سلام
بعضی از بازی ها تو psn زیر download زده try free demo اگه try free demo رو دانلود کنم چند ساعت بازی میشه کرد؟ تروفی هم میده یا نه؟
اکثراً محدودیت زمانی ندارن. مثلاً دموی فیفا 14 هنوز روی استور موجوده.
سلام
بعضی از بازی ها تو psn زیر download زده try free demo اگه try free demo رو دانلود کنم چند ساعت بازی میشه کرد؟ تروفی هم میده یا نه؟
سلام عزیزان
سروکله زدن نداره
یه سرچ کوچیک از google map بخشه London یک قسمت رو انتخاب کنید ادرس دقیق و کده پستی میده
27 Colmore Row
Birmingham
England
B3 2EW
میتونه به صورت زمانی هم باشه ....
خیر تروفی نمیده . همه بازی هم در دسترس نیست. یه بخشه محدود و کوچک از بازی در دسترس هست.
16 تا اکانت و هر 16 تا هم میشه primary بشن.
هر اکانت در یک زمام فقط یک کنسول رو میتونه primary انتخاب کنه.
هنوزم مشکلی نیست خوب با اکانت رجین دو دانلود کن دی ال سی رو پریمری کن با یک بازی کنممنون اگه زحمتی نیست براتون یه آدرس انگلیس با کدش برای بنده پیام خصوصی کنید ، یک بار بنده اکانت آمریکا رو ساختم و چند ساله گرفتار شدم ،این سری میخوام اکانتی که میسازم مشکلی نداشته باشه برای دانلود دی ال سی میخوام
هنوزم مشکلی نیست خوب با اکانت رجین دو دانلود کن دی ال سی رو پریمری کن با یک بازی کن
The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...
سلام عزیزبا سلام
دو تا سوال داشتم
اولی در مورد دانلود دموی بازیها و دومی در مورد کنسول سفید رنگ
سوال اولم اینه که دموی بازیهایی که دانلود میکنیم محدودیت زمانی دارن یا خیر؟
برای مثال اگر دموی بازی Pes2015 رو دانلود کنیم بعد از یک ماه یا مدت خاصی غیر فعال میشه یا اینکه به صورت دائمی میتونیم استفاده کنیم؟
به طور کلی میشه روی دموی بازیهای مختلف حساب باز کرد یا خیر؟
دموی بازیهای ورزشی و ماشین سواری اگر هم شامل چند مرحله باشن ولی دانلود اونها میتونه خیلی جالب باشه و مرقون به صرفه تر
این سوال رو از این جهت گفتم که همه بازیهای کنسول رو به جهت گرونی نمیشه خرید و با دانلود دمو میشه از قسمتی از بازی حداقل لذت برد
سوال دوم در مورد کنسول سفید هست
کنسول سفید رنگ وارد بازار تهران شده یا خیر و اگر شده قیمت اون چقدر هست؟
با تشکر
البته در اینکه دموی بازیها محدود هست شکی نیستاما دسترسی به امکاناته بازی فوق القعاده محدود هست ...
مشکلی ندارهدوستان کنسول رو رو این استند بزارم و بازی کنم مشگلی نداره
![]()
خیر .به عنوان اخرین سوال
برای دانلود این دموها باید حتما اکانت مخصوص داشت یا خیر؟
چون در جایی خوندم که برای بازی انلاین باید ماهانه حدود 10 تا 20 تومن هزینه کرد که اکانت سالانش حدودا 150 تا 200 میشه
ایا بحث دانلود دمو با بازی انلاین کلا جداست؟
با تشکر
مشکل خاصی ندارهعاقا این قضیه نصب بازی روی هارد و صد در صد قانونی چیه؟؟
یه فروشگاه که ازش خرید میکنم اینو فرستاده میدونم خیلی قبل در موردش بحث شده بود ولی من درست سر در نیوردم
کسی میتونه برام توضیح بده؟
سلام دوستان بازی اسنایپر الایت 3 ارزش خرید داره
PSNBoss - Free $20 PSN Codes for Everyone!
الان این سوال بود یا تاییدیه؟
اگر سوال بود که به نظر من ارزش داره چون من شماره های قبلیشو بازی کردم و کلا تو این سبک ها خوشم میاد
چرت ترین بازی موجود در جهان هستی!!!الان این سوال بود یا تاییدیه؟
اگر سوال بود که به نظر من ارزش داره چون من شماره های قبلیشو بازی کردم و کلا تو این سبک ها خوشم میاد