هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیزان
سروکله زدن نداره
یه سرچ کوچیک از google map بخشه London یک قسمت رو انتخاب کنید ادرس دقیق و کده پستی میده

27 Colmore Row
Birmingham
England
B3 2EW

میتونه به صورت زمانی هم باشه ....
خیر تروفی نمیده . همه بازی هم در دسترس نیست. یه بخشه محدود و کوچک از بازی در دسترس هست.

16 تا اکانت و هر 16 تا هم میشه primary بشن.
هر اکانت در یک زمام فقط یک کنسول رو میتونه primary انتخاب کنه.

ممنون اگه زحمتی نیست براتون یه آدرس انگلیس با کدش برای بنده پیام خصوصی کنید ، یک بار بنده اکانت آمریکا رو ساختم و چند ساله گرفتار شدم ،‌این سری میخوام اکانتی که میسازم مشکلی نداشته باشه برای دانلود دی ال سی میخوام

ممنون اگه زحمتی نیست براتون یه آدرس انگلیس با کدش برای بنده پیام خصوصی کنید ، یک بار بنده اکانت آمریکا رو ساختم و چند ساله گرفتار شدم ،‌این سری میخوام اکانتی که میسازم مشکلی نداشته باشه برای دانلود دی ال سی میخوام
هنوزم مشکلی نیست خوب با اکانت رجین دو دانلود کن دی ال سی رو پریمری کن با یک بازی کن

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

هنوزم مشکلی نیست خوب با اکانت رجین دو دانلود کن دی ال سی رو پریمری کن با یک بازی کن

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

ممنون همینکار و میخوام کنم هرچند هنوز به مرحله ی پریماری اینا نرسیدم ، در مورد متن انگلیسی تون اگر با بنده بودید ، بدونید که بنده هیچ چیزی برای از دست دادن ندارم که بخوام از چیزی بترسم ، بنده اگر بخوام از چیزی بترسم به جای ترسیدن از همون چیز شاداب میشم چون اعتقاد دارم به همان اندازه و درصدی که ترس در هر موردی هست به همون اندازه موفقیت است ، مجدد ممنون .

با سلام
دو تا سوال داشتم
اولی در مورد دانلود دموی بازیها و دومی در مورد کنسول سفید رنگ

سوال اولم اینه که دموی بازیهایی که دانلود میکنیم محدودیت زمانی دارن یا خیر؟
برای مثال اگر دموی بازی Pes2015 رو دانلود کنیم بعد از یک ماه یا مدت خاصی غیر فعال میشه یا اینکه به صورت دائمی میتونیم استفاده کنیم؟
به طور کلی میشه روی دموی بازیهای مختلف حساب باز کرد یا خیر؟
دموی بازیهای ورزشی و ماشین سواری اگر هم شامل چند مرحله باشن ولی دانلود اونها میتونه خیلی جالب باشه و مرقون به صرفه تر
این سوال رو از این جهت گفتم که همه بازیهای کنسول رو به جهت گرونی نمیشه خرید و با دانلود دمو میشه از قسمتی از بازی حداقل لذت برد

سوال دوم در مورد کنسول سفید هست
کنسول سفید رنگ وارد بازار تهران شده یا خیر و اگر شده قیمت اون چقدر هست؟
با تشکر

با سلام
دو تا سوال داشتم
اولی در مورد دانلود دموی بازیها و دومی در مورد کنسول سفید رنگ

سوال اولم اینه که دموی بازیهایی که دانلود میکنیم محدودیت زمانی دارن یا خیر؟
برای مثال اگر دموی بازی Pes2015 رو دانلود کنیم بعد از یک ماه یا مدت خاصی غیر فعال میشه یا اینکه به صورت دائمی میتونیم استفاده کنیم؟
به طور کلی میشه روی دموی بازیهای مختلف حساب باز کرد یا خیر؟
دموی بازیهای ورزشی و ماشین سواری اگر هم شامل چند مرحله باشن ولی دانلود اونها میتونه خیلی جالب باشه و مرقون به صرفه تر
این سوال رو از این جهت گفتم که همه بازیهای کنسول رو به جهت گرونی نمیشه خرید و با دانلود دمو میشه از قسمتی از بازی حداقل لذت برد

سوال دوم در مورد کنسول سفید هست
کنسول سفید رنگ وارد بازار تهران شده یا خیر و اگر شده قیمت اون چقدر هست؟
با تشکر
سلام عزیز
دموی بازی میتونه به صورت زمانی هم باشه میتونه نباشه
اما دسترسی به امکاناته بازی فوق القعاده محدود هست ...
از من میپرسی نه نمیشه حساب باز کرد. هم اینکه دموی خیلی از بازیا اصلا در دسترس نیست .... هم اینکه از نظر امکانات بسیار محدود هستن .
والا از من میپرسی دانلود دمو به عنوانه اینکه سرگرم بشه اصلا به صرفه نیست. امکاناتش محدوده که هیچ در واقع ادم بازی رو میخره که خب توش پیش بره و بازی کنه ...
در کل اینکه اگر قدرته خریده بازیاش نیست روی این مساعل حساب باز نمیشه کرد .... برای همین رفتن طرفه pc بهتره .
اما در کل خریده یک بازی و فروختنش option بهتری هست

اما دسترسی به امکاناته بازی فوق القعاده محدود هست ...
البته در اینکه دموی بازیها محدود هست شکی نیست
مثلا اگر قرار باشه دموی فوتبال رو دانلود کرد فقط با چند تیم میشه بازی کرد و نه لیگی در میون هست و نه پیشروی در بازی
ولی بیشتر منظور محدودیت زمانی داشتن بازیها مهم هست که بعد از یه مدت از بین نرن
برای مثال اگر قرار باشه 2 تا 3 گیگ دموی بازی دانلود بشه و بعد از یه ماه هم از کار بیوفته خب اینکار چندان به صرفه نیست
ولی خب باید قبول کرد که دموی بعضی بازیها مثل بازیهای ورزشی هر چند هم محدود باشن ولی بازی کردن اونها خالی از لطف نیست به ظرطی که دموی اونها بیاد
در کل طبق گفته شما دموی بازیها بیشتر یه جنبه سرگرمی داره ولی جزو الزامات کنسول هست چون این کنسولها همیشه انلاین هستند و باید به روز بود

به عنوان اخرین سوال
برای دانلود این دموها باید حتما اکانت مخصوص داشت یا خیر؟
چون در جایی خوندم که برای بازی انلاین باید ماهانه حدود 10 تا 20 تومن هزینه کرد که اکانت سالانش حدودا 150 تا 200 میشه
ایا بحث دانلود دمو با بازی انلاین کلا جداست؟
با تشکر

- - -ویرایش - - -

در مورد این خبر جدید کسی اطلاعاتی داره

It's announced! The new Sony PlayStation TV will be available starting October 14th with nearly 700 games to play!

دوستان کنسول رو رو این استند بزارم و بازی کنم مشگلی نداره

61g0c2b4mul-_sl1000_-jpg.677787
مشکلی نداره

به عنوان اخرین سوال
برای دانلود این دموها باید حتما اکانت مخصوص داشت یا خیر؟
چون در جایی خوندم که برای بازی انلاین باید ماهانه حدود 10 تا 20 تومن هزینه کرد که اکانت سالانش حدودا 150 تا 200 میشه
ایا بحث دانلود دمو با بازی انلاین کلا جداست؟
با تشکر
خیر .
اکانت رو میشه فقط به اکانت plus اپگرید کرد که نیاز هست اکانت پلاس باشه تا بتونی انلاین بازی کنی .... پلاس دارای بازیهای مجانی و تخفیفات و cloud storage برای save هم هست.

عاقا این قضیه نصب بازی روی هارد و صد در صد قانونی چیه؟؟
یه فروشگاه که ازش خرید میکنم اینو فرستاده میدونم خیلی قبل در موردش بحث شده بود ولی من درست سر در نیوردم
کسی میتونه برام توضیح بده؟

عاقا این قضیه نصب بازی روی هارد و صد در صد قانونی چیه؟؟
یه فروشگاه که ازش خرید میکنم اینو فرستاده میدونم خیلی قبل در موردش بحث شده بود ولی من درست سر در نیوردم
کسی میتونه برام توضیح بده؟
مشکل خاصی نداره
نمیدونم چرا بحث سره این موضوع مشکل داره!

یه بازی به صورت دیجیتالی خریداری میشه و بین سه تا دستگاه به اشتراک گذاشته میشه
چارچوب کار همینه
ولی ریزه کاری هایی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or