هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان واقعا fifa14انحصاری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر !

فقط یه سری محتویات انحصاری در قسمت Fifa Ultimate Team برای XBox One خواهد بود. همین.
مگه EA دیوانست که همچین بازی‌ای رو انحصاری کنه؟!

خوب خدا رو شکر برای نسل بعد PS4 در کنار PS vita قرار می گیره تا کلکسیونم کامل بشه چون از Xbox one خوشم نیومد :x
ما کنسول می خوایم برای گیمینگ نه کنسولی که قراره باهاش فیلم و سریال ببینیم یا برقصیم و ظاهرشم شبیه رسیور هستش .
ما کنسولی می خوایم که علاوه بر بازی های مالتی که اجراشون راحته ( نه مثل x1 که نیاز به نصب واجب داره ) بازی های انحصاری زیبایی داشته باشه
همه این گفته ها در PS4 خلاصه می شه ! o:-)

خوب خدا رو شکر برای نسل بعد PS4 در کنار PS vita قرار می گیره تا کلکسیونم کامل بشه چون از Xbox one خوشم نیومد :x
ما کنسول می خوایم برای گیمینگ نه کنسولی که قراره باهاش فیلم و سریال ببینیم یا برقصیم و ظاهرشم شبیه رسیور هستش .
ما کنسولی می خوایم که علاوه بر بازی های مالتی که اجراشون راحته ( نه مثل x1 که نیاز به نصب واجب داره ) بازی های انحصاری زیبایی داشته باشه
همه این گفته ها در PS4 خلاصه می شه ! o:-)

This..is..ps4 :-D
من فعلا منتظرم ببینمe3مایکرو چه انحصاری یایی رو میکنه.:دی ولی درکل ps4 میخرم:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

This..is..ps4 :-D
من فعلا منتظرم ببینمe3مایکرو چه انحصاری یایی رو میکنه.:دی ولی درکل ps4 میخرم:دی

تو تاپیک مراسم ماکروسافت که گفتی از Xbox خوشت اومده و تا E3 منتظر می مونی و ....... :d
Double agent شدی ها ؟
نه خداییش بدون در نظر گرفتن فن بازی PS4 کنسولش کلا در خدمته گیم هستش . من فیلم و سریال رو ترجیح می دم توی Laptop یا PC ببینم !
اینا همش هایپه که داره داده میشه بعد مراسم گنـــــداش بعدا درمیاد .

موقعی که اون پستو دادم هنوز اخبار ایکس وان رو نخونده بودم که باید بعد یه مدتی یه زمانی آنلاین شدو.... :/ با سونی تا قیامت:/

فک کنم دیگه تو این نسل مثه نسل پیش که ps2 سوری کرد دوباره sony با ps4 رهبری کنه . با توجه به xbox one ;)
ولی قیمتش پشم ریزان خواهد بود خدایی

وان به اين خوبي:d:
xzj90a379eg3so1j2ms.jpg
images

بازم از وان قشنگ تره
کجاش قشنگ تره؟ خیلی داغونه این طرحه دیگه! :d کل کنسول سوراخ سوراخ شده :d
---
در راستای این قضیه ی بازی های دست دوم،میترسم سونی هم مثل مایکرو این حرکت رو بره! :| یا بهتر بگم،مجبور بشه بره توسط ناشرها!
سونی گفته بود بازی های دست دوم اجرا میشه، ولی گفته بود که بدون پرداخت هیچ هزینه ای؟ (من حافظم یاری نمیکنه:-" ) اگر نگفته که بعد از کنفرانس E3 باید شاهد گفته شدنش باشیم :| اگرم گفته که خوب خدا رو شکر! خیالمان راحت میگردد :d

داغ داغ از تنور درومده بپا نسوزی:d
علی این چیه گذاشتی آخه :d شب دیگه خوابم نمیبره انقدر زشته و ترسناک :d
جدا این دیگه خیلی زشته ! از کجا دراومده این عکس؟ میگم واقعی نباشه ضایع شیم؟ این همه وان رو مسخره کردیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or