هارد های اکسترنال تست شده روی ps3

Seagate Goflex
Seagate FreeAgent
هردو رو ساپورت میکنه

ببخشید یعنی چی؟ یه توضیحی بدید لطفا

مال من کارتونش بالا سفیده پایینش زرده از بالا نوشته هاش:

seagate
بزرگ نوشته : expansion
ریز نوشته: portable drive
زیر اینا عکسشو کشیده

تو قسمت زرد رنگ که یک سوم کل ارتفاع کارتون باشه نوشته:

add-on storage for pc

دراخرم نوشته:
usb 2.0 plug-and -play

500 gb go

حالا این هاردمنو ساپورت میکنه ps3؟

2 سالم گارانتی ویستا رو داره. نکنه ساپورت نمیکنه؟ بدبخت شدم؟=((؟

تورو خدا زود ازنگرانی درم بیارید. 67 تومن پول بابتش دادم. اگه ساپورت نکنه به درد هیچ کاریم نمیخوره:((

عزیز 100% جواب نمیده که !! وقتی NTFS باشه !!
باید حتما به fat32 تبدیل کنی .. البته برنامه میخواد خود ویندوز عوض نمیکنه
SwissKnife بد نیست .. برنامه خوبیه ..

منظوره من برنامه مولتی من جدیده که از فرمت ntfs پشتیبانی میکنه فت 32 که قضیش جداست :d
با برنامه os میتونی راحت تو داس FAT 32 کنیش.

حالا این هاردمنو ساپورت میکنه ps3؟

میکنه :d

• Like
Reactions: hosein me
دوستان میشه لینک دانلود یه برنامه رو بدین(که کار کردن با برنامه هم اسون باشه) که با اون هارداکسترنال رو فرمت fat32 کرد
که ps3 راحت هارد رو بشناسه

با تشکر

سلام دوستان من یه هارد 3ترابایت وسترن دیجیتال یو اس بی 3 اداپتوری دارم.این هارد فقط با یو اس بی هاب شناخته میشه
یو اس بی هاب که ماشالا سرعتش مزخرف هست خیلی افت سرعت داره.از دوستان میخوام که یه مدل یو اس بی هاب پر سرعت که افت سرعت نداره زمانی که فقط از یک پورتش استفاده میشه رو معرفی کنند مدل دقیق و اگر میشه از کجا و حدود قیمت.و اگر راه حل مناسب تری سراغ دارند بگن.خیلی ممنون

دوستان میشه لینک دانلود یه برنامه رو بدین(که کار کردن با برنامه هم اسون باشه) که با اون هارداکسترنال رو فرمت fat32 کرد
که ps3 راحت هارد رو بشناسه

با تشکر
EASEUS Partition Master v6.0.1 Professional Edition

فقط اینو بگم کارکردن با این برنامه خیلی سادس من خودم تو 1دقیقه هاردم رو FAT32 کردم.
اموزش هم خواستین میزارم.

حجم:42MB

دوستان بهترین برنامه که fat32 فرمت میکنه و من هارد 3 ترا بایت رو باهاش شناسوندم این هست من با همه کار کردم اما این یه چیز دیگه هست و فقط 25 کیلو بایت هست

ادرس سایت

اگر کسی جواب سوال قبلی من رو بلده بگه :d

سلام دوستان من یه هارد 3ترابایت وسترن دیجیتال یو اس بی 3 اداپتوری دارم.این هارد فقط با یو اس بی هاب شناخته میشه
یو اس بی هاب که ماشالا سرعتش مزخرف هست خیلی افت سرعت داره.از دوستان میخوام که یه مدل یو اس بی هاب پر سرعت که افت سرعت نداره زمانی که فقط از یک پورتش استفاده میشه رو معرفی کنند مدل دقیق و اگر میشه از کجا و حدود قیمت.و اگر راه حل مناسب تری سراغ دارند بگن.خیلی ممنون

چند دفعه قبلا هاب A4tech معرفی شده به عنوان هاب مناسب؛ این عکسشه:
A4-TECH-USB-COKLAYICI-4-PORT-USB-2-0-HUB-64__30060352_0.jpg

من خودم شخصا دنبال راه حل های دیگه هم بودم، یه سری گفتن راه حل نرم افزاری و اینا داره ولی تا اونجا که من اطلاع دارم راه حلی جز هاب وجود نداره! ضمنا به نظر میاد این مشکل فقط با اسلیم ها وجود داره!
قیمتش 10-12 تومنه، اکثر فروشگاه هایی که تو کار کامپیوترن موجود دارن...
همین هاب رو بگیرین حله، آداپتور هم بهش وصل میشه،ولی اول تست کنید ببینید بدون آداپتور مشکل برطرف میشه یا نه، اگر شناسایی نکرد یا سرعت پایین بود از الکتریکی براش یه آداپتور 5 ولت بگیرید، البته خود هاب رو هم همراه ببرید که مشکل پیش نیاد...

ممنون برادرم یه مداری طراحی کرد با پورت یو اس بی معمولی هم خوانده شد خیلی راحت 3 ترابایت رو بدون هاب اجرا شد بازم ممنون دوست من خیلی ممنون که جواب دادی

EASEUS Partition Master v6.0.1 Professional Edition

فقط اینو بگم کارکردن با این برنامه خیلی سادس من خودم تو 1دقیقه هاردم رو FAT32 کردم.
اموزش هم خواستین میزارم.

حجم:42MB

میشه یه مختصر راهنمایی برای فرمت FAT32 که ps3 بشناسه بکنی
خیلی ممنون میشم

آخرین ویرایش:
میگم این برنامه رو دانلود کردم ولی برای اکستر کردن نیاز به پسورد داره. میشه پسورد رو هم بزاری
میشه یه مختصر راهنمایی برای فرمت FAT32 که ps3 بشناسه بکنی
خیلی ممنون میشم
همونطور که گفتم خیلی سادس:
1:این محیط برنامه است که باید هاردی که میخوای فرمت کنی رو انتخاب کنی.
(روی اسم هارد یک کلیک کن)

2:همونطور که توی عکس میبینی اون بالا نوشته Format اون رو بزن.
3:بعد یه پنجره باز میشه که اینه بعد فرمت رو FAT 32 انتخاب کن بعد OK کن تموم:d

You Can REP ME!:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or