هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان..
خواستم ببینم سیزن پس رو هم میشه شیر کرد؟؟
مثلا میخوام سیزن پس درایوکلاب رو بگیرم.میشه روی یه اکانت دیگه بگیرم و بر روی اکانت خودم بازی کنم؟؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

سلام دوستان..
خواستم ببینم سیزن پس رو هم میشه شیر کرد؟؟
مثلا میخوام سیزن پس درایوکلاب رو بگیرم.میشه روی یه اکانت دیگه بگیرم و بر روی اکانت خودم بازی کنم؟؟

season pass فقط اجازه دانلود مجانی dlc های مربوطه رو میده . dlc ها رو دانلود میکنی از همون اکانتی که sp داره بعد primary که هست روی مابقی هم میتونی استفاده کنی
موفق باشی.

سلام دوستان عزیز ی سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم جوابشو بدین
سوالم ی خورده ابتدایی ب نظر میاد ولی ممنون میشم جوابشو بدین
اگه ی زمانی ps4 هک شد آیا باید کنسولامونو عوض کنیم و ی مدلی بگیریم ک هک شده باشه یا همینایی ک ما داریم میتونیم ببریم و هکشون کنیم؟

اگه ی زمانی ps4 هک شد آیا باید کنسولامونو عوض کنیم و ی مدلی بگیریم ک هک شده باشه یا همینایی ک ما داریم میتونیم ببریم و هکشون کنیم؟
اینایی ما داریم جواب میدن ولی بعدها ممکنه سونی یه مدل بزنه سخت تر هک بشه یا اصلا هک نشه

همین الانش بازی های Shareشده رو میفروشند 80000تومان
هک بشه یا نشه من کنسول هک شده نمیگیرم از همین الان هک شده فرضش میکنم

سلم دوستان..
یک مشکل عجیب پیش اومده.. بازی مترو رو خریدم..خودم هیچ مشکلی نداشتم..برای یکی از دوستان داخل بازی که میره صفحه سیاه میشه و نمیاد بازی اصلا..وقتی هم میخواد close کنه بازی رو ارور ce348780 رو میده..رفتم شایت سونی و ارور هم تا حدودی بی ربط هست و تمامی مراحلی که گفته انجام دادم.بازی رو پاک کاردم دوباره نصب کردم ولی درست نمیشه..مشکل چیه؟؟

سلم دوستان..
یک مشکل عجیب پیش اومده.. بازی مترو رو خریدم..خودم هیچ مشکلی نداشتم..برای یکی از دوستان داخل بازی که میره صفحه سیاه میشه و نمیاد بازی اصلا..وقتی هم میخواد close کنه بازی رو ارور ce348780 رو میده..رفتم شایت سونی و ارور هم تا حدودی بی ربط هست و تمامی مراحلی که گفته انجام دادم.بازی رو پاک کاردم دوباره نصب کردم ولی درست نمیشه..مشکل چیه؟؟

قبلا خونده بودم مترو باگهای این چنینی داشته به علاوه پاک کردن خود به خودیه save ها
fix پیشنهاد شده rebuild و کلا format کردن دستگاه install دوباره فریمور بوده که ممکنه جواب بده ...

دوستان یه مشکل پیش اومده من قبلا از مخابرات اینترنت میگرفتم خیلی سریع به psn وصل میشد ولی از وقتی به خلیج فارس انلاین ( یکی از بهترین سرویس دهنده بوشهر) رفتم 2 مگ محدود گرفتم اصلا به psn وصل نمیشه جالب اینجاست برای بازیها اپدیت میده الان 2 هفته اس اینطوریه ولی خونه رفیقام که میبرم راحت به psn وصل میشه dns هم عوض کردم مشکل از کجاست

قبلا خونده بودم مترو باگهای این چنینی داشته به علاوه پاک کردن خود به خودیه save ها
fix پیشنهاد شده rebuild و کلا format کردن دستگاه install دوباره فریمور بوده که ممکنه جواب بده ...
خدا رو شکر مشکل خیلی ساده تر از اینا بود..من توی لستم همچین مشکلی برام پیش اومد..تیک وصل بودن به اینترنت رو برداشتم درست شد..الانم به این رفیقم گفتم همین کارو کنه مشکلش حل شده..اشکال از اینترنت ماست (جالبیش اینجاست مترو آنلاین نداره اصلا!)

به نام او که اولین ذره را آفرید , سلام علیکم

[h=1]DYING LIGHT بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازی کنم ؟[/h]ببخشید دوستان اگر من بازیها رو می پرسم چون میخوام بخرم جالب اینجا است از کسی که میخوام بخرم خودش نمی دونه آنلاین داره یا نه , فقط کافیه پشت قاب رو نگاه کنه ها

بعدش میخواستم بپرسم اینجا می تونم قیمت بازیهایی که میخوام بخرم رو از شما عزیزان سوال کنم ؟ چون قیمت ندارم

DYING LIGHT بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازی کنم ؟

ببخشید دوستان اگر من بازیها رو می پرسم چون میخوام بخرم جالب اینجا است از کسی که میخوام بخرم خودش نمی دونه آنلاین داره یا نه , فقط کافیه پشت قاب رو نگاه کنه ها

بعدش میخواستم بپرسم اینجا می تونم قیمت بازیهایی که میخوام بخرم رو از شما عزیزان سوال کنم ؟ چون قیمت ندارم
این بازی co-op داره
در مورد قیمت بازیها ظاهرا بحثش تو محیط انجمن مجاز نیست شما کافیه تو گوگل بزنی فروش بازی اورجینال PS4 تا کلی سایت بیاد اونجا قیمتها رو میتونی ببینی

جایی هست که میزان شارز دسته روئ بصورت درصدی و عددی بزنه ؟ و اگه نیست دقیقا کجا میشه شارژ دسته رو دید ؟
در زمان خاموش کردن دستکاه فقط کافیست از مثلا بازی فیفا با زدن دکمه ps خارج شد و اون موقع دستگاه رو خاموش کرد ؟ یا میشه بصورت کامل از بازی هم خارج شد ؟
رنگهای مختلفی که بر روی کنسول میاد نشانگر چیست ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or