هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Destiny R All + Code
The Last Of Us R All
از یکی میخوام بخرم گفته جفت اش 235 تومان , چون من قیمت ندارم می خواستم بپرسم این قیمت خوبه بخرم یا نه ممنون.
بازی دوم هم از دوستان اگه داشتند می خواستم بپرسم کد داره این بازی یا نه .
بازی لست کد نداره.فقط اول باید دوتا مپ دانلود کنید.
داخل قسمت انلاین بعضی تفنگ ها و اسکیل ها قفل هستند که اگه خواستید باید پی اس ان رو شارژ کنید و بخرید.

Sent from my GT-S7582

دوستان من بازی فیفا رو اپدیت کردم اپدیتش خراب بود حالا نمیره تو بازی چجوری اپدیتم رو پاک کنم فیفا هم shareهست نمیتونم پاکش کنم و گرنه کلا می پره

بازی شیر رو پاک کنی نمیپره. توی Libraryـه اکانتی که باهاش بازی رو خریدی وجود داره. اگه فایل دانلود شده بازی رو داری، پاک کردن و نصب مجدد بازی زیاد وقتی نمیگیره.

داداش مشکل اونجاست که رمز اون اکانت رو ندارم دیگه که به PSN وصل بشم

شما اگه اکانت مورد نظر روی سیستمتون Sign In نشده باشه که نمیتونید اصلاً بازی کنید. اکانتی که بازی توش هست باید روی سیستم باقی مونده باشه.
کافیه از طریق یوزری که اکانت مورد نظر روش ست شده استور رو باز کنی و بری از توی Libraryـه اکانت مجددا بازی رو دانلود کنی.

البته اگه ازین روشهای 3 نفره برای شیر کردن استفاده کردید، ممکنه شرایط فرق داشته باشه.

شما اگه اکانت مورد نظر روی سیستمتون Sign In نشده باشه که نمیتونید اصلاً بازی کنید. اکانتی که بازی توش هست باید روی سیستم باقی مونده باشه.
کافیه از طریق یوزری که اکانت مورد نظر روش ست شده استور رو باز کنی و بری از توی Libraryـه اکانت مجددا بازی رو دانلود کنی.

البته اگه ازین روشهای 3 نفره برای شیر کردن استفاده کردید، ممکنه شرایط فرق داشته باشه.
بله.
اگه از شیر سه نفره استفاده کرده باشند بستگی داره کدوم اکانت هست.
اگه اولین کسی هستید که اکتیو کرده باید بگم نمیشه کاریش کرد ولی اگه نفر دومی هستید که اکتیو کرده میتونید بازی رو دوباره نصب کنید.

Sent from my GT-S7582

آره. وقتی که دکمه PS رو فشار بدی، چراغ پشت دسته تا 10 ثانیه با رنگ سفید چشمک میزنه. اگه وسط چشمک زدن دکمه ریست رو فشار بدی فوراً چراغ خاموش میشه. وقتی دستگاه روشنه، چراغ نارنجی پشت دسته کم رنگ و پر رنگ میشه، یعنی حتی دسته در حال شارژ شدن هست.
اون روش نگه داشتن همزمان PS Button و دکمه ریستِ پشت دسته رو هم امتحان کردم که فایده نداشت. مشکل به احتمال زیاد از سیستم بلوتوث دستگاه/دسته هست. خیلیهای دیگه هم این مشکلو داشتن و به احتمال زیاد هم مشکل از کنسوله.

فقط خود PS4 رو برای 10 دقیقه از برق جدا نکردم. اینم امتحان میکنم :دی
دسته دیگه دسترسی نداری امتحان کنی ؟
اخه معلوم نیست مشکله سخت افزاری باشه :/
امیدوارم حل بشه.
کلی سرچیدم خیلی solution دقیقی نیست. زیاد مشکل داشتن که وصل نمیشه حالا با وضعیتهای مختلف ...

دسته دیگه دسترسی نداری امتحان کنی ؟
اخه معلوم نیست مشکله سخت افزاری باشه :/
امیدوارم حل بشه.
کلی سرچیدم خیلی solution دقیقی نیست. زیاد مشکل داشتن که وصل نمیشه حالا با وضعیتهای مختلف ...

یه دسته دیگه هم امتحان کردم. فایده نداشت :دی
این از شانس ما :دی

یعنی با usb هم میزنی register نمیشه ؟؟؟؟
×_×
با usb اگر کار میکنه توی safe mode توی os هم بایستی کار کنه ×_×
باید یه سرچ بیشتری کنم ....

بله، توی Safe Mode کار میکنه. ولی توی OS نُچ :دی
مشکل بسیار شایعی هم هست، اکثر کسایی هم که اونور آب بودن و این مشکلو داشتن، مجبور شدن دستگاه رو تعویض کنن :دی

درود
دوستان میشه ps4 و pc رو مستقیم با کابل lan بهم وصل کرد؟؟؟
اگه برای انتقال فایل میخواید اینکار رو انجام بدید که سرعتش بیش تر باشه به طور مستقیم میشه ولی یه سری تنظیمات رو باید دستکاری کنید البته pc باید کارت شبکه داشته باشه ولی با لپ تاپ راحت تر هست.
اگه منظورتون چیز دیگری هست واضح تر بگید. :)

Sent from my GT-S7582

به نام او که اولین ذره را آفرید , سلام علیکم

[h=1]watch dogs بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازیش کرد ؟! #:-s[/h]ممنون

- - -ویرایش - - -

بازی لست کد نداره.فقط اول باید دوتا مپ دانلود کنید.
داخل قسمت انلاین بعضی تفنگ ها و اسکیل ها قفل هستند که اگه خواستید باید پی اس ان رو شارژ کنید و بخرید.

Sent from my GT-S7582

ممنون از محبت شما که 2 بار پاسخگوی بنده بودید , متشکرم.
@};-

[h=1]watch dogs بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازیش کرد ؟! #:-s[/h]ممنون

- - -ویرایش - - -

@};-
بله واچ داگز هم انلاین داره ولی دیگه قدیمی شده.
بازی های جدید انلاین بهتر و زیباتری دارند.

Sent from my GT-S7582

watch dogs بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازیش کرد ؟! #:-s

ممنون

- - -ویرایش - - -

@};-
به نظرم یه نگاهی به Evolve بندازه ! انلاینه خوبی داره !

بله، توی Safe Mode کار میکنه. ولی توی OS نُچ :دی
مشکل بسیار شایعی هم هست، اکثر کسایی هم که اونور آب بودن و این مشکلو داشتن، مجبور شدن دستگاه رو تعویض کنن :دی
دیروز کلی سرچیدم . یه سری شانسی حلش کردن یا دستگاه رو بردن دادن عوض یا تعمییر شده ...
ولی راه حله دقیقی برای حلش نیست که مثلا بگیم این راه بری 100% درست میشه ....
ممکنه مشکل از خوده دسته هم باشه چند جا دیده بودم گفتن تعویضه دسته حل شده بود چون میگفتن میتونن مثلا HEadSet رو وصل کنن که خب اونم داره از Blue استفاده میکنه پس مشکل از دستگاه نبوده ....

دوستان تا جای که من میدونم باید واسه دانلود dlc باید ریجن اکانت و ریجن بازی یکی باشه
حالا دوتا سوال دارم واسه آپدیت بازی هم ریجن اکانت و ریجن بازی مهمه ؟
یه بنده خدایی هم انروز میگفت واسه بازیهای انحصاری سونی ( مثلا بازی درایور کلاب ) ریجن بازی مهم نیست
مثلا اگه ریجن اکانت یک باشه میشه dlc بازیهای ریجن دو هم دانلود کرد
حالا میخواستم ببینم این بنده خدا راست میگه ؟
دوستان یه پشنهاد دیگه هم دارم :d
اون عزیزانی که انگلیسشون خوبه یه ایمیل بزنن سونی بگن ماه دیگه سال نو ایرانی هاس :d
بگید یه سری بازیهارو فری کنه:d ( مثلا order رو فری کنه واسه ایرانیا ، راه دوری نمیره که :() یا تخفیف بده یا حداقل اسم ایران رو تو لیست کشوراش بزاره خلاصه یه کاری کنه دیگه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or