نینتندو در E3 هیچ کنفرانسی برگذار نخواهد کرد

kn!ghtf@ll

کاربر سایت
59313478446790614139.jpg

در روز گذشته آقای PEER SCHNEIDER و چند منابع مختلف خبری شایعاتی را مبنی بر معرفی سخت افزاری جدید از طرف نینتندو اعلام کردند
حالا CVG برای بررسی این خبر از NINTENDO این قضیه را جویا شده است و در جواب این شرکت اعلام کرده است که هیچ کنفرانسی در مراسم E3 نخواهند داشت و هیچ سخت افزار جدیدی از طرف آن ها معرفی نخواهد شد

مراسم E3 رویدادی است که هر ساله در لس آنجلس آمریکا از تاریخ 10 الی 12 ژوئن برگذار میشود در طی این کنفرانس شرکت های بزرگ بازی سازی همچون EA و UBISOFT و بقیه شرکت ها به معرفی عناوین جدید خود میپردازند.
طبق گفته NINTENDO آن ها هیچ کنفرانسی در مراسم E3 نخواهند داشت

News: No Nintendo hardware reveal at E3, company confirms - ComputerAndVideoGames.com

آخرین ویرایش:
ولی انگار سر کاریه. چطور تا اینجا همه میگفتن خبری نیس :d

(به نظرم حتما بازیهای جدید انحصاری معرفی میشه به زودی توسط نینتندو (فکر کنم قبلا تایید شده بود که مثلا افسانه ی زلدای بعدی در مراسم مخصوص نینتندو برای e3 2014 اطلاعات بیشتری ازش معلوم میشه ) )

نینتندو برنامه ی زنده واسه e3 نداره.یعنی کنفرانس نداره ولی یه استریم داره.که البته به پشیزی نمیارزه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

میشه بگید چرا مراسم دیجیتال نمیارزه ؟ (اگرچه خودمم هم مراسم غیر دیجیتال رو ترجیح میدهم اما دیجیتال دیگه اونطور نیست که نیارزه ! )

ممنون

- - -ویرایش - - -

عملا نینتندو انگار هیچ برنامه ای نداره به عبارتی وا داده خودشو تا ببینه چی میشه:d

ببخشید چطور میگید هیچ برنامه ای نداره ؟

Nintendo @ E3 2014—Official Website

ممنون

من سر معرفی WiiU گفتم کار نینتیدو تمام هست ولی یک عده هی می گفتن تو اصلا ماریو و زلدا

من سر معرفی WiiU گفتم کار نینتیدو تمام هست ولی یک عده هی می گفتن تو اصلا ماریو و زلدا رو درک نمی کنی و از این حرفها
در کل مشخص بود کنسولی که بزرگترین تحولش یک دسته شبیه سینی هست به جای نمیرسه

دیگه با وجود کنسول قدرتمند ps4 هیچ رمقی برای هیچ شرکتی نمانده است.دنیا تو کف ps4 کسی فعلا دنبال نینتندو و مایکروسافت نیست!این نسل از ان نسل هاست. بترسید از سونی! احترام بگذارید:d

کنفرانسی نینتندو نداره ولی یک استریم خواهد داشت..........من خوشحال شدم وقتی شنیدم میخوان یک سخت افزار جدید رونمایی کنن ولی متاسفانه برعکس از اب در اومد و اصلا نشد امیدوارم این شرکت بتونه خودش بالا بکشه

میشه بگید چرا مراسم دیجیتال نمیارزه ؟ (اگرچه خودمم هم مراسم غیر دیجیتال رو ترجیح میدهم اما دیجیتال دیگه اونطور نیست که نیارزه ! )

ممنون

ببخشید چطور میگید هیچ برنامه ای نداره ؟

Nintendo @ E3 2014—Official Website

ممنون

برای اینکه نشون میده که شرکت از وضعیت فروش خودش اینقد نامطمعنه که حاضر نیست هزینه کنه واسه مرسم زنده.که یعنی خودشون شکست رو پذیرفتن و این یعنی فاجعه!دیجیتال که نینتندو ماهی یکی دو تا دایرکت داره اصلا در حدو اندازه ی E3 نیست.نینتندو میدونو خالی کرد به نظرم.باید نسل بعد منتظر بازگشتشون باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or