نینتندو در E3 هیچ کنفرانسی برگذار نخواهد کرد

kn!ghtf@ll

کاربر سایت
59313478446790614139.jpg

در روز گذشته آقای PEER SCHNEIDER و چند منابع مختلف خبری شایعاتی را مبنی بر معرفی سخت افزاری جدید از طرف نینتندو اعلام کردند
حالا CVG برای بررسی این خبر از NINTENDO این قضیه را جویا شده است و در جواب این شرکت اعلام کرده است که هیچ کنفرانسی در مراسم E3 نخواهند داشت و هیچ سخت افزار جدیدی از طرف آن ها معرفی نخواهد شد

مراسم E3 رویدادی است که هر ساله در لس آنجلس آمریکا از تاریخ 10 الی 12 ژوئن برگذار میشود در طی این کنفرانس شرکت های بزرگ بازی سازی همچون EA و UBISOFT و بقیه شرکت ها به معرفی عناوین جدید خود میپردازند.
طبق گفته NINTENDO آن ها هیچ کنفرانسی در مراسم E3 نخواهند داشت

News: No Nintendo hardware reveal at E3, company confirms - ComputerAndVideoGames.com

آخرین ویرایش:
کل فروش wii u از کل فروش vita بیشتر
نتیجه اخلاقی: برید دعا واسه سونی بکنید نیازی به دل سوزی برای نینتندو نیست ;)

به شما ربطی داره که کی واسه کی دلسوزی می کنه؟تا بوده همین بوده و طرفداران سونی و نینتندو برای هر دو شرکت احترام خاصی غایل بودن حالا اینجا بعضی ها از روی حسادت یک چیزی می پرونن مشکل ما نیست.

در ضمن از روی هوا هیچ وقت حرف نزن،اگر منظورت آمار ژاپن هست در تازه ترین آمار یعنی 21 تا 27 آپریل فروش کلی PSV رقمی بالغ بر 2.849.93 فروش داشته این در حالیه که Wii U چیزی معادل 1.714.12 فروش کلیش بوده،آمار کلی هم از سر تا سر دنیا هنوز اعلام نشده که بدونیم کدوم فروش بیشتری در سرتاسر دنیا داشتن ولی مسلمه ویتا بیشتر هست،خواهشن اطلاعات درست بدید دست مخاطب...

وقتی مخاطب نیستی پا برهنه نپر وسط موضوعی که به تو ربطی نداره ;)

اتفاقن پریدم چون من خودم تو پست صفحه اولم دلسوزی کردم برای این شرکت و مشخص بود که هدف شما چه کسانی هستند،شما اطلاعات درست بده تا من دیگه وسط چرتکتون نپرم...

آخرین ویرایش:
به شما ربطی داره که کی واسه کی دلسوزی می کنه؟تا بوده همین بوده و طرفداران سونی و نینتندو برای هر دو شرکت احترام خاصی غایل بودن حالا اینجا بعضی ها از روی حسادت یک چیزی می پرونن مشکل ما نیست.

در ضمن از روی هوا هیچ وقت حرف نزن،اگر منظورت آمار ژاپن هست در تازه ترین آمار یعنی 21 تا 27 آپریل فروش کلی PSV رقمی بالغ بر 2.849.93 فروش داشته این در حالیه که Wii U چیزی معادل 1.714.12 فروش کلیش بوده،آمار کلی هم از سر تا سر دنیا هنوز اعلام نشده که بدونیم کدوم فروش بیشتری در سرتاسر دنیا داشتن ولی مسلمه ویتا بیشتر هست،خواهشن اطلاعات درست بدید دست مخاطب...

وقتی مخاطب نیستی پا برهنه نپر وسط موضوعی که به تو ربطی نداره ;)

اتفاقن پریدم چون من خودم تو پست صفحه اولم دلسوزی کردم برای این شرکت و مشخص بود که هدف شما چه کسانی هستند،شما اطلاعات درست بده تا من دیگه وسط چرتکتون نپرم...

اونایی که نوشتی از نظر من یه مشت حرف هستند که جز برای خودت برای کس دیگه سندیت نداره ، اثری از دلسوزی هم توش نمی بینم پس همه چی رو به خودت نگیر منظورم با هرکی باشه با تو یکی نیست ;)

آخرین ویرایش:
سلام به همه
یه سوال دارم چرا اینقدر ما ادما بی جنبه هستیم منظورم با هرکسی که هر نوع کنسولی داره هست حالا سونی داره یا نینتندو
راحت بشینید با اون دستگاهی که دارید و مطمئنا دوست داشتید که خریدید بازیتون بکنید اصلا ارزش نداره اینطوری برای طرفداری از یه کنسول به جون هم افتادید

اینا خواستن با درست کردن دسته بازی به شکل سینی بازار رو تسخیر کنن.
کله پا شدن.
احتمالا چند وقت دیگه رو میارن به ساخت دسته بازی به شکل نعلبکی.:d

این چیز جدیدی نیست و نینتندو توی E3 های قبلی هم اینکار رو کرده. بیخودی قضیه رو بزرگش نکنید.

Konami هم چند ساله که دیگه کنفرانس برگزار نمیکنه و یکی دو روز قبل از E3 بازی هاش رو به صورت نمایش از قبل ضبط شده استریم میکنه.

جذابیت کنفرانس بیشتره ولی خب در عمل فرقی بین استریم کردن نمایش یا برگزاری اون به صورت کنفرانس وجود نداره. مهم معرفی و انتشار اطلاعات از عناوین جدید و قدیمیه.

چقدرم با افتخار بیان می کنه کسی که e3 نباشه یعنی: کلا ارزشی نباید براش قایل شد e3 مهمترین رویداد گیمینگ برای گیمرها هست

این چیز جدیدی نیست و نینتندو توی E3 های قبلی هم اینکار رو کرده. بیخودی قضیه رو بزرگش نکنید.

Konami هم چند ساله که دیگه کنفرانس برگزار نمیکنه و یکی دو روز قبل از E3 بازی هاش رو به صورت نمایش از قبل ضبط شده استریم میکنه.

جذابیت کنفرانس بیشتره ولی خب در عمل فرقی بین استریم کردن نمایش یا برگزاری اون به صورت کنفرانس وجود نداره. مهم معرفی و انتشار اطلاعات از عناوین جدید و قدیمیه.
البته تفاوت عمده ای بین نینتندو و کونامی وجود داره اونم اینکه نینتندو کنسول میسازه اونم 2 تا، ولی کونامی کنسول نمیسازه :دی به نظر من واسه شرکتی که سازنده کنسول هست، کنفرانس E3 واقعا حیاتیه، حالا درسته نمایش داره ولی هیچی جای کنفرانس رو نمی گیره :دی حالا وضعیت 3DS که خوبه ولی WiiU باید یه نمایش عالی داشته باشه تا ملت ترغیب بشن واسه خریدش. فکر کردی واسه چی فیل اسپنسر اینجوری داره E3 رو هایپ میکنه؟ واسه اینه که میدونه چقدر مهمه این کنفرانس :دی

به نظرم بهتره حداقل تا مراسم دیجیتالی نینتندو مخصوص E3 2014 صبر کنیم تا بهتر معلوم بشه وضع مثلا WII U
( اگرچه تا چند وقت بعد با اومدن Mario Kart 8 و Super Smash Bros و چندتا بازی پرطرفدار دیگه فروشش به زودی به نظرم به مراتب بهتر میشه )

البته تفاوت عمده ای بین نینتندو و کونامی وجود داره اونم اینکه نینتندو کنسول میسازه اونم 2 تا، ولی کونامی کنسول نمیسازه :دی به نظر من واسه شرکتی که سازنده کنسول هست، کنفرانس E3 واقعا حیاتیه، حالا درسته نمایش داره ولی هیچی جای کنفرانس رو نمی گیره :دی حالا وضعیت 3DS که خوبه ولی WiiU باید یه نمایش عالی داشته باشه تا ملت ترغیب بشن واسه خریدش. فکر کردی واسه چی فیل اسپنسر اینجوری داره E3 رو هایپ میکنه؟ واسه اینه که میدونه چقدر مهمه این کنفرانس :دی

درست میگی محمد برای شرکتی که تولید کننده کنسوله مطمئنا داشتن کنفرانس بهتر از استریمه، من فقط کونامی رو مثال زدم تا دوستان بدونند همچین حرکت عجیب غریبی هم نیست (خصوصا که داشتن نینتندو رو با سگا مقایسه میکردن) و باقی شرکت های بزرگ(از جمله خود Nintendo) هم اینکار رو انجام میدن(قبلا انجام دادن) :دی

دوست عزیز این نوع ویدی که شما میزنی اصل نیست. همش ال ا-س دی- روش اسپری شده. داری هذیون میگی. با توهین‌یه این و اون و این کمپانی و اون یکی افتضاح نینتندو رو نمیتونی حل کنی. اگه پول دادی وی یو خریدی میتونی تا روزی که زندس ازش لذت ببری و لازم نیست با توهین به این و اون برای بقیه زندش کنی... بشین از بازی های کژواله نینتندو لذت ببر. که تونستن گذشتشون رو حفظ کنن اینقدر به این و اون تیکه های بچه چهارم ابتدایی ننداز
بازم یه جنگ دیگه که نتیجه اش بن شدن فن های نینتندو هست:| ولی دیگر فن ها.......
دوستانی که آرزوی محو شدن نینتندو رو دارند(که صد سال هم این اتفاق نمی افته) هیچ فکر کردین با کنار رفتن نینتندو فقط بازار رقابت کنسول ها سرد میشه و در نتیجه کیفیت بازی ها پایین می آد
همین نسل قبل اگه wii نبود چقدر از میزان خلاقیت بازی های سونی و مایکروسافت کم میشد و دیگه شاهد move و kinect نبودیم.
شما اگه از نینتندو خوشت نمی آد بزرگترین توهینت میتونه این باشی که طرفش نری و اصلا نظر ندی...
مگه مجبورتون کردند

بقیه رو نمیدونم، ولی به شخصه برام تفاوت عظیمی توی کنفرانس زنده با ویدئوی از پیش ضبط شده هست. :دی با اینکه فن نینتندو نیستم و آخرین کنسولی که ازش داشتم NES بوده، ولی از زمانی که با پدیده مهیج تماشای زنده کنفرانس های E3 آشنا شدم، هر سال با کلی اشتیاق کنفرانس های نینتندو رو هم کنار سونی و مایکروسافت می دیدم. ولی پارسال که اون کار رو کردن، کلاً دیگه ذوق و شوقی برام باقی نموند! اصلاً یادم نیست آخرش ویدئوی پارسال رو دیدم یا نه! :دی
کلاً به نظرم کار ضایعی هست که از قبل یه چیزی ضبط کنن و سر فلان ساعت پخشش کنن. مثل این میمونه که یه فوتبال مهم رو به صورت زنده نشون ندن و نتیجه رو هم به آدم نگن، بعد همون رو چند ساعت بعد پخش کنن. آدم با اینکه نتیجه رو نمیدونه، ولی ناخودآگاه لذتش خیلی کمتر از حالت مستقیم و زنده هست.

بازم یه جنگ دیگه که نتیجه اش بن شدن فن های نینتندو هست:| ولی دیگر فن ها.......
دوستانی که آرزوی محو شدن نینتندو رو دارند(که صد سال هم این اتفاق نمی افته) هیچ فکر کردین با کنار رفتن نینتندو فقط بازار رقابت کنسول ها سرد میشه و در نتیجه کیفیت بازی ها پایین می آد
همین نسل قبل اگه wii نبود چقدر از میزان خلاقیت بازی های سونی و مایکروسافت کم میشد و دیگه شاهد move و kinect نبودیم.
شما اگه از نینتندو خوشت نمی آد بزرگترین توهینت میتونه این باشی که طرفش نری و اصلا نظر ندی...
مگه مجبورتون کردند
با همه حرف هاتون موافقم به جز اون تیکه Wii! :دی فکر میکنم اکثر طرفدارهای سونی و مایکروسافت بیشتر از اینکه از ظهور Move و Kinect خوشحال باشن، از دست اینا شاکی هستن! :دی چون وقت و هزینه اضافی صرف اینا شد که در نهایت هم خوب جواب نداد. Move که کلاً تعطیل و نابود، Kinect هم بیشترین پتانسیلش داره صرف استفاده های جانبی میشه به جای خود بازی ها. یا باعث میشه استودیویی مثل Rare به جای ساخت بازی های درجه یک بره سراغ Kinect. البته اینا تقصیر نینتندو نیست و Wii انقدر موفق عمل کرد که سونی و مایکروسافت مجبور به این کارا شدن، ولی کلاً اون جذابیت کنترلرهای حرکتی یه چیز گذرا بود که تموم شد رفت. گیمرهای هاردکور که هیچ وقت حال و حوصله این چیزا رو نداشتن و ندارن (شاید از هر 100 تا بازی این مدلی، یدونه نظرشون رو جلب کنه)، گیمرهای کژوال و غیرگیمرها و ... هم با Wii حالشون رو کردن و رفتن سر کار و زندگیشون. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or