هارد که فرمت کلی بشه همه چیز از بین میرهفریمور کنسول حذف میشه یعنی چی؟
من نمیخوام سیو بازی فیفام یا ان بی ای یا جی تی ای و پول هایی که تو این بازی ها خرید کردم(پوینت)
از دست بره؟
نصبشونم میپره؟
شرمنده مزاحمت شدم اینقد سوال.
دوستان یه صدایی جیز جیز ممتد اما ضعیف از سمت ر است کنسول قسمت فن ( ارم هک شده ps4 ) میاد. از فن نیست چون تستش کردم . البته از فاصله ی خیلی نزدیک شنیده میشه و به طور معمول صدایی نمیاد ....میخواستم بدونم طبیعیه ؟ اتصالی نداره از داخل ؟
اینطور که دوستان میگن اگر عوض کنی جاش تو بازی برعکس میشه .دوستان کنسول من ریجن 3 هست
میخواستم جای دایره و ضربدر رو عوض کنم میشه راهنمایی کنید؟
خب به همین مقدار اختلاف داره دیگه . همین الان 60 دلار امریکا معادله حدوده 73-74 دلاره!درسته که دلار کانادا با امریکا فرق میکنه ولی یه بازی60 دلاری توی کانادا 70 دلار هست
خوب پس چطور اکانت هاش ارزونترهاینطور که دوستان میگن اگر عوض کنی جاش تو بازی برعکس میشه .
بهتره همینطوری بمونه.
به هر حال توی قسمت setting هست. قسمت accessibility و بخشه button assignemntes
خب به همین مقدار اختلاف داره دیگه . همین الان 60 دلار امریکا معادله حدوده 73-74 دلاره!
همه صحبتهای شما درستهدف اصلی از گرفتن پلاس مجانی همون مجانی بودنش هست فک کنم !
ولی وقتی اکانت primary میشه و بازیا در دسترس دیگر اکانتها هست ... هر اکانتی که بازی باهاش بشه و تروفی بگیره برای همون اکانت برای همیشه ثتب میشه و قابل انتقال نیست.
تمامه تروفی و Save ها هم فقط و فقط مربوط به همون اکانت میشن و بس. تروفیا قابل انتقال نیستن
شما میتونی همیشه از یه اکانت برای بازی کردن استفاده کنی و تروفیا اینا رو جمع کنی .
اصولا اکانت 14 روزه برای "امتحان" کردن پلاس ساخته شده نه استفاده اش به نحوه دیگه ای .
هر اکانتی که لاگین میکنی اطلاعاتش مربوط به خودش هست و بس .
برای سوییچ کردن بین اکانتها باید log out کنی و دوباره از اکانت دیگه log in کنی
این جواب بیشتر برای دوستی بود که در مورده استفاده از دسته دوم سوال کرده بودند .
همه صحبتهای شما درست
ولی یکی از دوستان گفته بود که میشه مدام اکانت پلاس رایگان گرفت و با پرایمری کردن اون سایر اکانتها هم استفاده کنن به عبارتی مثلا اکانت امریکا هم بشه ازش استفاده کرد و اینطوری بشه تروفی ها رو نگهداشت
پس با این حساب با ساختن اکانت 14 روزه دیگه نمیشه در اکانتهای دیگر ازش استفاده کرد ؟
نکته دیگر اینکه من امروز خواستم با یوزرم وارد اکانت ژاپنی که ساختم بشم ولی این پیغام اومد
cannot sign in using another players sign in - ID
ولی وقتی با یوزر دیگر کنسول وارد شدم مشکلی ایجاد نشد و وارد یوزر دیگر شد و اکانت پلاس فقط در همون یوزر جدید دیده میشه و یوزر اصلی من پلاس توش فعال نشده
ضمن اینکه من در اکانت ژاپن پرایمری رو غیر فعال کردم و مجدد در اکانت آمریکا پرایمری رو فعال کردم ولی باز هم در اکانت امریکام و همون یوزر اصلی کنسولم پلاس مشاهده نشد
سوال اصلی اینه که اگر همزمان دو اکانت در کنسول فعال باشن و روی هر دو پرایمری فعال باشه مشکلی ایجاد نمیشه؟
در این مورد ممنون میشم بیشتر راهنمایی بکنید
با تشکر
بستگی به ریجن که خریدی داره.سلام
دوستان من بازی بلود برن و اوردر رو توی کنسول دارم از اکانتایی که خریده بودم دانلود کردم و اکانت رو الان فروختم . من اگه بخوام باز اکانت این بازیا رو بخرم بعدا
باید باز دانلود کنم ؟ یعنی اینا رو حذف کنم توی کنسول دیگه بدرد نمیخوره ؟ یا میشه وارد اکانت خریداری شده رفت و همینو اجرا کرد ؟؟؟
ریجن 1 هستن بازیا و احتمالا بعدا هم اکانت ریجن 1 میگیرم ... یعنی اینارو الان حذف نکنم میشه بعد استفاده کرد که دیگه نیاز به دانلودشون نباشه ؟بستگی به ریجن که خریدی داره.
یعنی دیتا ریجن 1 به دو نمیخوره.
اگه اکانتی که قبلا خریدید امریکا یا کانادا یا جای دیگه باشه و اینی که دوباره میخوای بخریم همون باشه نه نیاز نیست.سلام
دوستان من بازی بلود برن و اوردر رو توی کنسول دارم از اکانتایی که خریده بودم دانلود کردم و اکانت رو الان فروختم . من اگه بخوام باز اکانت این بازیا رو بخرم بعدا
باید باز دانلود کنم ؟ یعنی اینا رو حذف کنم توی کنسول دیگه بدرد نمیخوره ؟ یا میشه وارد اکانت خریداری شده رفت و همینو اجرا کرد ؟؟؟