Mehrdad092000
کاربر سایت
سلام
دوستان فلش های usb3کسی تست کرده روی slim
بدون هاب؟
دوست عزیز مطمییی؟
چه مدلیو تست کردی؟
منظورتون اگر فلش هست اره کاری به مدل نداره چون برق USB همشون یکی هست و یواس بی 2 هم قابلیت پشتیبانی از 3 رو داره چون من هارد 3 ترابایت یو اس بی 3 به اسلیم وصل کردم خوند .....
اخه اسلیم نمیخونه usb3رو باید به هاب میزدیم من 2تا وسترن قبلا تست کردم نشد اما با هاب شد
اما هارد های خود سونی میشه بدون هاب
حالا میخوام یه فلش 32 بگیرم خواستم ببینم کدوم مدل ها تست شدن
بابا........!!!!
شما چرا WD میخرید باور کنید اصلا بدرد نمیخوره ....... !!! معلومه نمی خونه چون برای خوندن این هارد باید کنسول برقی زیادتری نسبت به بقیه هارد ها بهش بده ......
شما هر هردی رو وصل کنید به غیر از این مارک مطمئن باش بهش میخوره .....
اره بخر خیالت تخت باشه .....
دوستان من هاردم سوخته.الان یه هارد دیگه خریدم.Fat32 زدم ولی بازم نمیتونم آپدیت 4.65 رو نصب بکنم.یعنی اصلا سیستم عامل سونی بالا نمیاد.همین که روشن میکنم اولین پیغام اینه که میگه دکمه ی PS رو بزن.بعدش یه پیغام میاد که اینجوری شروع میشه.
the system software cannote be run correctly. press the PS bottun.
چیکار کنم من الان؟
خود دستگاه هم 4.65 یا پایین تر میخواد.من 4.65 و هم 4.60 امتحان کردم ولی فایل آپدیتی پیدا نمیکنه.از سایتای مختلف فایلهای آپدیت رو دانلود کردم و زدم ولی قبول نمیکنه.هم ورژن حبیب و هم روجرو.
توروخدا هرکی میدونه بگه چیکار باید بکنم….
سلام میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم ، چند تا سوال داشتم
1- یه نفر میگفت هارد های با حجم بالا به دستگاه وصل کنی سرعت میاد پایین ، من میخواستم یه هارد 3 یا 4 ترابایت بخرم ، حالا واقعا روی سرعت تاثیر داره ؟ چقدر؟
چون یه هارد 3 ترا هم قیمت 2 تا هارد 1 ترا (یعنی جمعا 2 ترا) هستش.
2- هارد سی گیت بهتره یا وسترن دیجیتال ، فروشندهه میگفت هردو شون تو یه سطح هستن ، فقط سی گیت کوچیکتره ، واقعا این طوره ؟ به هر حال کدوم رو بخرم بهتره؟
یه هارد 1 ترا سی گیت دارم مشکلی ازش ندیدم ، ولی از وسترن دیجیتال بیشتر تعریف شنیدم.
ممنون.
هارد سامسونگ خوبه برای PS3??