میشه با یک ایمیل دو اکانت psn ساخت با ریجن های متفاوت؟؟
نه ...
میشه با یک ایمیل دو اکانت psn ساخت با ریجن های متفاوت؟؟
اگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من کلا یادم میره برش دارم
دوستان خیلی ببخشید من همش سوال میکنم
من وسط بازی کیلزون دو بار نزدیک یک ثانیه دستگاه هنگ کرد و دوباره ادامه داد
بار اول بود که بازی رو میگذاشتم و فکر میکنم نصبش تموم شده بود (20 دقیقه گذشته بود)
حالا نظر شما چیه مشکلی که نداره ؟
ریجن کنسول هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمیکنه و اهمیتی هم نداره .5
دوستان جوواب سوال منو کسی میدونه؟
مشکلی نداره به شرطی که دستگاه رو تکون ندی چون ممکنه به دیسک یا بلوری پلیر دستگاه اسیب بزنهاگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من کلا یادم میره برش دارم
مشکلی نداره به شرطی که دستگاه رو تکون ندی چون ممکنه به دیسک یا بلوری پلیر دستگاه اسیب بزنهاگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من کلا یادم میره برش دارم
تو بازی فقط دکمه share رو کنترلر رو بزن یه منو میاد،هم میتونی با مثلث اسکرین شات بگیری و هم با مربع کلیپنحو استفاده از SCREEN MODE (از صفحه عکس بگیری ) و رکورد ویدیو(چون گفته بودن 15 دیقه کیتونی رکورد کنی) نمیدونم چه طوریه
اینو یکم زیر دیپلم توضیح میدی من نفهمیدیم وقتی میگیری یعنی از 15-20 دیقه پیش ذخیره شده یا نه از همون موقع استارت میخوره؟مثلا من میخام از ماموریت فلان تا فلان رو ویدیو بگیرم،ولی وقتی کلیپ میگیری از زمانی میگیره که وارد بازی شدی
حالا راهش:از جایی که میخای ویدیو رو بگیری مد نظر داشته باش،یبار دکمه share رو بزن و بیا بیرون(نه مثلث و نه مربع-هیچ کدومو نرن)
حالا از اینجا خود کنسول شروع میکنه به ذخیره تا جایی که دوباره share رو بزنی و با مربع ذخیره کنی.
چون خیلیا رو دیدم ویدیو رو از اول بازی دان میکنن و رو pc ادیت میکنن...
دکمه ps رو بگیری سوال فنی چجوری صدا رو از طریق هنزفری دستگیره پخش کنیم؟
البته خوب میشه ادیتش هم کرد و اون قسمتی رو که میخواهی ازش در بیاریتو بازی فقط دکمه share رو کنترلر رو بزن یه منو میاد،هم میتونی با مثلث اسکرین شات بگیری و هم با مربع کلیپ
حالا یه نکته(سر همین دهنم سرویس شد)
مثلا من میخام از ماموریت فلان تا فلان رو ویدیو بگیرم،ولی وقتی کلیپ میگیری از زمانی میگیره که وارد بازی شدی
حالا راهش:از جایی که میخای ویدیو رو بگیری مد نظر داشته باش،یبار دکمه share رو بزن و بیا بیرون(نه مثلث و نه مربع-هیچ کدومو نرن)
حالا از اینجا خود کنسول شروع میکنه به ذخیره تا جایی که دوباره share رو بزنی و با مربع ذخیره کنی.
چون خیلیا رو دیدم ویدیو رو از اول بازی دان میکنن و رو pc ادیت میکنن...
من شخصا تو اینفیموس 25 دیقه یادگاری برداشتم با حجم 2 گیگ.
وقتی با کنترلر بدون کار خاصی میتونی چه کاریه!البته خوب میشه ادیتش هم کرد و اون قسمتی رو که میخواهی ازش در بیاری
همونجور که دوستمون گفت راهش همینهی سوال فنی چجوری صدا رو از طریق هنزفری دستگیره پخش کنیم؟
اینو یکم زیر دیپلم توضیح میدی من نفهمیدیم وقتی میگیری یعنی از 15-20 دیقه پیش ذخیره شده یا نه از همون موقع استارت میخوره؟