هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
ميخوام يه ps4هم بخرم كدوم رجيون و سري ساخت خوبه ؟ كه خرابي كمتري داشته باشه

ریجن مهم نیست چون همشون ساخت کارخونه foxccon چین است
اگر خرابی داشته باشه به همه مربوط میشه
شما 2014 سه ماهه ی دوم بگیر با مهلت تست خیالتم راحت باشه

سلام
من الان step 2 هستم گفته باید با 15نفر اشتراک بگزاری؟چجوریه؟

اگه کد رو بدست آوردم باید تو کدوم اکانت بنویسم ؟ریجن 1 یا 2 یا 3؟تا فعال بشه؟

Last edited by a moderator:
دوستان یه یوزر واسه پلاس مجانی ساخته بودم , الان پسوردش یادم رفته و میخوام دیلیت کنم یوزر رو میگه باید آنلاین بشی تا دی اکتیوش کنید .

الان تکلیف چیه ؟ تا آخر باید این یوزر بیخود رو تحمل کنم ؟ :(

دوستان یه یوزر واسه پلاس مجانی ساخته بودم , الان پسوردش یادم رفته و میخوام دیلیت کنم یوزر رو میگه باید آنلاین بشی تا دی اکتیوش کنید .

الان تکلیف چیه ؟ تا آخر باید این یوزر بیخود رو تحمل کنم ؟ :(

درستش هم همینه، نمیشه که شما هر یوزری که خواستی رو بدون پسورد از روی کنسول پاک کنی. شاید دو نفر توی یه خونه از PS4 استفاده کنن، بالاخره باید از حریم شخصی یوزرها محافظت شه.

یه راه ریست کردن دستگاه هست که قاعدتاً برای شما امکان پذیر نیست.

راه بعدی ریست کردن پسورد هست اگه ایمیلی که واسه ثبت نام دادید معتبر باشه.

راه بعدی در میون گذاشتن مشکل با پشتیبانی سونی هست.

راه بعدی هم اینه که دفعه بعدی که داشتی اکانت میساختی، حداقل پسورد رو الکی نده :دی

من خیلی دوست دارم آنلاین بازی کنم ، اما مرده شور شون رو ببرند ، لامصب وقتی کنسول رجین 2 ، اکانت رجین 1 ، بازی رجین 2 ، خب من چیکار کنم ،‌ یا باید کنسولم رو با رجین 1 تعویض کنم ، بهترین راه اینه که اکانت دیگه ای رجین 2 بسازم ، حالا این پلاس دیگه چه فیلمی بود ؟ من بخوام پلاس 12 ماهه از پشت شهرداری بگیرم سرم رو کلاه میذارن ، لطفا هر کی پلاس 12 ماهه خریده راهنمایی کنه ، یعنی من دوست دارم فقط آنلاین بازی کنم ، به خاطر همین یک هفته است ناراحتم و آفلاین نمی تونم بازی کنم
yahoo_2.gif
- دوستانی که آنلاین بازی می کنید خوشبحال تون ، اصلا افسردگی مضمن گرفتم
yahoo_2.gif
خراب شه این پی اس 4 ، قدر پی اس 3 رو ندونستیم ، رزیزتنسه 2 رو آنلاین می زدیم انگار تو فضا بودیم

آقا جان برای بار هزارم، ریجن کنسول هیچ تاثیری توی آنلاین و بازی نداره. اصلاً و ابداً مهم نیست.
فقط ریجن اکانت باید با ریجن بازی یکی باشه، اونم فقط و فقط و فقط برای دانلود DLC مهمه. یعنی شما کنسولت ریجن 3 باشه، بازیت ریجن 2 و اکانتت هم ریجن 1 باشه، خیلی راحت میتونی بازی کنی، بازیتو آپدیت کنی و آنلاین هم بازی کنی. فقط اگه خواستی DLC دانلود کنی، باید یه اکانت که ریجنش با ریجن بازیت همخونی داشته باشه بسازی و DLC رو با اون اکانت دانلود کنی. بعد هم PS4 رو برای اکانت ساخته شده Primary میکنی و DLC بین باقی یوزرها هم شیر میشه. حالا راحت با اکانت اصلیتون که ریجن 1 هست از DLC دانلود شده و شیر شده استفاده کنید.

سلام . لطفا دوستان عزیز که به این قضیه اطمینان کامل دارند پاسخ بدهند . با تشکر .
سئوال : میخواستم بدونم امکانش هست من و دوستم یک اکانت رو جدا از اکانت خودمون پلاس کنیم ( یک اکانت بسازیم و شریکی پول پلاس رو بدیم ) و بعد اون اکانت رو در ps4 هر دومون primary کنیم ؟
سئوال اصلی اینه که آیا plus رو هر دو ps4 کار میکنه یا اکانت اولی قفل میشه ؟ خودم فکر کنم کار کنه با این حال ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام از کجا تاریخ ساخت دستگاه رو میشه فهمید ؟!

زیر دستگاه رو ببینید. بسته به ریجن دستگاه نوع مشخص شدن تاریخ فرق میکنه.
ریجن یک قشنگ ماه و سال رو زده.
ریجن دو به صورت علامت اختصاری زده، ABCD برای سه ماه اول تا چهارم، 3 و 4 هم سال رو مشخص میکنن. مثلاً 4C یعنی سه ماهه سوم سال 2014.
ریجن دو ژاپن هم چیزی ننوشته، ولی کلاً همه کنسولای ریجن ژاپن ساخت 2014 هستن.

اقا یه سوال برای بازی های حرکتی باید یه چیز مثل ps3 دستمون بگیریم؟:-/ تا مارو تشخیص بده ؟
اگر بازی به Move نیاز داشته باشه طبیعتا به move نیاز دارید اما تا به امروز چیزی قابل توجهی نبوده ...

سلام . لطفا دوستان عزیز که به این قضیه اطمینان کامل دارند پاسخ بدهند . با تشکر .
سئوال : میخواستم بدونم امکانش هست من و دوستم یک اکانت رو جدا از اکانت خودمون پلاس کنیم ( یک اکانت بسازیم و شریکی پول پلاس رو بدیم ) و بعد اون اکانت رو در ps4 هر دومون primary کنیم ؟
سئوال اصلی اینه که آیا plus رو هر دو ps4 کار میکنه یا اکانت اولی قفل میشه ؟ خودم فکر کنم کار کنه با این حال ممنون میشم راهنمایی کنید .
خیر . هر اکانت فقط میتونه در یک زمان فقط یک کنسول رو primary انتخاب کنه .
این یعنی اینکه اگر بخواد جایه دیگه primary بشه باید اول de-active بشه .

پلاس زمانی روی همه اکانتها کار میکنه که یک اکانت primary شده باشه . یکی از مزیت های primary این هست که بقیه اکانتهای روی کنسول دیگه نیازی به خریده جداگونه plus ندارن و از قابلیت ONLINE بازی کردن برخوردار میشن. ولی نفره بعدی که همین اکانت رو وارد دستگاهش میکنه فقط روی همین اکانت میتونه plus و online استفاده کنه ... چون این اکانت دیگه نمیتونه primary بشه ... ( الا اینکه روی کنسولی که primary هست de-active بشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or