من نمیدونم چرا ما ها خود آزاری داریم و می خوام مشکل واسه خودمون درست کنیم ... هارد خود ps3 سیگیت هست و شک نکنید بهترین سازگاری رو هارد های سیگیت با ps3 دارن
مدل های goflex pro 7200 rpm بهترین انتخاب هست در درجه ی بعدی goflex 5400 rpm
کلا سیگیت بخرید هم ارزونتر هم راحت تر هم شیک تر ...
میرید وسترن میگیرین هم حداقل 10 تومن گرون تره هم 5400 دوره هم باید 10 تومن پول هاب بدید هم دردسر داره
اینقدر هم گول usb 3.0 رو نخورید اولا که باید یک کارت pci واسش بگیرید که حدود 40 50 تومن هست بعدم مگر شما هر روز میخواین بازی های ps3 رو جابجا کنید که اینقدر نگران سرعت جابجایی usb 2.0 هستید و usb 3.0 هم کاملا با ps3 ناسازگاره و با هابی که سر راهش قرار میدید در اصل usb 2.0 می کنیدش ... حالا usb 3.0 به چه دردتون میخوره پس !!!!
usb 3.0 بدرد کسانی میخوره که تو کار کپی اطلاعات چند ترابایتی هستن نه چند گیگ بازی !!!
من حتی در این باره با مسئول فنی سازگار ارقام(گارانتی کننده هارد های سیگیت و وسترن ) حدود 30 دقیقه صحبت کردم و کامل مسئله رو از همه جهات بررسی کردیم اونم میگفت سیگیت بگیرین . از لحاظ خرابی هم قسم می خورد جون بچش رو که خرابی های هاردهای سیگیت و وسترن به یک اندازه هست و کیفیت هر دو مثل همه ...
راستی ارزون ترین قیمت ها رو هم فروشگاه زیتون کامپیوتر توی زیر زمین پاساژ ایران میده ...