هرسوالی درمورد Ps2

سلام دوست عزیز.این فقط 1 مغازه از 2000 مغازست.اونجا مغازه های دیگه دیدم هست.ولی شمارهاشونو ندارم.ی نوع دیگه از این N T S C_PAL پال هم هست این دیگه قابل استفاده نیست میتونی از سیمش استفاده کنی.شاید توی شهرتون به احتمال زیاد باشه.الان عکسشو میفرستم برات عزیزم....
شما میتونی از این وسیله که اسمش NTSC-PAL CONVERTOR هست استفاده کنید.یعنی قابشو کلا برداری حتی بردشو فقط به سیمش نیازه.همشون 12 پین هست از اینا قدیما استفاده میشد.الان دیگه بدرد نمیخوره.ممکنه تو شهرتون پیدا بشه.من خودم 8 تا دارم.هیچ نیازی بهشون ندارم.این هم از عکساش.امیدوارم بتونی گیر بیاری
سلام دوست عزیز.این فقط 1 مغازه از 2000 مغازست.اونجا مغازه های دیگه دیدم هست.ولی شمارهاشونو ندارم.ی نوع دیگه از این N T S C_PAL پال هم هست این دیگه قابل استفاده نیست میتونی از سیمش استفاده کنی.شاید توی شهرتون به احتمال زیاد باشه.الان عکسشو میفرستم برات عزیزم....
130349 130350 130351

شما میتونی از این وسیله که اسمش NTSC-PAL CONVERTOR هست استفاده کنید.یعنی قابشو کلا برداری حتی بردشو فقط به سیمش نیازه.همشون 12 پین هست از اینا قدیما استفاده میشد.الان دیگه بدرد نمیخوره.ممکنه تو شهرتون پیدا بشه.من خودم 8 تا دارم.هیچ نیازی بهشون ندارم.این هم از عکساش.امیدوارم بتونی گیر بیاری
View attachment 130349View attachment 130350View attachment 130351
چه جالب من اینا خیلی جاها دیدم ممنون بابت راهنماییتون

آخرین ویرایش:
چه جا

چه جالب من اینا خیلی جاها دیدم ممنون بابت راهنماییتون
در ضمن شما فقط به 7 پین نیاز دارید.1سیاه.ارت2سفید.صدا3.قرمز.صدا4زردبرای کامپوزیت----ودر اخر برای کامپوننت5.قرمز6سبز7ابی.بدونه خازن استفاده کن .سوالی داشتی کوتاهی نکن بپرس

در ضمن شما فقط به 7 پین نیاز دارید.1سیاه.ارت2سفید.صدا3.قرمز.صدا4زردبرای کامپوزیت----ودر اخر برای کامپوننت5.قرمز6سبز7ابی.بدونه خازن استفاده کن .سوالی داشتی کوتاهی نکن بپرس

یه تشکر ویژه از شما بابت راهنمایی های خوبتون مخصوصا درباره خرید کانورتر قدیمی
بالاخره درستش کردم و کار کرد
130805
کل هزینه با پول پست خرید کانورتر بود که شد ۴۱هزار تومن تقریبا یک پنجم قیمت سفارشش از خارج کشور
خیلی متشکرم بابت راهنمایی های همه دوستان

یه تشکر ویژه از شما بابت راهنمایی های خوبتون مخصوصا درباره خرید کانورتر قدیمی
بالاخره درستش کردم و کار کرد
View attachment 130805
کل هزینه با پول پست خرید کانورتر بود که شد ۴۱هزار تومن تقریبا یک پنجم قیمت سفارشش از خارج کشور
خیلی متشکرم بابت راهنمایی های همه دوستان
خواهش میکنم عزیزم.این وظیفه همه ما هست که مشکلاتی که قبلا داشتیم برای عزیزانی مثل شما تکرار نشه.موفق باشی .با تشکر از تمام عزیزان در سایت بازی سنتر که در هر عرصه به مردم عزیز ایران کمک میکنند

یه مشکلی که من دائم درگیرم باهاش تو ps2
نویز تصویره
تا الان ۲ تا کابل سه فیش معمولی (کامپوزیت) تست کردم ، این اخری هم که کابل کامپوننت درست کردم هم همین مشکل هست.
بعد یه چند ساعت که دستگاه کار میکنه نویزها شروع میشه و خط نویز از پایین به بالا حرکت میکنه

نکته: ۱-تلوزیونم LED
۲-این مشکل هم تو کامپوزیت داشتم هم تو کامپوننت
۳-کابل کامپوننت که ساختم خازن نداره.
۴-صدا مشکلی نداره

یه مشکلی که من دائم درگیرم باهاش تو ps2
نویز تصویره
تا الان ۲ تا کابل سه فیش معمولی (کامپوزیت) تست کردم ، این اخری هم که کابل کامپوننت درست کردم هم همین مشکل هست.
بعد یه چند ساعت که دستگاه کار میکنه نویزها شروع میشه و خط نویز از پایین به بالا حرکت میکنه

نکته: ۱-تلوزیونم LED
۲-این مشکل هم تو کامپوزیت داشتم هم تو کامپوننت
۳-کابل کامپوننت که ساختم خازن نداره.
۴-صدا مشکلی نداره
سلام دوست عزیزم. من قبلا به این نکته اشاره کردم که اگه برگردی به صفه قبل .اونجا نوشتم که روی دستگاهای اسلیم بهتر جواب میده.میتونی نگاه کنی که بعضی از دوستان گفته بودند اسلیم و فت نداره.تازه منظور من اسلیمهای اخرین مدل که به هیچ وجه.نویز ندارند.منظورم اسلیمهای مدل SCPH 90000 به بالاست .همون اسلیمهای بدونه اداپتور.این نوع اسلیمها از نظر سیگنال تصویر از دستگاهای مدل پایین خیلی بالا هست هیچ نوع نویزی در تصویرش وجود ندارند.مدلشو در تصویر زیر میزارم 131095 131096

سلام دوست عزیزم. من قبلا به این نکته اشاره کردم که اگه برگردی به صفه قبل .اونجا نوشتم که روی دستگاهای اسلیم بهتر جواب میده.میتونی نگاه کنی که بعضی از دوستان گفته بودند اسلیم و فت نداره.تازه منظور من اسلیمهای اخرین مدل که به هیچ وجه.نویز ندارند.منظورم اسلیمهای مدل SCPH 90000 به بالاست .همون اسلیمهای بدونه اداپتور.این نوع اسلیمها از نظر سیگنال تصویر از دستگاهای مدل پایین خیلی بالا هست هیچ نوع نویزی در تصویرش وجود ندارند.مدلشو در تصویر زیر میزارمView attachment 131095View attachment 131096
من امشب در این نوع از دستگاهای قدیمی کارایی انجام میدم به محض گرفتن نتیجه حتما تا فردا جواب خواهم داد دوست عزیز

این نکته در نظر بگیرید که بعد یه مدت نویز میاد(حدود ۲-۳ ساعت بعد) ولی اول کار تصویر صافه
میدونم چی میگی.من چند تا دستگاه اداپتوری اسلیم دارم.چندتا هم غیر اداپتوری یعنی اخرین مدل که 90000 به بالاست.اداپتور دارا کم کم این موج بشتر میشه.ولی مدل بالاها هیچ نویزی ندارند.باز بااین وجود امشب قراره روی اداپتورها چند روش انجام بدم شاید کلا این نویزها از بین برند.امشب کارمو انجام میدم فردا نتیجشو میگم دوست گرامی

View attachment 131155
به نظرتون میشه از این کابل استفاده کرد؟تبدیل به کابل کامپوننت برای ps2 کنیم ، کیفیت بالاتر میره؟
سلام فعلا ی عکس از تصویر تلوزیون که دستگات بهش وصله رو بزار ببینم نویزها به چه شکلی هست .الان منتظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or