سلام دوستان
قصد خرید یه کنسول PS2 دست دوم رو داشتم می خواستم بدونم از کجا باید بفهمم که لنزش ضعیف نیست ؟!
دیسک بذار ببین راحت بازی رو اجرا میکنه یا نه. اگر راحت اجرا کرد لنز اوکی هست. البته چند تا دیسک بذار
سلام دوستان
قصد خرید یه کنسول PS2 دست دوم رو داشتم می خواستم بدونم از کجا باید بفهمم که لنزش ضعیف نیست ؟!
سلام من یه ps2 دارم ، چند وقتیه بازی هارو اجرا نمیکنه ، میخواستم یه لنز نو بندازم،اگر جای مطمئنی رو میشناسید برای تعویض لنز لطفا بهم معرفی کنید.
جایی باشه که خیالم راحت باشه واقعا لنز نو میندازه.
من تو تهران هستم،(تو پشت شهرداری ، توپخونه ، جای مطمئنی هست؟)
ممنون.
سلام اقا من یه ps2 مدل فت 5000 دارم تا موقعی که روشنش میکنم خودش خاموش میشه
کمک کنید مرسی
با سلام. يك پلي استيشن فلش خور شده مدل فت خريدم.متاسفانه هنگام تست متوجه شدم كه صداي بازي ها بسيار ضعيف هست بطوريكه بايد ولوم تلويزيون را تا آخر زياد كنم.تو تنظيمات رفتم اون صداي ديجيتال را on و off كردم براش يك كابل digital audio optical خريدم ولي جواب نداد. دوستان اگر دليلش را ميدونن لطفا راهنمايي كنند. لنز خراب و همچنين درب دي وي دي باز نميشود.آيا ممكن است هنگام فلش خور شدن اين مشكل براش پيش اومده باشه؟
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال داشتم بازی هایی که مربوط به ps2هست ولی وقتی اجرا نمیشه مشکلشون چیه؟میشه مشکلشونو حل کرد؟
مرسی
احتمال زیاد دیسک مبدا مشکل داره. بازی رو دانلود کنسد و بعد رایت کنید ببینید مشکل حل میشهسلام
من میخوام از بازی god of ware یه نسخه رایت کنم چون دیگه بالا نمیاد تو دستگاه.
با نرم افزار image burn ایمیج گرفتم رو dvd-9 رایت کردم (7.94gb) حجم داره چون ولی بالا نیومد
با نرو ایمیج گرفتم رایت کردم نخوند!
مشکل کجاست اگه میشه راهنمایی کنید؟
امکانش هست خود dvd منبع خراب شده باشه یا من نتونستم رو dvd-9 رایت کنم؟
سپاس
ببینید وقتی دیسک رو جا میندازید کج جا میوفته یا ترازه؟ با دست اروم بچرخونید و ببینید دلیل گیرش چیه؟سلام پلی استیشن دوی من رو سی دی خش میندازه دوجا بردم تعمیر درست نشده هم لنزشو بلدم عوض کنم هم موتورش ایراد از چیه؟
دیسک رو نگاه کردم تراز بود.ببینید وقتی دیسک رو جا میندازید کج جا میوفته یا ترازه؟ با دست اروم بچرخونید و ببینید دلیل گیرش چیه؟
میتونه از درست بسته نشدن کنسول
مشکل لاستیکایی که چهار گوشه اپتیک میوفته
درست بسته نشدن خود اپتیک
و در اخر خود موتور باشه.
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
در ضمن با دست چرخوندم گیر نداشت راحت می چرخه.ببینید وقتی دیسک رو جا میندازید کج جا میوفته یا ترازه؟ با دست اروم بچرخونید و ببینید دلیل گیرش چیه؟
میتونه از درست بسته نشدن کنسول
مشکل لاستیکایی که چهار گوشه اپتیک میوفته
درست بسته نشدن خود اپتیک
و در اخر خود موتور باشه.
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk