--DARK-MAN--
کاربر سایت
سلام
ميخوام يه ps4هم بخرم كدوم رجيون و سري ساخت خوبه ؟ كه خرابي كمتري داشته باشه
دوستان یه یوزر واسه پلاس مجانی ساخته بودم , الان پسوردش یادم رفته و میخوام دیلیت کنم یوزر رو میگه باید آنلاین بشی تا دی اکتیوش کنید .
الان تکلیف چیه ؟ تا آخر باید این یوزر بیخود رو تحمل کنم ؟![]()
من خیلی دوست دارم آنلاین بازی کنم ، اما مرده شور شون رو ببرند ، لامصب وقتی کنسول رجین 2 ، اکانت رجین 1 ، بازی رجین 2 ، خب من چیکار کنم ، یا باید کنسولم رو با رجین 1 تعویض کنم ، بهترین راه اینه که اکانت دیگه ای رجین 2 بسازم ، حالا این پلاس دیگه چه فیلمی بود ؟ من بخوام پلاس 12 ماهه از پشت شهرداری بگیرم سرم رو کلاه میذارن ، لطفا هر کی پلاس 12 ماهه خریده راهنمایی کنه ، یعنی من دوست دارم فقط آنلاین بازی کنم ، به خاطر همین یک هفته است ناراحتم و آفلاین نمی تونم بازی کنم- دوستانی که آنلاین بازی می کنید خوشبحال تون ، اصلا افسردگی مضمن گرفتم
خراب شه این پی اس 4 ، قدر پی اس 3 رو ندونستیم ، رزیزتنسه 2 رو آنلاین می زدیم انگار تو فضا بودیم![]()
سلام از کجا تاریخ ساخت دستگاه رو میشه فهمید ؟!
جواب بدید صواب داره
نه فعلا
اگر بازی به Move نیاز داشته باشه طبیعتا به move نیاز دارید اما تا به امروز چیزی قابل توجهی نبوده ...اقا یه سوال برای بازی های حرکتی باید یه چیز مثل ps3 دستمون بگیریم؟تا مارو تشخیص بده ؟
خیر . هر اکانت فقط میتونه در یک زمان فقط یک کنسول رو primary انتخاب کنه .سلام . لطفا دوستان عزیز که به این قضیه اطمینان کامل دارند پاسخ بدهند . با تشکر .
سئوال : میخواستم بدونم امکانش هست من و دوستم یک اکانت رو جدا از اکانت خودمون پلاس کنیم ( یک اکانت بسازیم و شریکی پول پلاس رو بدیم ) و بعد اون اکانت رو در ps4 هر دومون primary کنیم ؟
سئوال اصلی اینه که آیا plus رو هر دو ps4 کار میکنه یا اکانت اولی قفل میشه ؟ خودم فکر کنم کار کنه با این حال ممنون میشم راهنمایی کنید .
جواب بدید صواب داره