نینتندو 43 میلیارد ین ضرر کرد

MαMαSαN

کاربر سایت
20120427wiiu.jpg

کمپانی مشهور نینتندو، خالق کنسول های Wii، Wii U و ... اعلام کرد که با 43 میلیارد ین ضرر مالی رو به روست. در پی این موضوع؛ دیروز یکی از سران شرکت نینتندو گزارش مالی این شرکت را تا پایان ماه مارس یعنی 31 مارس 2012 اعلام کرد. این کمپانی در قبال فروش 647,652 خود دقیقآ 43,204 میلیارد ین ضرر مالی به خود دیده است. البته نینتندو اعلام کرد که به احتمال فراوان این ضرر مالی در سال جاری جبران شود و سود دهی حاصل از فروش کنسولها این مشکل را برطرف کند.

سال گذشته نینتندو با فروش 1,014,345 ینی خود، به هیچ عنوان ضرر نکرد و دقیقآ 77,621 ین صود خالص برای این شرکت حاصل شد. اما به نظر می رسد امسال با سال قبل کمی متفاوت است و نینتندو نیز همانند سونی و مایکروسافت طعم ضرر را به خود دیده است.

البته نینتندو هم ساکت ننشسته است و اعلام کرده که باعث و بانی این ضرر مالی، کاهش قیمت شدید 3DS و Wii بوده است و البته دلیل اصلی آن، پایین آمدین ارزش پول ژاپن یعنی ین است. البته نینتندو گفت مقدار ضرر ما بسیار پایین بوده و رقم آن 37.3 میلیارد ین بوده که با مبادله ای که با شرکت های دیگر داشتیم، مقدار این ضرر کمی جا به جا شد و از 27.7 میلیارد ین به 60.8 میلیارد و در نهایت ضرر خالص این شرکت را 43.2 میلیارد ین رسید.

نینتندو تخمین زده است که اگر تا پایان سال جاری 820 میلیارد ین فروش داشته باشد، به سود خالص 20 میلیارد ین خواهد رسید که باید منتظر ماند و دید که آیا نینتندو موفق خواهد بود یا خیر. البته با توجه به عرضه ی عناوین بزرگی از جمله New Super Mario Bros. 2 و همچنین Animal Crossing که در ماه آگوست در سرارسر جهان عرضه خواهند شد، پیش بینی می شود که نینتندو با فروش خوبی مواجه شود. البته نباید هنوان زیبای Brain Age که در تابستان عرضه می شود را هم دسته کم بگیریم.

کنسول جدید نینتندو یعنی Wii U نیز در نوبت عرضه ی جهانی در سال جاری برای آمریکا، اروپا و ژاپن قرار دارد.

همچنین نینتندو یک لیست از پیش بینی خود در مورد فروش سخت افزار و نرم افزار در سال های آتی ارائه داده است:

• DS: فروش سخت افزار = 2.5 میلیون (5.1 میلیون) ، فروش نرم افزار = 37 میلیون (6.82 میلیون)
  • 3DS: فروش سخت افزار = 18.5 میلیون (13.53 میلیون) ، فروش نرم افزار = 73 میلیون (36 میلیون)
  • Wii: فروش سخت افزار = 10.5 میلیون (9.84 میلیون) ، فروش نرم افزار = 70 میلیون (102.37 میلیون)

این آمار ارائه شده از سوی نینتندو مخصوص Wii U نیز می باشد و فقط مختص Wii نیست. اما نینتندو گزارش جداگانه ای برای هر کنسول ارائه نداده است.

آخرین ویرایش:
ممنون از خبر, ولی در تیتر اومده 43 بیلیون ولی در خبر نوشتید 43 میلیون! بیلیون معادل میلیارد هست.

تصحیح شد دوست عزیز. یک غلط املایی بود. ممنون.

فعلا مارو که راضی نگه نداشته الان بعد از گرز3 داریم پشه پشه میکنیم تا آخر امسال که هیلو4 بیاد اونم که هندوانه در بسته هست..

خب بازم این حرف شما اشتباهه. اگر قرار باشه مایکروسافت سال به سال 20 تا انحصاری هاردکور بده بیرون که نمیشه دیگه ! اون موقع طرفدارای بازیهای فان و آماتور صداشون در میاد ُ میگن چرا مایکرو کلید کرده روی هاردکور. همه ی سلیقه ها باید در کنار هم حفظ بشن.

در ضمن مگه حتمآ بازی باید انحصاری باشه ؟! خیلی از بازیهای هاردکور الان دارن میان تو بازار و مولتی هستن. میتونین از اونا ــم استفاده کنین خب.

هل داد یا نداد به من ربطی نداره این هل دادن بدرد بچه های پیش فعال میخوره..

الان بازی هایی مثل Brain و Limbo به درد بجه های پیش فعال میخوره به نظر شما ؟! این بازی ها هاردکور نیستن اما ممکنه تموم کردن این نوع بازیها از هزار تا بازی ــه هاردکور سخت تر باشه. درسته جفتشون اول انحصاری بودن و بعد از انحصار خارج شدن اما تموم کردن اینجور بازیها کار هرکسی نیست. خود ِ من اگر Step By Step ــه Limbo که فردین عزیز نوشته بود رو نمیخوندم، نمیتونستم تمومش کنم.

متاسفانه شما معنای هاردکور رو فقط تفنگ بازی ُ بزن بکش می دونی که خب این کاملآ اشتباهه.

آخرین ویرایش:
خب بازم این حرف شما اشتباهه. اگر قرار باشه مایکروسافت سال به سال 20 تا انحصاری هاردکور بده بیرون که نمیشه دیگه ! اون موقع طرفدارای بازیهای فان و آماتور صداشون در میاد ُ میگن چرا مایکرو کلید کرده روی هاردکور. همه ی سلیقه ها باید در کنار هم حفظ بشن.

در ضمن مگه حتمآ بازی باید انحصاری باشه ؟! خیلی از بازیهای هاردکور الان دارن میان تو بازار و مولتی هستن. میتونین از اونا ــم استفاده کنین خب.

تو این دو سال نسبت کژوال های ماکرو به هاردکورهاش 20 به 80 بوده من انتضار 20 تا انحصاری ندارم حداقل 4 تا تاپ بدن دست ملت..

آره دیگه کلا زدیم تو خط مولتی ها ولی قبول کن اگر این عنواین انحصاری باشن کیفیتشون خیلی بالاتر میره..

فعلا مارو که راضی نگه نداشته
ماکروسافت باید امثال FaRd!N و آرمان رو راضی نگهداره که هرکدوم 30-40 تا بازی اورجینال رو زمان لانچ خریدن و تا الان دارن. نه یکی مثل من و شما که گونی گونی بازی کپی میخریم.
حرفهای MaMaSaN خیلی روشن و ساده و واضح ست اگر قراره کسی متوجه بشه میشه،
تصحیح شد دوست عزیز. یک غلط املایی بود. ممنون.
خب بازم این حرف شما اشتباهه. اگر قرار باشه مایکروسافت سال به سال 20 تا انحصاری هاردکور بده بیرون که نمیشه دیگه !
پارسال سونی 10-11 تا انحصاری AAA منتشر کرد چی شد؟ کدومشون فروش درست حسابی کردن؟ انحصاری 2 تا باشه ولی فروش خوب داشته باشه; متاش عالی باشه برای ناشر (صاحب کتسول) کفایت میکنه. درضمن اون کسانی پول واقعی خرج بازی میکنن مثل دوستان عزیز خارجیمون حداکثر سالی 2-3 تا بازی میخرن :دی. (همه مثل ما بیکار نیستن خُ!).
الان بازی هایی مثل Brain و Limbo به درد بجه های پیش فعال میخوره به نظر شما ؟! این بازی ها هاردکور نیستن اما ممکنه تموم کردن این نوع بازیها از هزار تا بازی ــه هاردکور سخت تر باشه. درسته جفتشون اول انحصاری بودن و بعد از انحصار خارج شدن اما تموم کردن اینجور بازیها کار هرکسی نیست. خود ِ من اگر Step By Step ــه Limbo که فردین عزیز نوشته بود رو نمیخوندم، نمیتونستم تمومش کنم.
Brain و Limbo؟ گرفتی مارو؟ مرد حسابی اینجا به Mario میگن کژوال :دی. Brain و Limbo که عددی نیستن اینجا! :دی.

آخرین ویرایش:
کژوال ، کژوال ، کژوال..

من نه یک پیره مرد 70 ساله هستم نه یک بچه 10 ساله پس دنبال هاردکور میگردم ولی این نینتیدو باعث شده به خاطر فکر کردن به پول بره به سمت این سبک از بازیها و همونطور که دیدین سونی (move) و ماکرو (Kinect) رو هم به این سمت بکشونه این قضیه باعث میشه دیگه این شرکتها تمرکزشون روی تکنولوژی های کژوالشون بگزارن و نمونش هم میبینی که باید با ذره بین دنبال عنواین هاردکور انحصاری بگردیم..

پس حق بده یکی مثل من از نینتیدو نفرت داشته باشه..
شما كدوم كنسول نينتندو رو داري كه براش كم توجهي كرده داري ترول ميكني !!نيتندو مثل بعضي كمپانيها پول پرست نيست يك ماريو خوب بسازه هيچ بازيي به پاش نميرسه مثل همين Galaxy .يا با همين زلدا بهترن استفاده رو از كنترل كنسولش ميكنه با فكر منتطق پست بديد لطفا

ایول دلم خنک شد

من نمی دونم نینتندو چه هیزم تری به شماها فروخته که انقدر باهاش لجین ! باور کنین نینتندو از یه لحاظایی خیلی از سونی و مایکروسافت موفق تر عمل کرده.

حالا دیگه از رو هیتر بازی دارین این حرفارو میزنین یا نه، بحثش جداست !

فریدون خوبی..؟ من ربط فردین و اورجینال رو درک نمیکنم یعنی اگر من میرفتم اورجینال میخریدم الان راضی بودم..؟:d البته از یک لحاظ درست میگه مثلا همین قضیه PS3 و دوست دارنش..

پارسال سونی 10-11 تا انحصاری AAA منتشر کرد چی شد؟ کدومشون فروش درست حسابی کردن؟ انحصاری 2 تا باشه ولی فروش خوب داشته باشه; متاش عالی باشه برای ناشر (صاحب کتسول) کفایت میکنه. درضمن اون کسانی پول واقعی خرج بازی میکنن مثل دوستان عزیز خارجیمون حداکثر سالی 2-3 تا بازی میخرن :biggrin1:. (همه مثل ما بیکار نیستن خُ!).

10 -11 تا انحصاری تاپ..؟ یا ریاضی رو با تاریخ اشتباه گرفتی یا به SCOOM و امثالهم میگی تاپ..! سر جمع یک U3 بود که اونهم برای من به یک سینگلی ختم شد..
من امسال کلا 6 تا بازی انجام دادم که 3 تاش اورجینال بوده حالا به غیر از بازیهای LIVE

شما كدوم كنسول نينتندو رو داري كه براش كم توجهي كرده داري ترول ميكني !!نيتندو مثل بعضي كمپانيها پول پرست نيست يك ماريو خوب بسازه هيچ بازيي به پاش نميرسه مثل همين Galaxy .يا با همين زلدا بهترن استفاده رو از كنترل كنسولش ميكنه با فكر منتطق پست بديد لطفا

اتفاقا نینتیدو پول پرست ترین شرکت دنیاست میاد خیلی شیک کنسولی عرضه میکنه که دو نسل از دنیا عقب تره که هزینش بیاد پایین و فقط با عرضه چهارتا بازی فان کاری میکنه که بچه های 8 تا 12 سال بهش جذب بشن و به خاطر اینکه این قشر از جامعه بیشتر به دنبال سرکمی هستن پس این اسباب بازی (WII) رو به بازی های خوشنت بار دیگر کنسولها ترجیح میدن و در کل نینتیدو با کمترین هزینه ممکن بهترین نوع مخ زنی رو رقم میزنه..

در کل من به شخصه از بازی های نینتیدو خوشم نمیاد چون سنم مثل بچه های 12 ساله نیست و این سیاست های نینتیدو هم باعث میشه شرکتهای مثل MS و SONY هم به سمت کژوال برن و...

آقا طرفدارهای N مارو تحدید به مرگ کردن:d

من نمی دونم نینتندو چه هیزم تری به شماها فروخته که انقدر باهاش لجین ! باور کنین نینتندو از یه لحاظایی خیلی از سونی و مایکروسافت موفق تر عمل کرده.

حالا دیگه از رو هیتر بازی دارین این حرفارو میزنین یا نه، بحثش جداست !

برادر خاطرت هست
وقتی بازی هایی مثل Resident evil remake - RE0 - fatal frame 4 - tenchu میرن انحصار این کنسول مسخره میشن آدم زورش میگیره دیگه
مطمعنم همه شما موافقید که یک روزی ماریو رو هم مثل سونیک روی ps3 -x360 یا حتی pc ببینید

برادر خاطرت هست
وقتی بازی هایی مثل Resident evil remake - RE0 - fatal frame 4 - tenchu میرن انحصار این کنسول مسخره میشن آدم زورش میگیره دیگه
مطمعنم همه شما موافقید که یک روزی ماریو رو هم مثل سونیک روی ps3 -x360 یا حتی pc ببینید

این دست منو شما نیست عزیز. این حرف شما مثل این میمونه که طرفدارای نینتندو بیان بگن چرا U3 و GeoW واسه نینتندو منتشر نمیشه ؟! خوب جوابش خیلی واضحه. شرکت سازندش دوست نداره این بازی ها روی کنسولهای دیگه ای پورت بشن. جریان Resident Evil ُ امثالهم این بازیا ــم همینه. نینتندو دوست نداره روی PS3 و 360 ماریو رو پورت کنه. دیگه به این که نمیشه گیر داد. هر شرکتی یه سری انحصاری نامبر وان داره که مختص خودشه. ماریو و اینگونه بازی ها ــم جزو نامبر وان های نینتندو هستن.

ضرر نینتندو ضرر گیمینگ ِ...ضرر بقیه شرکت ها هم همینطور...
کلاً خیلی ناراحت میشم خبر ضرر و بسته شدن شرکت ها و استدیو ها ی بازی سازی رو میشنوم...
wii هم عناوین انحصاری خیلی خوبی داشت...من که راضی بودم...مخصوصاً زلدا...

فریدون خوبی..؟ من ربط فردین و اورجینال رو درک نمیکنم یعنی اگر من میرفتم اورجینال میخریدم الان راضی بودم..؟:d البته از یک لحاظ درست میگه مثلا همین قضیه PS3 و دوست دارنش..
[/SPOILER]
نمیدونم شاید ژاپنی حرف میزنم خودم خبر ندارم !! :دی.
10 -11 تا انحصاری تاپ..؟ یا ریاضی رو با تاریخ اشتباه گرفتی یا به SCOOM و امثالهم میگی تاپ..! سر جمع یک U3 بود که اونهم برای من به یک سینگلی ختم شد..
اول اینکه Socom درسته نه SCOOM. دوم اینکه; ای اقـــــا. تا دیروز Bomb After Bomb بود الان شده SCOOM؟ گیر اوردید مارو :)).
من امسال کلا 6 تا بازی انجام دادم که 3 تاش اورجینال بوده حالا به غیر از بازیهای LIVE
بازی اورجینال داریم تا اورجینال. منم برم Assassin's CREED رو بخرم 10 تومن اسمش اورجیناله بعد GTA IV رو روز اول بخرم 84 تومن هم اورجیناله :دی. منظور اینکه از زمین تا Installation 4 فاصله ست بین پیش خرید و خرید و rent و Used.
درضمن هیچ بازی Arcadeـی توی پروفایلت موجود نیست. از کدوم بازیهای لایو حرف میزنی؟

پ.ن. من تا وقتی که Batman: AC رو اورجینال نخریدم; نظرم رو واسه خودم نگه میدارم ولی فردین میتونه هرچی که دلش میخواد درمورش بگه. نمیتونم درک کنم واقعاً. هیچ سودی به سازنده و ناشر و ماکروسافت نمیرسونی بعد طلب کارم هستی ازشون !!! :دی.

اتفاقا نینتیدو پول پرست ترین شرکت دنیاست میاد خیلی شیک کنسولی عرضه میکنه که دو نسل از دنیا عقب تره که هزینش بیاد پایین و فقط با عرضه چهارتا بازی فان کاری میکنه که بچه های 8 تا 12 سال بهش جذب بشن و به خاطر اینکه این قشر از جامعه بیشتر به دنبال سرکمی هستن پس این اسباب بازی (WII) رو به بازی های خوشنت بار دیگر کنسولها ترجیح میدن و در کل نینتیدو با کمترین هزینه ممکن بهترین نوع مخ زنی رو رقم میزنه..

در کل من به شخصه از بازی های نینتیدو خوشم نمیاد چون سنم مثل بچه های 12 ساله نیست و این سیاست های نینتیدو هم باعث میشه شرکتهای مثل MS و SONY هم به سمت کژوال برن و...

آقا طرفدارهای N مارو تحدید به مرگ کردن:d
باشه بابا.فهمیدیم...شما خدای خشونت و هاردکور.سنت هم خیلی بالا دیگه نیازی نیست 10 تا پست به خاطرش بدی.شمایی که خیلی هاردکوری همین rayman یا super meat boy که به ظاهر واسه بچه هاست رو تا حالا انجام دادی؟
اوایل نسل از این حرفا زیاد می شنیدم ولی دیگه الان به همه ثابت شده که wii چی هست

بیلیون در انگلیسی یعنی همون میلیارد خودمون.

نکنید این اشتباهو :biggrin1: یکی اصلاح کنه عنوانو :biggrin1:

به جان صدرا میخواستم همون اول بنویسم میلیارد ولی ترسیدم یه سری بیان بگن چرا بیلیون ُ نوشتی میلیارد و از این حرفا ! :d توی منبع هم نوشته بیلیون البته اما ویرایشش کردم :d

ویرایش: آخه چرا دسترسی تغییر اسم تاپیکو ندارم ؟!
3k5cxoph0l4p4werxk5i.jpg
:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or