IMANOKA
کاربر سایت
داداشام سلام یه هارد یه ترا میخوام به PS3اسلیم ۱۲۰gigبخوره لطفا معرفی کنید فوری
silicon power armor a80:d
داداشام سلام یه هارد یه ترا میخوام به PS3اسلیم ۱۲۰gigبخوره لطفا معرفی کنید فوری
سلام
یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترابایت المنتس هست که با نرم افزار مینی تولز پارتیشن به FAT32 فرمت کردم اما متاسفانه PS3 نمیشناسدش در حالی که یکی از اقوام من هم این مدل را داره اما برای اون را کنسولش PS3 میشناسدش.
ممنون میشم بگید باید چکارش کنم با چی فرمتش کنم
اقا تورو خدا کمک کنید:
سلام من هارد 500 گیگ یو اس بی 2 دارم و راحت همه بازی رو از مولتی من لود و بازی میکردم اما دو روزه وقتی از هارد بازی رو لود میکنم بازی گیرمیکنه و هنگ میکنه وقتی از بازی میام بیرون و میرم داخل مولتی من میبینم هارد نیست و دستگاه نشونش نمیده بعد که خواموش روشن میکنم دستگاه رو دوباره هارد و بازی های توش رو نشون میده ولی میزنم لود شه وسط لودینگ های اول بازی ها گیر میکنه و وقتی میرم تو مولتی من هارد و بازی هاش هیچ کدوم نیستن
هیچ راهی برای اینکه از روی هارد NTFS بتونید بازی اجرا کنید نیست، فقط میتونید از روش فایل و بازی کپی کنید که اونم باید یسری کار روش انجام بدید،اموزشش تو انجمن هست ، در ضمن با ویندوز نمیتونید اونو به FAT32 فرمت کنید ، باید از نرم افزار هایی مثل EASEUS Partition Master استفاده کنید !ســـــــــــــــلام
ببخشید من اصلا نمیتونم هاردم رو فرمت کتم هر کار میکنم fat32 نمیشه با هر شیوه ای رفتم نشد چکار کنم؟ فقط exFAT داره با NTFS و هاردم usb3 و اسمش transcend 1TB من پسر خالم هاردشو برا تسته usb3 روی ps3 بهم داد کاملا بدون هیچ مشکلی خوندو حتی فیفا هم باهاش بازی کردم هاردش sp 1TB بود فرمتشم NTFS ;\ داغون شدم چیکار کتم ؟ هاردو امروز گرفتم کنسولم اصلا هاردمو شناسایی هم نمیکنه ولی ماله پسرخالم راحت اومد
اگه راهی به جز هاب هست بهم بگین اگه نیس با همین هاب میشه ؟ اخه میترسم سرعت کم باشه
ببخـــــــــــــــــــشـــــــــــید زیاد شد D: ممنون
اخه با اون نرم افزار نمیتون فرمت کنم نمیشههیچ راهی برای اینکه از روی هارد NTFS بتونید بازی اجرا کنید نیست، فقط میتونید از روش فایل و بازی کپی کنید که اونم باید یسری کار روش انجام بدید،اموزشش تو انجمن هست ، در ضمن با ویندوز نمیتونید اونو به FAT32 فرمت کنید ، باید از نرم افزار هایی مثل EASEUS Partition Master استفاده کنید !