هجوم زامبی ها به Red Dead Redemption

R.I.P Frobary

Loyal Member
سلام!

87478968162357996330.jpg

​

Rockstar اعلام کرد که DLC جدیدی برای Red Dead Redemption در نظر گرفته است که در آن باید با زامبی ها مبارزه کنید! این DLC که سومین DLC این بازی است Undead Nightmare نام دارد و در آن باید به کمک John Marston راهی برای مقابله با گسترش ویروسی که مردم را به زامبی تبدیل می کند، پیدا کنید. تمرکز این DLC بر روی بخش تک نفره است و در آن مکان های جدید، سلاح های جدید و حیواناتی که به زامبی تبدیل شده اند وجود دارد. همچنین Mode های جدیدی (با تمرکز بر روی زامبی ها) برای بخش چند نفره نیز طراحی شده است. Undead Nightmare اکتبر امسال بر روی XBOX Live و PSN عرضه خواهد شد.

منبع
تصویر مربوط به این DLC نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
یعنی بخش سنگل هم داره؟؟؟
من که یکیش رو گرفتم اصلا حال نکردم(لجند اند کیلرز)
فقط کرکتر و سلاح بود باسه انلاین.
یعنی شما وقتی میخوای 800 Microsoft Point بدی یه DLC بخری اصلاً به توضیحاتش نگاه نمیکنی که اینا فقط برای بخش آنلاین ِ ؟

اخه این چه وضعشه
تا دیدن بازی قشنگی از اب در اومده دارن داغونش میکنن)xجان مارستونو چه به زامبی کشتن :-/
شده عین fallout 3 . هر ماه یه dlc :))

سلام!

Skull_Cowboy.jpg

​

Rockstar اعلام کرد که DLC جدیدی برای Red Dead Redemption در نظر گرفته است که در آن باید با زامبی ها مبارزه کنید! این DLC که سومین DLC این بازی است Undead Nightmare نام دارد و در آن باید به کمک John Marston راهی برای مقابله با گسترش ویروسی که مردم را به زامبی تبدیل می کند، پیدا کنید. تمرکز این DLC بر روی بخش تک نفره است و در آن مکان های جدید، سلاح های جدید و حیواناتی که به زامبی تبدیل شده اند وجود دارد. همچنین Mode های جدیدی (با تمرکز بر روی زامبی ها) برای بخش چند نفره نیز طراحی شده است. Undead Nightmare اکتبر امسال بر روی XBOX Live و PSN عرضه خواهد شد.

منبع
تصویر مربوط به این DLC نیست.
عکسش نمیاد برا من ! :دی

ایده از این مسخره تر گیر نیاوردن تا به گند نکشن این بازی رو ول کن نیستن این Left 4 Dead چی کار کرد که همه به زامبی دارن کشیده میشن اون از Cod Word at war اینم از این...

خُب هرکی دوست نداره دانلود نکنه! اسلحه رو سرتون نذاشتن که باید دانلود و بازیش کنید!
ایده از این مسخره تر گیر نیاوردن تا به گند نکشن این بازی رو ول کن نیستن این Left 4 Dead چی کار کرد که همه به زامبی دارن کشیده میشن اون از Cod Word at war اینم از این...

شما یک بار L4d یا زامبی های waw رو به همراه 3 تا دوست دیگه coop برید اونوقت ارزششون رو میفهمید ;)

خُب هرکی دوست نداره دانلود نکنه! اسلحه رو سرتون نذاشتن که باید دانلود و بازیش کنید!

شما یک بار L4d یا زامبی های waw رو به همراه 3 تا دوست دیگه coop برید اونوقت ارزششون رو میفهمید ;)

من ارزش Left 4 Dead رو پایین نیاوردم فقط گقتم دلیل نمیشه که همه بازی ها از اون تقلید کنن

یعنی شما وقتی میخوای 800 Microsoft Point بدی یه DLC بخری اصلاً به توضیحاتش نگاه نمیکنی که اینا فقط برای بخش آنلاین ِ ؟
:d
اون موقع که خریدم تازه 360 گرفته بودم نمیدونستم 800پویند معادل چند دلار تو psn هست:d
گفتم 800 تا اضافه مونده بزا اینو بخرم ببینم چیه :d
حالا شد 2 تا سوال:
1پس سینگل هم داره دگه؟؟
2. لجند اند کیلرز هم سینگل داشته از دستم در نره؟؟ :d

:d
اون موقع که خریدم تازه 360 گرفته بودم نمیدونستم 800پویند معادل چند دلار تو psn هست:d
گفتم 800 تا اضافه مونده بزا اینو بخرم ببینم چیه :d
حالا شد 2 تا سوال:
1پس سینگل هم داره دگه؟؟
2. لجند اند کیلرز هم سینگل داشته از دستم در نره؟؟ :d
800 چه ربطی به PSN داره مهم تر از همه چه ربطی به XBOX360 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or