هارد های اکسترنال تست شده روی ps3

درود

خواستم یه راهنمایی کنم کار دوستان راحت بشه شما هر نوع هاردی از هر برندی با هر ظرفیتی با هر کانکتوری اعم از USB 2 یا USB3 رو می تونید به راحتی به PS3 بشناسونید فقط کافیه از یک هاب USB2 در مسیر اتصال هاردتون به کنسول استفاده کنید برای هارد هایی که مشکل دارند . قیمت هاب حدود 10 تومن هست .

موفق باشید

با هاب تست نکردم! ولی با یه کابل دیگه به غیر از مال خودش تست کردم جواب داد البته
باز میلنگید!!!

سلام دوستان

من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم واسه PS3 slim

500 یا 640 . حالام میخواستم که هم زیبا باشه و هم نیازی به این هاب و این چیزا نباشه .

از مدل های زیر و یا مدی که خودتون مشناسین 2-3 تا رو بهم پیشنهاد بدین .

مرسی

http://www.takrayan.ir/takrayan/mainsite/products_sub.asp?catid=8&subid=10&sorting=OUR_PRICE desc

---

یه در خوسا دیگه . میخواستم ببینم که ه نظر شما موو بخرم یا فرمون ؟

از بین فرمون های زیر یکی رو بهم بیشنهاد بدین .

قیمت هم حدودا 80-90

ممنون

یه هارد seagate 500GB بگیر راحت با دستگات کار میکنه و مشکل و دردسری هم نداره

مسلما move بخری بهتره اولا حساسیت بالاتری داری ثانیا بازی های بیشتری رو میتونی

باهاش انجام بدی مثلا killzone3 با move خیلی عالی میشه

سلام دوستان
من یه هارد Western Digital My Book Essential Edition USB3.0 - 2tb
دارم و با فرمت NTFS فرمت شده ولی اصلا هارد رو نمیشناسه
میخوام هارد داخلی واسش بخرم که دردسرش کمتر باشه، دستگاه تا چه ظرفیتی و چه مارکی رو قبول میکنه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

دوستان .دوباره کمک میخوام
قاطی کردم

من اینا رو انتخاب کردم : باتوجه به اینکه ps3 slim هست ماله من ، کدوم رو پیشنهاد میکنین که خوب و راحت و پر سرعت و بی دردسر باشه ؟

ممنون

12951_893917903_1.jpg

11018_918576560_6.jpg

من میخوام زیبا هم باشه . نه اینکه کت و کلفت باشه .

اگه چیز بهتری هم هست لطفا با نام کاملش بهم بگین .

مرسیییییییییییییییییییی

من نمیدونم چرا ما ها خود آزاری داریم و می خوام مشکل واسه خودمون درست کنیم ... هارد خود ps3 سیگیت هست و شک نکنید بهترین سازگاری رو هارد های سیگیت با ps3 دارن
مدل های goflex pro 7200 rpm بهترین انتخاب هست در درجه ی بعدی goflex 5400 rpm
کلا سیگیت بخرید هم ارزونتر هم راحت تر هم شیک تر ...
میرید وسترن میگیرین هم حداقل 10 تومن گرون تره هم 5400 دوره هم باید 10 تومن پول هاب بدید هم دردسر داره
اینقدر هم گول usb 3.0 رو نخورید اولا که باید یک کارت pci واسش بگیرید که حدود 40 50 تومن هست بعدم مگر شما هر روز میخواین بازی های ps3 رو جابجا کنید که اینقدر نگران سرعت جابجایی usb 2.0 هستید و usb 3.0 هم کاملا با ps3 ناسازگاره و با هابی که سر راهش قرار میدید در اصل usb 2.0 می کنیدش ... حالا usb 3.0 به چه دردتون میخوره پس !!!!
usb 3.0 بدرد کسانی میخوره که تو کار کپی اطلاعات چند ترابایتی هستن نه چند گیگ بازی !!!

من حتی در این باره با مسئول فنی سازگار ارقام(گارانتی کننده هارد های سیگیت و وسترن ) حدود 30 دقیقه صحبت کردم و کامل مسئله رو از همه جهات بررسی کردیم اونم میگفت سیگیت بگیرین . از لحاظ خرابی هم قسم می خورد جون بچش رو که خرابی های هاردهای سیگیت و وسترن به یک اندازه هست و کیفیت هر دو مثل همه ...
راستی ارزون ترین قیمت ها رو هم فروشگاه زیتون کامپیوتر توی زیر زمین پاساژ ایران میده ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم واسه PS3 slim

500 یا 640 . حالام میخواستم که هم زیبا باشه و هم نیازی به این هاب و این چیزا نباشه .

از مدل های زیر و یا مدی که خودتون مشناسین 2-3 تا رو بهم پیشنهاد بدین .

مرسی

http://www.takrayan.ir/takrayan/mainsite/products_sub.asp?catid=8&subid=10&sorting=OUR_PRICE%20desc

---

یه در خوسا دیگه . میخواستم ببینم که ه نظر شما موو بخرم یا فرمون ؟

از بین فرمون های زیر یکی رو بهم بیشنهاد بدین .

قیمت هم حدودا 80-90

ممنون
دوست عزیز فرمون خیلی بیشتر حال میده شک نکن اما بشرطی که g27 لاجیتک باشه که 410 تومن هست که کاملا شبیه سازه و دقیقا فرمون ماشین هست و 900 درجه نه فرمون 90 تومنی با مارک ناشناس چینی ...شما همون موو بیشتر راضیت می کنه و اگه فرمون 90 تومنی بگیری بدجور پشیمون میشی...فرمون واسه ps3 باید دو خصوصیت داشته باشه مارکش حتما لاجیتک و حتما 900 درجه باشه... موفق باشید

من نمیدونم چرا ما ها خود آزاری داریم و می خوام مشکل واسه خودمون درست کنیم ... هارد خود ps3 سیگیت هست و شک نکنید بهترین سازگاری رو هارد های سیگیت با ps3 دارن
میرید وسترن میگیرین هم حداقل 10 تومن گرون تره هم 5400 دوره هم باید 10 تومن پول هاب بدید هم دردسر داره
اینقدر هم گول usb 3.0 رو نخورید اولا که باید یک کارت pci واسش بگیرید که حدود 40 50 تومن هست بعدم مگر شما هر روز میخواین بازی های ps3 رو جابجا کنید که اینقدر نگران سرعت جابجایی usb 2.0 هستید و usb 3.0 هم کاملا با ps3 ناسازگاره و با هابی که سر راهش قرار میدید در اصل usb 2.0 می کنیدش ... حالا usb 3.0 به چه دردتون میخوره پس !!!!
usb 3.0 بدرد کسانی میخوره که تو کار کپی اطلاعات چند ترابایتی هستن نه چند گیگ بازی !!!

من حتی در این باره با مسئول فنی سازگار ارقام(گارانتی کننده هارد های سیگیت و وسترن ) حدود 30 دقیقه صحبت کردم و کامل مسئله رو از همه جهات بررسی کردیم اونم میگفت سیگیت بگیرین . از لحاظ خرابی هم قسم می خورد جون بچش رو که خرابی های هاردهای سیگیت و وسترن به یک اندازه هست و کیفیت هر دو مثل همه ...
راستی ارزون ترین قیمت ها رو هم فروشگاه زیتون کامپیوتر توی زیر زمین پاساژ ایران میده ...

منم خودم SEAGATE espansion دارم 100% تاییدش میکنم

بدیش اینه که من سی گیت گرفتم اصلا رو خودش یا جعبش سرعت هاردو نزده!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or