هجوم زامبی ها به Red Dead Redemption

R.I.P Frobary

Loyal Member
سلام!

87478968162357996330.jpg

​

Rockstar اعلام کرد که DLC جدیدی برای Red Dead Redemption در نظر گرفته است که در آن باید با زامبی ها مبارزه کنید! این DLC که سومین DLC این بازی است Undead Nightmare نام دارد و در آن باید به کمک John Marston راهی برای مقابله با گسترش ویروسی که مردم را به زامبی تبدیل می کند، پیدا کنید. تمرکز این DLC بر روی بخش تک نفره است و در آن مکان های جدید، سلاح های جدید و حیواناتی که به زامبی تبدیل شده اند وجود دارد. همچنین Mode های جدیدی (با تمرکز بر روی زامبی ها) برای بخش چند نفره نیز طراحی شده است. Undead Nightmare اکتبر امسال بر روی XBOX Live و PSN عرضه خواهد شد.

منبع
تصویر مربوط به این DLC نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
خُب هرکی دوست نداره دانلود نکنه! اسلحه رو سرتون نذاشتن که باید دانلود و بازیش کنید!
من دلم میخواد نظرم رو در مورد DLC های فوق العاده مسخره ی این بازی ( البته اولیش که یه سری مرحله ی Coop به بازی اضافه کرد واقعاً خوب بود) بگم ، شما مشکلی داری با این موضوع؟

من دلم میخواد نظرم رو در مورد DLC های فوق العاده مسخره ی این بازی ( البته اولیش که یه سری مرحله ی Coop به بازی اضافه کرد واقعاً خوب بود) بگم ، شما مشکلی داری با این موضوع؟

نظر دادن با توهین کردن به بازی خیلی فرق داره...
ضمنا مگه من مستقیم به شما اشاره کردم؟! :)
تا یه حرفی از زامبی میاد همه هی میریزن که وای بازی نابود شد وای بازی بهمان شد.... خُب بازی اصلی که خوب بود و همه لذت بردن! حالا یه دی ال سی هم میاد که طرفدارایی مثل من داره!
حالا اگه کسی ازش خوشش نمیاد میتونه راحت دانلود نکنه و بگه خوشش نمیاد نه اینکه نظراتی مثل گند زده شد به بازی یا خاک بر سرشون با این دی ال سی دادنشون...
خوشبختانه مثل دی ال سی های بعضی بازی ها هم نیست که آدم مجبور باشه دانلود کنه تا یه مرحله از وسط بازی باز بشه!
واقعا یه دی ال سی هستش که یه چیز اضافه به بازی اضافه میکنه...

به نظر من که کل این بحث سر اینکه زامبی دار شدن "ردر" (به این میگن فارسی سازی) به بازی گند می‌زنه یا نه بخاطر یک اشتباهه که بعضی دوستان مرتکب میشن
و اون اینه که فکر می‌کنن یه dlc باید در حد بازی باشه و در واقع Dlc ها با سنگ بازی‌ها محک می‌خورن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or