سلام بر شماسلام به دوستان
اقا بازی های دیسکی ps1 رو که توی ps2 اجرا کنیم اینا روی مموری ps2 سیو میشن؟؟؟؟ یا نه هر بار باید از اول بری؟
اگر سیو میشن که یه مموری بخرم چون مموری قبلیم سوخته ولی اگرم سیو نمیشن که کلا بیخیالش شم
چون از بعضیا شنیدم که میگفتن بازیای ps1 رو میشه روی ps2 سیو کرد و دیگه مدام از اول نرفت
سلام به دوستان
اقا بازی های دیسکی ps1 رو که توی ps2 اجرا کنیم اینا روی مموری ps2 سیو میشن؟؟؟؟ یا نه هر بار باید از اول بری؟
اگر سیو میشن که یه مموری بخرم چون مموری قبلیم سوخته ولی اگرم سیو نمیشن که کلا بیخیالش شم
چون از بعضیا شنیدم که میگفتن بازیای ps1 رو میشه روی ps2 سیو کرد و دیگه مدام از اول نرفت
دمت گرمسلام
اگه از طریق دیسک بازیهای ps1 اجرا میکنی باید حتمأ مموری کارت ps1 داشته باشی تا سیو بشه ..اگه از طریق usb بازیهای ps1 اجرا میکنی .خودش تو usb ایکون سیو باز میکن ظرفیت بینهایت.حتی میتونی بازیهای ps2 داخل usb سیو کنی .فقط باید اول ps2 هک فری مک بوت داشته باشه باید.بازیهای ps1 تبدیل کنی به vcd...تا اجرا بشن آموزشهای بیشتر داخل فروم هست..
دمت گرم
اره با فلش زیاد روی ps2 بازی کردم مموری رو دادم بنده خدا یه نرم افزاری ریخت فلش خورش کرد ولی یه بدی که داره بازی ها توی کات سین ها دچار لگ میشن
بعد در رابطه با مموری ps1 من نمیدونستم به ps2 میشه مموری ps1 زد فکر نمیکردم اجرا کنه یعنی الان یه مموری ps1 بگیرم بالا میاد توی ps2??
دمت گرم خیلی لطف کردی بهمبله اجرا میشه مموری ps1 فقط برای سیو کردن بازی از طریق دیسک فقط کاربرد داره....ولی بازیهای ps1 از طریق usb اجرا کنی .آیکون سیو بازی داخل usb میفت .البته یه سریع برنامه موجود .که میشه سیو داخل مموری کارت خارج کرد و اون رو تبدیل به سیو داخل usb
کرد..مثلأ یه سیو قدیمی داری که میخای اون رو داخل usb بریزی با اون برنامه تبدیلش میکنی واجرا میشه تو usb ..برای ps1
این مشکلات طبیعی قفل فریز هنگ داخل بازی ..ps2 از طریق usb ..
البته راه داره که این مشکل حل بشه فقط از طریق نتوورک آدابتور برای ps2 fat ..که سرعت بازیها خیلی زیاد میشه..وبدون مشکل اجرا میشه...
دمت گرم خیلی لطف کردی بهم
اتفاقا ps2 fat داشتم تا یک ماه پیش ولی چون لنزش ضعیف شده بود و قابل تعمیر هم نبود (یارو میگفت چون از سری 50000 نیست دیگه نمیشه کاریش کرد) فروختمش
یه slim نو گرفتم
اگر بتونم یه 50000 گیر بیارم معرکه میشه با این نتوورک اداپتور که گفتین ولی بعد میدونم این تنوورک ها گیر بیاد
نمیدونم این ps2 لامصب چه معجزه ای هست که با این کنسول های نسل های جدید رو دارم ولی از ps2 نمیشه دل کند
از کلاک تاور 3
اویل 4
اونیموشا 3
کارت درستهPs2 فت گرفتی نتوورک برای فروش موجود دارم..البته ناقابل..