هارادا: PS3, Xbox و Wii باید ترکیب شوند

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

AM!R

کاربر سایت
رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ...:p

این چهره:
HGarada.jpg

یعنی آقای Katsuhiro Harada ، تهیه کننده بازی Tekken یا همون تیکن معتقد هست که:

اگر در دنیای بازی های کامپیوتری بخوایم پیشرفت کنیم و نو آوری داشته باشیم باید
سه شرکت سونی و مایکروسافت و نینتندو بشینن سر یه میز و با هم دیگه یه کنسول از خودشون بدن بیرون!!

ایشون همچنین طی مصاحبه ای که با اینجا (news.com.au ) داشته اضافه کرد:
به مرور زمان صنعت بازی سازی و بازی های کامپیوتری بخشی از زندگی مردم شده و ، بهترین راه بودن فقط یک کنسول واسه برطرف کردن این نیازشون است...
همچنین با توجه به رشد سیستم های ارتباط جمعی ، کنسول ها هم میتوانند خود یک ابزار برای ارتباط مردم با هم باشند و من فکر میکنم اگر سونی و مایکروسافت و نینتندو بشینن
یه کنسول طراحی کنن چقدر خوب میشه..
یکی برای همه و همه برای یک کنسول..
شما چه فکر میکنید؟

Code:
http://www.vg247.com/2012/08/08/harada-ps3-wii-and-xbox-360-should-merge-to-fuel-innovation/

این عکس هم توی یکی از کامنت ها بود:
ترکیب XBOX360 و PlayStation و کنسول دستی نینتندو (DS)
console-mock-up.jpg

آخرین ویرایش:
آرزویی که هیچ وقت شاید به حقیقت نپیونده اما اگه این 4 شرکت با هم ترکیب می شدن دیگه هیچ دولتی هم جلو دارشون نبود اون وقت زمانی بود که قانون هم برای خودشون وضع میکردن البته به جای نینتندو من بیشتر نظرم روی اپل هستش اپل + سونی + ماکروسافت + IBM دنیا رو به زانو در میاوردن .

اتفاقی که احتمال اتفاق افتادنش 0% هستش .

خیلی دوست دارم ببینم اگه اینها با هم باشن چی میسازن .

ROFLMAO ! خیلی جرات میخواد بیای همچین نظری ولی مسخرت نکنن . نینتندو که هیچ , الان مایکروسافت و سونی درگیریشون از پدرکشتگی بیشتره و هیچکدوم جز پول چیزه دیگه ای رو نمیشناسن . نوآوری و خلاقیت هم برای خودشون به خرج میدن تا پوز اون یکی رو به زمین بمالن نه که گیر این پلیر ها و یوزر ها چیزی بیاد :d

هرکی هرچی گفت که ارزش خبری نداره . الان مطمئنا خیلیا مثل من اصلا این اقا رو نمیشناختن که براشون مهم باشه چی میگه . ولی خوب بود بسی به این هارادا خندیدیم . :d

حرفش فوق العاده غیر منطقی هست اگه همچین اتفاقی رخ بده رسما بازار رقابتی وجود نداره دیگه و خبری از پیشرفت نیست دیگه به اینجاش فکر نمیکرد وقتی حرف میزد؟وقتی یه شرکت باشه فقط تو بازار میتونه هر آشغالی دست مردم بده براش مهم نیست راضی باشند یا نه چون رقیبی نداره دیگه

باو چرا میزنیش!
yahoo_4.gif
دید همه دارن حرف میزنن گفت منم بیان یه اعلام وجودی بکنم
yahoo_4.gif
نه آخه یه چیزی گفته تو عقل نمیگنجه اصلا :دی مثل اینه که تمامی شرکت ها ماشین سازی یکی کنیم :-/ :دی

آخرین ویرایش:
حرفش فوق العاده غیر منطقی هست اگه همچین اتفاقی رخ بده رسما بازار رقابتی وجود نداره دیگه و خبری از پیشرفت نیست دیگه به اینجاش فکر نمیکرد وقتی حرف میزد؟وقتی یه شرکت باشه فقط تو بازار میتونه هر آشغالی دست مردم بده براش مهم نیست راضی باشند یا نه چون رقیبی نداره دیگه
باو چرا میزنیش!:d دید همه دارن حرف میزنن گفت منم بیان یه اعلام وجودی بکنم:d
نه آخه یه چیزی گفته تو عقل نمیگنجه اصلا
biggrin1.gif
مثل اینه که تمامی شرکت ها ماشین سازی یکی کنیم
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
میدونم. محض مزاح گفتم:d کلا قیافه هم گرفته که بگه من خیلی خفنم
biggrin1.gif

میخواست یه نظریه هوشمندانه بده که خب با جمله زیبای = EPIC FAIL!
biggrin1.gif
روبرو شد
biggrin1.gif
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
عکس ترکیب این سه کنسول دیدم خندم گرفت همین عکس به نظرم نشون می ده هیچ وقت این اتفاق نمی یوفته..فقط صفحه کلید رو نگاه کنید :دی
طرف روشن دله :دی
ببین دیگه طرف چی گفته که همه اعضای این فروم بالاخره تو این تاپیک همه با هم موافقم نظرات باحال بود روحمون شاد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or