هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

علی این چیه گذاشتی آخه :d شب دیگه خوابم نمیبره انقدر زشته و ترسناک :d
جدا این دیگه خیلی زشته ! از کجا دراومده این عکس؟ میگم واقعی نباشه ضایع شیم؟ این همه وان رو مسخره کردیم :d
امیر هر چی عکس فیک تو فروم ها میبینم میذارم اینجا...:dخدا رو چی دیدی اومدی ps4 هم جعبه شیرینی داد بیرون ،خودمونو اماده کنیم برای هر اتفاقی:d
من چون به کیا ایمان دارم و پیشبیناش تا الان درست درومده قول داده ps4 رو سونی خیلی خوب طراحی کنه:)) برای همین اعماد به نصف بالایی دارم الان،دل عده ای تا مدتی شاد باشه با عکس های فیک ps4 تا بعدا باز به جعبه شیرنی بخندیم:p;)

سونی بیاد حالا جعبه کفشم بده قشنگر از این ماکرو هست که قوطی خالی داده که حتی هارد هم تعویض نمیشه !!!
بعدشم داخلش کامل خالیه !! مثل جعبه این تبلت های دیمو میمونه که وسایل رو پرت کردن داخلش :)
زنده باد سونی

من که اگه این باشه از بس به وان چیز گفتم این مایکرو فنا صافم می کنن:d
smilies1-parstools-11.gif

- - -ویرایش - - -

[h=1]:کنسول های XBOX ONE و PS4 برتر از یک PC با مشخّصات Highest-End![/h]
CTO شرکت EA مطلبی مبنی بر برتری XBOX ONE و PS 4 نسبت به یک PC با مشخّصات Highest-End قرار داد. Rajat Teneja در مورد قدرت میان XBOX ONE و PS 4 میان نسل فعلی توضیح داد.

Rajat Teneja در پستی درباره ی Next-Gen گفت:
معماری های نسل بعد کنسول ها از یک PC با مشخّصات Highest-End در بازار برتر است. بنچمارک های ما برروی کیفیت ویدئو و صدا نشان می دهد که نسل بعد از نسل کنونی ۸ تا ۱۰ بار بهتر عمل می کند. قابلیّت های حساب کردن این پلتفرم ها و سرعت انتقال داده ها به ما این امکان را می دهد تا مفهوم سهمیه بندی منابع سیستم را از انجین های خود حذف کنیم.
او در ادامه گفت:
ما واقعاَ می خواهیم مثال های بیشتری را در رابطه با بازی کردن مقابل دستگاه ببینیم. سونی با نشان دادن توانایی cloud gaming خود،این اجازه را به گیمرها می دهد تا عناوین High-End کنسول ها را بر روی Vita دستی خود بازی کنند. معماری هر دو کنسول XBOX ONE و PS 4 ،فرصت های بیشتری را برای شما فراهم می سازد تا بازی خود را از TV به Smartphone و PC ببرید و قابلیّت بازی کردن در هر زمان و هر مکانی را داشته باشید.

آقا بی زحمت این لینک مراسم معرفی ps4 رو یکی واسه ما پ.خ کنه حتما پ.خ کنید چون تاپیک ها مثل برق و باد میره جلو باز کی میخواد بگرده :دی فول اچ دی باش سپاس :x

برنده امسال سونی هستش :)
اکثر سازنده ها براس ساخت بازی علاقه بیشتری روی PS4 نشان دادند تا Xbox One
فقط به نظرم 1 مشکل داریم اونم پول بازیهاشه
خرید کنسول 1 بار درد میکنه ولی خرید بازی هر دفعه باید دردشو تحمل کنی :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or