هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من کلا یادم میره برش دارم

سلام . کسی تاحالا مشکلی گزارش نکرده . موردی نباید داشته باشه

- - -ویرایش - - -

دوستان خیلی ببخشید من همش سوال میکنم
من وسط بازی کیلزون دو بار نزدیک یک ثانیه دستگاه هنگ کرد و دوباره ادامه داد
بار اول بود که بازی رو میگذاشتم و فکر میکنم نصبش تموم شده بود (20 دقیقه گذشته بود)
حالا نظر شما چیه مشکلی که نداره ؟

سلام . یا افت فریم بوده یا یه باگی چیزی . موردی نداره . یعضی از بازی هستن که کلا هنگ میکنن لوووول

مشکلی نداره به شرطی که دستگاه رو تکون ندی چون ممکنه به دیسک یا بلوری پلیر دستگاه اسیب بزنه
خصوصا اگه روشن باشه که صد در صد اسیب میزنه

- - -ویرایش - - -

مشکلی نداره به شرطی که دستگاه رو تکون ندی چون ممکنه به دیسک یا بلوری پلیر دستگاه اسیب بزنه
خصوصا اگه روشن باشه که صد در صد اسیب میزنه

نحو استفاده از SCREEN MODE (از صفحه عکس بگیری ) و رکورد ویدیو(چون گفته بودن 15 دیقه کیتونی رکورد کنی) نمیدونم چه طوریه
تو بازی فقط دکمه share رو کنترلر رو بزن یه منو میاد،هم میتونی با مثلث اسکرین شات بگیری و هم با مربع کلیپ
حالا یه نکته(سر همین دهنم سرویس شد)
مثلا من میخام از ماموریت فلان تا فلان رو ویدیو بگیرم،ولی وقتی کلیپ میگیری از زمانی میگیره که وارد بازی شدی
حالا راهش:از جایی که میخای ویدیو رو بگیری مد نظر داشته باش،یبار دکمه share رو بزن و بیا بیرون(نه مثلث و نه مربع-هیچ کدومو نرن)
حالا از اینجا خود کنسول شروع میکنه به ذخیره تا جایی که دوباره share رو بزنی و با مربع ذخیره کنی.
چون خیلیا رو دیدم ویدیو رو از اول بازی دان میکنن و رو pc ادیت میکنن...
من شخصا تو اینفیموس 25 دیقه یادگاری برداشتم با حجم 2 گیگ.;)

مثلا من میخام از ماموریت فلان تا فلان رو ویدیو بگیرم،ولی وقتی کلیپ میگیری از زمانی میگیره که وارد بازی شدی
حالا راهش:از جایی که میخای ویدیو رو بگیری مد نظر داشته باش،یبار دکمه share رو بزن و بیا بیرون(نه مثلث و نه مربع-هیچ کدومو نرن)
حالا از اینجا خود کنسول شروع میکنه به ذخیره تا جایی که دوباره share رو بزنی و با مربع ذخیره کنی.
اینو یکم زیر دیپلم توضیح میدی من نفهمیدیم وقتی میگیری یعنی از 15-20 دیقه پیش ذخیره شده یا نه از همون موقع استارت میخوره؟

تو بازی فقط دکمه share رو کنترلر رو بزن یه منو میاد،هم میتونی با مثلث اسکرین شات بگیری و هم با مربع کلیپ
حالا یه نکته(سر همین دهنم سرویس شد)
من شخصا تو اینفیموس 25 دیقه یادگاری برداشتم با حجم 2 گیگ.;)
البته خوب میشه ادیتش هم کرد و اون قسمتی رو که میخواهی ازش در بیاری

البته خوب میشه ادیتش هم کرد و اون قسمتی رو که میخواهی ازش در بیاری
وقتی با کنترلر بدون کار خاصی میتونی چه کاریه!
البته اینم بگم کلیپ کرفتن افت کیفیت داره و همینطور عکس
سونی قول داده تو اپدیت درستش کنه

- - -ویرایش - - -

ی سوال فنی چجوری صدا رو از طریق هنزفری دستگیره پخش کنیم؟
همونجور که دوستمون گفت راهش همینه
فقط در نطر داشته باش شارژ دسته زودتر تموم میشه

آخرین ویرایش:
اینو یکم زیر دیپلم توضیح میدی من نفهمیدیم وقتی میگیری یعنی از 15-20 دیقه پیش ذخیره شده یا نه از همون موقع استارت میخوره؟

من توضیحات اون دوستمون رو متوجه نشدم

ولی خیلی سادست شما حتی میتونید دکمه Share رو جوری که دلتون میخواد دست کاری کنید برای این کار اینو انجام بدین:

دکمه Share رو فشار بدین و نگه دارین تا منوی مربوط بهش بیاد

دکمه Options رو بزنید

گزینه Share Setting رو انتخاب کنید

حالا میتونید Type مورد نظر رو انتخاب کنید که برای من Easy Screenshot هست و یعنی تو بازی هرجایی که باشم یه بار دکمه Share رو بزنم برام اسکرین میگیره و دوبار بزنم خودش بدون اینکه وارد منوش بشه شروع میکنه به ویدئو گرفتن هر وقت هم ویدئو داری کپچر میکنی و میخوای تموم بشه دکمه Share رو نگه دار و Save Video بزن

اینجوری دیگه برا اسکرین شات و کپچر وسط بازی نمیخواد بری تو منوش و دردسر نداره

دوستان نمیدونستم این سوالو کجا بپرسم. ولی من میخوام با یه نفر بازی دستینی را تعویض کنم و بجاش درایوکلاب را بگیرم و باید 30 تومن هر سر بدم. به نظرتون پیشنهاد خوبی هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or