عکس 2

فقط اون 24 مگی نمیدونم چی هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or