نینتندو : علاقه ایی به تصاحب ناشرهای دیگر نداریم

reach usa

کاربر سایت
رئیس نینتندو در جریان گزارش مالی در رابطه با خریدهای اخیر کمپانی مایکروسافت و سونی نظرش را به اشتراک گذاشت :

برند ما به واسطه‌ی بازی‌ها و عناوینی که توسط کارمندانی متعهد توسعه پیدا کرده اند به این جایگاه رسیده است . اضافه شدن جمع بزرگی از توسعه دهندگانی که با فضا و فرهنگ کاری نینتندو آشنایی ندارند مزیتی برای شرکت ما به حساب نمی‌آید.

Nintendo Says It Won't Compete With Microsoft And Sony In An Acquisitions Arms Race

بیا انقدر گفتین نینتدو تصاحب نمیکنه 😏 همونطور که مایکرو اکتی و سونی بانجی رو گرفت ، کاملا شباهت دارن
اینا از N سال پیش دارن با نینتندو کار می کنن. حتی دفترشون هم توی ساختمون نینتندو اه. نقش ساپورت هم دارن.
با خرید های مایکروسافت و سونی خیلی فرق داره. اینا عملا مال نینتندو بودن.

بیا انقدر گفتین نینتدو تصاحب نمیکنه 😏 همونطور که مایکرو اکتی و سونی بانجی رو گرفت ، کاملا شباهت دارن

لیترالی یه دفتر تو ساختمون خودشون رو تصاحب کردن :D
تنها چیزی که وجود نداره شباهته

ولی کلا جریان این کمپانی ها جالبه
مثل HAL و Intelligent System همه اینا عموما به دهه هشتاد برمیگرده و سیاست یامائوچی واسه کنترل سازنده ها

یامائوچی کبیر این ایده رو داشت که واسه کمتر شدن بار مالیاتی کمپانی، خیلی گروه اصلی کمپانی رو بزرگ نکنن و عوضش شرکت های مستقل تاسیس کنن (IS) یا به کار بگیرن (HAL)
یه بخش عمده ای از سهام هر کدوم از این کمپانی ها رو بخرن
و بهشون امکانات و تجهیزات کافی بدن که بتونن براشون بازی بسازن
و فرمون رو ول کنن بره :دی
بدون هیچ دخالت مدیریتی رو هیچ کدوم از این استدیوها
(و اگه دقت کنید به غیر از بازی های مانالیث سافت، تقریبا هیچ بازی دیگه ای از نینتندو رو برندینگ استدیوهای سازنده اش تمرکز نمی کنه و همه چیز فقط تحت برند نینتندو تبلیغ میشه)

و به همین شیوه سالیان ساله که دارن این رویه رو ادامه میدن (خیلی تغییری نکرده)

نکته این جاست این مدل شراکت، یه مدل خیلی رفاقتی بین مدیریت کمپانی هاست
سر همین اگه مدیر عوض شه یا رویه مدیریتی عوض شه این جریان می تونه کامل بریزه به هم
یه چیز دیگه هم هست اینه که نینتندو تا یه جایی میتونه این جوری حمایت کنه از یه استدیو
شرایط Retro Studios موقع ساخت Metroid Prime 1 این قدر فاجعه بوده که نینتندو مجبور میشه واسه تحول شیوه مدیریتی اون جا خودش آستین بالا بزنه

این یکی دلیلش گویا ساده تره، چون مدیر فعلی SRD نزدیک 65 سالشه و داره بازنشسته میشه، شرکت واگذار شده به نینتندو
درست و غلطش مشخص نیست
ولی احتمالا همینه

سبک کاری نینتندو رو خیلی دوست دارم.فارغ از غوغای جهان به کار خودشون ادامه می دن.

من سبک کاری commodore 64
و amiga خیلی دوست دارم بخصوص amiga cd 32
سبک کاری سگا هم بینظیر بود و هنوز داستان سگا جزع افسانه هاست
و هنوز بی همتاست

تو امروزی ها ، سبک کاری امروز سونی هم محشره
کمی هم تو ایکس باکس تو این نسل

نینتندو کیلو چند
از اولم چیز خاصی نداشت جلو هیچکدوم از رقیب هاش
همیشه هم ضعیف تر از بقیه بود
تنها هنرش اینه که کنسول میده بعد شروع میکنه به بازی دادن مثل ماریو پارتی ، ماریو کارت ، ماریو براس ، ماریو گلف ، ماریو پینبال , ماریو وز دانگی کونگ ، ماریو ار پی جی ، ماریو پیپر ، سوپر ماریو براس ، نیو سوپر ماریو براس ، ماریو پاینت ، ماریو فوتبالی و .....
حتی بازی Dance Dance Revolution mario هم داشتیم
این ها شد بازی ؟

بقیه ip ها تکراری به کنار
یه کنسول می‌خری ۴۵ نسخه فقط ماریو داره

img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B6%DB%B2%DB%B4%DB%B1%DB%B5_c7xz.jpg

آخرین ویرایش:
من سبک کاری commodore 64
و amiga خیلی دوست دارم بخصوص amiga cd 32
سبک کاری سگا هم بینظیر بود و هنوز داستان سگا جزع افسانه هاست
و هنوز بی همتاست

تو امروزی ها ، سبک کاری امروز سونی هم محشره
کمی هم تو ایکس باکس تو این نسل

نینتندو کیلو چند
از اولم چیز خاصی نداشت جلو هیچکدوم از رقیب هاش
همیشه هم ضعیف تر از بقیه بود
تنها هنرش اینه که کنسول میده بعد شروع میکنه به بازی دادن مثل ماریو پارتی ، ماریو کارت ، ماریو براس ، ماریو گلف ، ماریو پینبال , ماریو وز دانگی کونگ ، ماریو ار پی جی ، ماریو پیپر ، سوپر ماریو براس ، نیو سوپر ماریو براس ، ماریو پاینت ، ماریو فوتبالی و .....
حتی بازی Dance Dance Revolution mario هم داشتیم
این ها شد بازی ؟

بقیه ip ها تکراری به کنار
یه کنسول می‌خری ۴۵ نسخه فقط ماریو داره

img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B6%DB%B2%DB%B4%DB%B1%DB%B5_c7xz.jpg
کمودور و امیگا که عشق بودن.به شخصه هم فن پلی استیشن هستم و البته سگای‌ خدا بیامرز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or