آخرین قیمت من واسه بزرگها 400c فابریک70 هزار تومن و واسه کوچکها 15 هزار تومنبا سلام. قيمت لنز نو ps2 بزرگ و كوچك رو ميخواستم. با سپاس فراوان
آخرین قیمت من واسه بزرگها 400c فابریک70 هزار تومن و واسه کوچکها 15 هزار تومنبا سلام. قيمت لنز نو ps2 بزرگ و كوچك رو ميخواستم. با سپاس فراوان
یکی از دوستانم چند هفته پیش این کارو امتحان کرد از 8تا چیپ m7 فقط دوتا کار کرد اون هم تو مدل 540000 دلیل اون هم غیر اورجینال بودن مود چیپهاست .ولی من خودم modbo720 رو به 50000 زدم وتا حالا مشکلی نداشته و خوب کار کرده.سلام
من یه ps2 مدل 50000 داشتم دادم که روش مود چیپ نسب کنن . حالا که مود چیپ نسب کرده لنز از کار افتاده . نمیدونم چرا ولی مدل مود چیپی که نسب کرده m7بوده . حالا می خوام بدونم این مدل روی ps2 50000 جواب میده .
با تشکر .
این مشکل هنگامی اتفاق میفته که هنگام سیو یا لود مموری رو در بیاورید و یا دستگاه هنگ کنه.یه سوال : موقع خالی کردن مموریم یه دفعه بعد اومدن چندتا ایکون سیو بازی دستگاه هنگ میکنه که هیچ راهی نداره باید صفرش کنم الان من نمیتونم مموریمو خالی کنم ( از مموری نیست چون با یه مموریه دیگه هم امتحان کردم ) دستگاهمم از این کوچیک هاست نقره ای
کمک کنید لطفا ؟
سلام من هم وقتي دستگاهم رو روشن ميكنم بدون ديسك و ميرم تو قسمت مموري تا ببينم چقدر فضا آزاد دارم يا سيو پاك كنم مي نويسه لود ولي ديگه نميره و دستگاه قفل ميكنه مشكل از مموري هست چون با مموري هاي ديگه اينجوري نيست مموري خودم رو بردم روي يك دستگاه ديگه هم تست كردم بازم همينجوري بود البته از داخل بازي ميشه بازي رو سيو كرد. يكي به دادم برسه 15 هزار تومن مموري همين ديروز خرديم...